Aralıklı beslenme çözüyor kilo verme işini canım. Aralıklı ve sağlıklı beslenme.yok canım ikisi için de ilaç almıyorum. almak istemiyorum çünkü o ilaçlar da şimdi aklıma gelmedi adı bilmem ne hücrelerinin yapısını bozuyormuş zamanla. yani diyabete hazırlıyormuş resmen. uzman kendi ağzıyla söylemişti daha önce.
ben de şimdilik beslenmeyle düzeltmeye çalışacağım. fenalaşıyor musun dedi. yok dedim ihtiyaç hissedersem ağzıma birşey atıyorum. çantamda küçük kutu içinde kuru meyve ve ceviz badem falan oluyor her zaman. iyi o zaman beslenmeyle düzeltmeye çalış ama kontrol yazıcam sana dedi.
aklımı başıma almam lazım açıkçası
Ellerine sağlık kordişim.Herkese iyi geceler dilerim.
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini @kayipdunya arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum.
Tüm spor bildirimlerinizde :
@CordeLia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,
önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.
Elhan
Mthn83 KAPTAN Kırmızı Kaptan @kayipdunya Kırmızı @SIFIR MOD Kırmızı @gezegenfeza Kırmızı Ellssa Kırmızı fesang TRANSFER Kırmızı @minerva1988 Kırmızı @Hayalkuran Kırmızı @Ruveyda- Kırmızı blonde ambition Kırmızı @Beth18 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @suspushanimcim Kırmızı @badem000 Kırmızı Elhan Kırmızı
@Jasminium84 KAPTAN Mavi Kaptan @deli bir dombili Mavi @anneadayiiii Mavi @CordeLia Mavi @pastelfit Mavi @menekse_kokusu Mavi @60kiloyum Mavi @Tesnim1903 Mavi @Limoni026 Mavi @Ozzybal Mavi @Gonul83 Mavi @Meryem1306 Mavi @muhendishanim98 Mavi @Safransari TRANSFER Mavi sibel_84 Mavi
Öğretmeni mutsuz , huzursuz eden bir idare başarisizliga mahkûmdur. Gerginliğin yerini adaletin , vicdanlı uygulamaların almasını diliyorum.Bugün sınıfımın sergisi var kızlar dua edin kazasız belasız su işi de halledelim. İki haftadır okul gergin. Cuma günü bir ogretmenimizle idare çok kötü tartıştı. Herkes de bir gerginlik var. Pimi cekilmis bomba gibiyiz. Her an bir patlama olabilir.
GünaydınGunaydinben de katilabilir miyim?
Evet aynı gün bile birden değişebiliyor o motivasyonBu hafta nedense hiç istek yok bende
Ne oldu anlamadım. Okul ayrı yoğun. Ben ayrı yoğun. Kafamı toparlayamiyorum.
Hayatımda ilk kez insülin ilacının kilo aldırdığını duydym. Bilimsel olarak imkansız ama öyle diyorsan o ilaca yorabilirsin. Kullanmak zorunda da değilsin ki zaten kilo vermişsin ve verince insülin ve kolesterol geriler zaten evet. Ama başkasınıda ilaçsızlık hastanelik edebilir . Ben kimsenin vebaline giremem ondan görünce sordum. Doktor yada bilim insanı olmayıp kendine bir isim bulup ün yapıp kitap yazdı diye kafasına göre insan sağlığı ile oynayan kişilere karşıyım tavsiye etmiyorum ama dinleyip yapanada zaten yorum yapmıyorum sonuçta onun önerdiği şey iyi de gelebilir ve Yan komşunun önerisinin iyi gelmesiyle aynı tesadüf yani bu diğer yüzlerce kişiye zararı olacağı gerçeğini değiştirmez. Hepimizin bakış açısı farklı.Hiç gerek yok ilaca. Kullandığım ilaç hastanelik edince hemen bıraktım.
Üstelik insülin ilacı kilo aldırdı bana.
Ben sağlıklı beslenerek verdim kiloyu ve insülin direncine karşı verdiğim savaşı yendiğimi düşünüyorum. 14 kilo gitti şu ana kadar. Aklımdaki rakama ulaştığım zaman ölçtürecem tekrar insülin direnci var mı yokmu? Endokrin doktoru demişti zaten ne kadar kilo verirsen o kadar insülin direncin düşer.
Hay canına senin yine ne güzel dedin beÖğretmeni mutsuz , huzursuz eden bir idare başarisizliga mahkûmdur. Gerginliğin yerini adaletin , vicdanlı uygulamaların almasını diliyorum.Geri adim atacaklardir hiç üzülmeyin. Okulu ayakta tutan öğretmenlerdir idare değil. "Zulüm ile abad olanın akıbeti hayr olmaz". demişler.
Kazasız belasız, yüzünüzün akıyla serginiz sona ersin. Güzelliklere vesile olsun.
Tatlışım teşekkür ederim.Hay canına senin yine ne güzel dedin be
Günaydın ekürim geldim sorun yokHer şey olumlu yönde gelişsin inşallah.
Ellerine sağlık canımHerkese iyi geceler dilerim.
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini @kayipdunya arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum.
Tüm spor bildirimlerinizde :
@CordeLia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,
önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.
Elhan
Mthn83 KAPTAN Kırmızı Kaptan @kayipdunya Kırmızı @SIFIR MOD Kırmızı @gezegenfeza Kırmızı Ellssa Kırmızı fesang TRANSFER Kırmızı @minerva1988 Kırmızı @Hayalkuran Kırmızı @Ruveyda- Kırmızı blonde ambition Kırmızı @Beth18 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @suspushanimcim Kırmızı @badem000 Kırmızı Elhan Kırmızı
@Jasminium84 KAPTAN Mavi Kaptan @deli bir dombili Mavi @anneadayiiii Mavi @CordeLia Mavi @pastelfit Mavi @menekse_kokusu Mavi @60kiloyum Mavi @Tesnim1903 Mavi @Limoni026 Mavi @Ozzybal Mavi @Gonul83 Mavi @Meryem1306 Mavi @muhendishanim98 Mavi @Safransari TRANSFER Mavi sibel_84 Mavi
Günaydın canımın içiGünaydın ekürim geldim sorun yok
Yerim ben seni canım kaptanim.Günaydın hayırlı mutlu sabahlar olsun
Dün biraz dalgalı denizliydim kusura bakmayın. Dünkü cozutmam bugün tartıya yansımadı şükür
Niyetlerin kabul olsun canımHerkeese iyi geceler
Sabah 6 da tartılıp gece 12 de mesaj yazabildim.. Niyet ettim kendim için daha verimli olmayaBebeğimle kızımla işler bitmiyor ve evin içinde kosmaktan şu an tabanlarım ağrıyor.. Neyse bahane yok düzelmek için kalbimi rahatlatmak için birseyler yapmalıyım..
Geçen cuma 84.0
bugun 83.7
-0.3kg
Elhan
Buraya yazıp çıkıyorum kilom bir iniyor bir çıkıyor buraya gelirkende demistim amacım poaca yemek.yerine ekmek yemek diye
Niyetim düzelmek 3 aylık bebemle düzene girmek .. yeni evimde bir günde işlerin bitmeyecgıni kabullenmek .. Mola vermeyi nefes almayı bilmek.. Kendim için birşeyler yapmalıyımm .. yoksa depresyona ramak kaldı
Pazartesi menusu
Sabah
Tereyagda yumurta,4 zeytin,3 dilim peynir,4 dilim ekmek ,1 tatlı kasıgı tahin pekmez, 1 tane kare dilim helva
Ara
1 kupa emziren anne çayî ve badem
Ara
1 tane gofret çikolata
Akşam
1 kase şehriyeli kıymalı corba, 4 tane bonik(Malatya yöresine ait bulgur koftesi)
Su 2 lt
Spor yok yarın kendime söz veriyorum spor yapıcam@CordeLia
Günaydınların olsun,arada oluyor öyle işle ilgili olunca.Günaydın canımın içi
Yaaa çok sevindim