Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İnşallah Elhanım çok teşekkür ederimm tamam bir daha no diyoruz

Başlangıcin hayırlı olsun canım. Saglikla ve keyifle arzu ettigin hafiflige ulasman dileğiyle. Daha önce bizimle olduğun için deneme süresini geçirmişsin. İstersen cuma günü takımlara girebilirsin. Hazırlıkta da devam edebilirsin . İki minik prensesin büyümüştür . Yaşlarini hatırlamıyorum

Merhaba canım benim spora pek vaktim kalmıyor maalesef katılım sağlayamayacağım

günaydın hayırlı olsun emeğine sağlık canım Cordelia Elhan
18.12.2023 için
7500 adım -- 750 puan

Yapmisken dibine vurmayayim mi yaaaa canım çok denk gelmiyoruz pazara taze gelmişti. Bulmuşken alayım dedim . 3 yemeklik böldüm ben ,oğlum ve eşim anca yeriz .
Diyarbakır pazarlarına bakar mısın taze mumbar satılıyor memleketten manzaralar
Dibine vurmadan yemeyi başarman ümidiyle annem

18.12.2023 menü hastalık oluncabiraz karıştı ama
sabah
çeyrek ekmekarası peynir domates
öğlen
bol sarmısaklı acılı kelle paça çorbası
ikindi
1 mandalina yarım portakal
akşam
tavuklu şehriye çorbası biraz yoğurt biraz yeşillik
greyfurt yarım muz
şu zamanda hasta olmak istemiyorum dirençim hiç yok gibi ilaç kullanıyorum yarın kan testi vereceğim değerlerimmi düştü ne oldu anlamadım
Elhan Jasminium84
galiba ben yarıştan elendim bu hafta ama bakalım hayırlısı ile bugunu bi atlatayım
Beth18 menekse_kokusu

Afiyet olsun bademim. Güzel menü Spor da muhteşem su az. Cam sürahiye veya su kabına limon dilimleri, salatalik, tarçın , karanfil , bir iki dal da maydanoz koyarak içmeyi dener misin kuzum? Bunu bitirmek zorunda olduğunu hisseder , hem de vücudunu alkali hale getirirsin. Kilo vermeyi kolaylaştırır.

Dombilicim menun çok güzel. Afiyet şifa olsun. İnsan bazen hasta olur sonra iyileşir. Karamsar olma güzel gidiyorsun. Bol sarımsaklı , acılı kelle paça, tavuklu şehriye çorbası çok yerinde olmuş . Bitmediyse devam et.

Zayif bir Dombili bak 15-20 dememis net 8 demis 15 mi 20 mi 25 mi orda bizim hayalgucu durmaz
ben sayamayacak kadar yedim tencerenin başına durdum ve sadece yedim öyle tabaklı baklavalı börekli gün tabağı hazırlamadım hoş ben hiç bir zaman sayarak kalori hesabı vs tarzı yemedim ya yerim ya hiç yemem

aynen kaptanellam canım tesekkür ederim yılbaşı öncesi olmasına üzüldüm ama her zaman önce sağlık dedik zaten abartmadan yedim suyumu bitki çayımı içtim yine bugunde böyle takılacagım çorbalardan devam

Aidin salih gayet diplomalı gayet de bilim insanı. Ondan bahsediyorsan. Ben başka kitap yazan kimseyi tanımıyorum. Ahmet Apa kitap yazmadı ama gayet diplomalı bilim insanı. Üstelik Peygamber efendimizin (s.a.v) sünnet ışığında hazırlayan Aidin Salihin beslenme kitabında faydalanılmış bir beslenme proğramı.
Sağlığı ile oynanılması sözü fazla bilmiş cevap olmuş biraz. Tam tersi sağlıklarına kavuşmuş yüzlerce insanın raporları açıklamaları üstelik doktorlarının takiplerinde ne kadar doğru yaptıklarının ispatı. Bunca insanın faydası gördüğü sağlıpına kavuşması tesadüf olamaz yani.
Komşuculuktan çıktı dünyaya yayıldı. Eskiden çok eskiden tıp bilgisine döndü. Ne de güzel oldu. Eskiden insan hasta olmamak içinmiş tıp. Şimdi ne kadar çok hasta edelim yarışına dönmüş tıp. İlaçlar hasta ediyor şimdi. Bu bildiğimiz bir şey. İyi geliyor gibi ama bir çok organa hasar bırakıyor.

O tencere dile gelecek

Eyyy dombiliiiii
Kıtlıktan çıkmış gibi beni önüne alıp yedin mi yedin
Benim lezzetimin yanında baklava, böreğin esamesi okunmaz

Evet canım cuma bildirim yapıp katılmıştım . Takımlardayım.
Hosgeldin o zaman
Gunaydn hocam. Hiçbir şey canim istemiyor ki. Yani ne tatlı şeyler ne de tuzlu sarilamiyorum hiçbirine

Tatlım Aidin Salih biyolog. Doktor değil.
Kitabı baştan sona iki defa okudum. Tıpta ilaç endüstrisi insan sağlığını tehdit eden kâr amaçlı bir yol izliyor bunun farkındayım. Yalnız Aidin Salih Hanım 34 yaşında vefat etti. Kemoterapiyi reddediyor kendisi alternatif yöntem kullaniyor , hastalığının son evresinde kabul ediyor ama ömrü yetmiyor Allah rahmet eylesin.
Bu hanımın bir tavsiyesiyle ölüyordum. Yemin ederim bak. Ellerim titriyor şu an.
Allah, peygamber , sünnet sözcükleriyle satışa sunulmuş kitap eğer dini kitap değilse düşünür araştiririm. Ben mesafeliyim. Sağlıklı beslenmenin içine ticari kaygıyla bir iksir çay konuluyorsa şüphe duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…