İnşallah Elhanım çok teşekkür ederimmAfiyet olsun canımÖğle öğünü tam vurgun olmuş üzüldüm. Neyse ki önlemini almış akşam öğününü bilinçli secmissin. Su da iyi. Yarını da güzel gecirdin mi vurgundan eser kalmayacak. Baska vurgun yeme tamam mı hayır diyoruz her ne olursa
Başlangıcin hayırlı olsun canım.ADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 76
HEDEF KİLONUZ: 59
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: bilg muhendisi
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece asiri yeme ve fast food
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha saglikli olmak ve daha iyi gorunmek
Çünkü yaprak sarması kısıtlı idi
Rica ederim tatlışım.İnşallah Elhanım çok teşekkür ederimmtamam bir daha no diyoruz
Merhaba canım benim spora pek vaktim kalmıyor maalesef katılım sağlayamayacağımHerkese iyi geceler dilerim.
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini @kayipdunya arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum.
Tüm spor bildirimlerinizde :
Cordelia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,
önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.
Elhan
@Mthn83 KAPTAN Kırmızı Kaptan @kayipdunya Kırmızı @SIFIR MOD Kırmızı @gezegenfeza Kırmızı Ellssa Kırmızı @fesang TRANSFER Kırmızı @minerva1988 Kırmızı @Hayalkuran Kırmızı @Ruveyda- Kırmızı @blonde ambition Kırmızı Beth18 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @suspushanimcim Kırmızı @badem000 Kırmızı Elhan Kırmızı
Jasminium84 KAPTAN Mavi Kaptan Zayif bir Dombili Mavi @anneadayiiii Mavi Cordelia Mavi @pastelfit Mavi menekse_kokusu Mavi @60kiloyum Mavi @Tesnim1903 Mavi Limoni026 Mavi @Ozzybal Mavi @Gonul83 Mavi @Meryem1306 Mavi @muhendishanim98 Mavi @Safransari TRANSFER Mavi @sibel_84 Mavi
Hadi inşallah ablammRica ederim tatlışım.Ondan sonra gelsin eksiler
günaydın hayırlı olsun emeğine sağlık canımHerkese iyi geceler dilerim.
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini @kayipdunya arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum.
Tüm spor bildirimlerinizde :
Cordelia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,
önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.
Elhan
@Mthn83 KAPTAN Kırmızı Kaptan @kayipdunya Kırmızı @SIFIR MOD Kırmızı @gezegenfeza Kırmızı Ellssa Kırmızı @fesang TRANSFER Kırmızı @minerva1988 Kırmızı @Hayalkuran Kırmızı @Ruveyda- Kırmızı @blonde ambition Kırmızı Beth18 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @suspushanimcim Kırmızı @badem000 Kırmızı Elhan Kırmızı
Jasminium84 KAPTAN Mavi Kaptan Zayif bir Dombili Mavi @anneadayiiii Mavi Cordelia Mavi @pastelfit Mavi menekse_kokusu Mavi @60kiloyum Mavi @Tesnim1903 Mavi Limoni026 Mavi @Ozzybal Mavi @Gonul83 Mavi @Meryem1306 Mavi @muhendishanim98 Mavi @Safransari TRANSFER Mavi @sibel_84 Mavi
Diyarbakır pazarlarına bakar mısın taze mumbar satılıyorYapmisken dibine vurmayayim mi yaaaacanım çok denk gelmiyoruz pazara taze gelmişti. Bulmuşken alayım dedim . 3 yemeklik böldüm ben ,oğlum ve eşim anca yeriz .
Afiyet olsun bademim.
Dombilicim menun çok güzel. Afiyet şifa olsun. İnsan bazen hasta olur sonra iyileşir. Karamsar olma güzel gidiyorsun.18.12.2023 menü hastalık oluncabiraz karıştı ama
sabah
çeyrek ekmekarası peynir domates
öğlen
bol sarmısaklı acılı kelle paça çorbası
ikindi
1 mandalina yarım portakal
akşam
tavuklu şehriye çorbası biraz yoğurt biraz yeşillik
greyfurt yarım muz
şu zamanda hasta olmak istemiyorum dirençim hiç yok gibi ilaç kullanıyorum yarın kan testi vereceğim değerlerimmi düştü ne oldu anlamadım
Elhan Jasminium84
galiba ben yarıştan elendim bu hafta ama bakalım hayırlısı ile bugunu bi atlatayım
Beth18 menekse_kokusu
ben sayamayacak kadar yedim tencerenin başına durdum ve sadece yedim öyle tabaklı baklavalı börekli gün tabağı hazırlamadım hoş ben hiç bir zaman sayarak kalori hesabı vs tarzı yemedim ya yerim ya hiç yemem
aynen kaptanellam canım tesekkür ederim yılbaşı öncesi olmasına üzüldüm ama her zaman önce sağlık dedik zaten abartmadan yedim suyumu bitki çayımı içtim yine bugunde böyle takılacagım çorbalardan devamDombilicim menun çok güzel. Afiyet şifa olsun. İnsan bazen hasta olur sonra iyileşir. Karamsar olma güzel gidiyorsun.Bol sarımsaklı , acılı kelle paça, tavuklu şehriye çorbası çok yerinde olmuş . Bitmediyse devam et.
Aidin salih gayet diplomalı gayet de bilim insanı. Ondan bahsediyorsan. Ben başka kitap yazan kimseyi tanımıyorum. Ahmet Apa kitap yazmadı ama gayet diplomalı bilim insanı. Üstelik Peygamber efendimizin (s.a.v) sünnet ışığında hazırlayan Aidin Salihin beslenme kitabında faydalanılmış bir beslenme proğramı.Hayatımda ilk kez insülin ilacının kilo aldırdığını duydym. Bilimsel olarak imkansız ama öyle diyorsan o ilaca yorabilirsin. Kullanmak zorunda da değilsin ki zaten kilo vermişsin ve verince insülin ve kolesterol geriler zaten evet. Ama başkasınıda ilaçsızlık hastanelik edebilir . Ben kimsenin vebaline giremem ondan görünce sordum. Doktor yada bilim insanı olmayıp kendine bir isim bulup ün yapıp kitap yazdı diye kafasına göre insan sağlığı ile oynayan kişilere karşıyım tavsiye etmiyorum ama dinleyip yapanada zaten yorum yapmıyorum sonuçta onun önerdiği şey iyi de gelebilir ve Yan komşunun önerisinin iyi gelmesiyle aynı tesadüf yani bu diğer yüzlerce kişiye zararı olacağı gerçeğini değiştirmez. Hepimizin bakış açısı farklı.
O tencere dile gelecekben sayamayacak kadar yedim tencerenin başına durdum ve sadece yedim öyle tabaklı baklavalı börekli gün tabağı hazırlamadım hoş ben hiç bir zaman sayarak kalori hesabı vs tarzı yemedim ya yerim ya hiç yemem
aynen kaptanım yaptık bi hata :) :)O tencere dile gelecek
Eyyy dombiliiiii
Kıtlıktan çıkmış gibi beni önüne alıp yedin mi yedin
Benim lezzetimin yanında baklava, böreğin esamesi okunmaz
Hosgeldin o zamanEvet canım cuma bildirim yapıp katılmıştım . Takımlardayım.
Gunaydn hocam. Hiçbir şey canim istemiyor ki. Yani ne tatlı şeyler ne de tuzlu sarilamiyorum hiçbirineAfiyet olsun canımÇok tahıllı ekmek kullanıyorsun değil mi? Yeşilliği, sebzeyi menune dahil etmeyi ihmal etme kuzucum. Akşam öğünü olmaması gizli açlığa dönüşebilir bir porsiyon meyve veya yoğurt kullanabilirsin. Kefirin yanına sağlıklı bir şey ekle. Yarın sabah kahvaltı yapmayacaksan karbonhidrata sarilmaman için.
Tatlım Aidin Salih biyolog. Doktor değil.Aidin salih gayet diplomalı gayet de bilim insanı. Ondan bahsediyorsan. Ben başka kitap yazan kimseyi tanımıyorum. Ahmet Apa kitap yazmadı ama gayet diplomalı bilim insanı. Üstelik Peygamber efendimizin (s.a.v) sünnet ışığında hazırlayan Aidin Salihin beslenme kitabında faydalanılmış bir beslenme proğramı.
Sağlığı ile oynanılması sözü fazla bilmiş cevap olmuş biraz. Tam tersi sağlıklarına kavuşmuş yüzlerce insanın raporları açıklamaları üstelik doktorlarının takiplerinde ne kadar doğru yaptıklarının ispatı. Bunca insanın faydası gördüğü sağlıpına kavuşması tesadüf olamaz yani.
Komşuculuktan çıktı dünyaya yayıldı. Eskiden çok eskiden tıp bilgisine döndü. Ne de güzel oldu. Eskiden insan hasta olmamak içinmiş tıp. Şimdi ne kadar çok hasta edelim yarışına dönmüş tıp. İlaçlar hasta ediyor şimdi. Bu bildiğimiz bir şey. İyi geliyor gibi ama bir çok organa hasar bırakıyor.