Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugün sınıfımın sergisi var kızlar dua edin kazasız belasız su işi de halledelim. İki haftadır okul gergin. Cuma günü bir ogretmenimizle idare çok kötü tartıştı. Herkes de bir gerginlik var. Pimi cekilmis bomba gibiyiz. Her an bir patlama olabilir.

Aralıklı beslenme çözüyor kilo verme işini canım. Aralıklı ve sağlıklı beslenme.
ilk başladığımda ilk 40 gün meyve dahil şekerli ve hamur yemedim.ilk 3 günü dayan gerisi geliyor zaten.
Bu zamana kadar 14 kilo gitti. İnsülin direncine rağmen üstelik
Önceleri tatlı istiyordu canım. Bilirsin nasıl zirvede istiyor insan tatlıyı. Şimdi hiç aklıma bile gelmiyor. Serbest günümde aldığım tatlıyı bitiremedim. Önceki lezzeti gitmişti sanki.

Ellerine sağlık kordişim.
Spor yarışında tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
Harekete geçme zamanı

ADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 76
HEDEF KİLONUZ: 59
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: bilg muhendisi
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece asiri yeme ve fast food
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha saglikli olmak ve daha iyi gorunmek

Öğretmeni mutsuz , huzursuz eden bir idare başarisizliga mahkûmdur. Gerginliğin yerini adaletin , vicdanlı uygulamaların almasını diliyorum. Geri adim atacaklardir hiç üzülmeyin. Okulu ayakta tutan öğretmenlerdir idare değil. "Zulüm ile abad olanın akıbeti hayr olmaz". demişler.
Kazasız belasız, yüzünüzün akıyla serginiz sona ersin. Güzelliklere vesile olsun.

Hayatımda ilk kez insülin ilacının kilo aldırdığını duydym. Bilimsel olarak imkansız ama öyle diyorsan o ilaca yorabilirsin. Kullanmak zorunda da değilsin ki zaten kilo vermişsin ve verince insülin ve kolesterol geriler zaten evet. Ama başkasınıda ilaçsızlık hastanelik edebilir . Ben kimsenin vebaline giremem ondan görünce sordum. Doktor yada bilim insanı olmayıp kendine bir isim bulup ün yapıp kitap yazdı diye kafasına göre insan sağlığı ile oynayan kişilere karşıyım tavsiye etmiyorum ama dinleyip yapanada zaten yorum yapmıyorum sonuçta onun önerdiği şey iyi de gelebilir ve Yan komşunun önerisinin iyi gelmesiyle aynı tesadüf yani bu diğer yüzlerce kişiye zararı olacağı gerçeğini değiştirmez. Hepimizin bakış açısı farklı.

Hay canına senin yine ne güzel dedin be

Hay canına senin yine ne güzel dedin be
Tatlışım teşekkür ederim.

Gözümde haksızlığa ugradigim günler canlandı. Hep onlar kaybetti . İdare y....lari, omurgasızlari sever korur, işini doğru yapan kendilerine eyvallahlari olmayanı sevmez istemez. Dilerim okullarinizda liyakatli yöneticilere denk gelirsiniz.

Ellerine sağlık canım
Adımlardan 30 dk Leslie sonrası günlük hareket. Günü 10 bine tamamladım aslında ama saat yoktu.

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-19-08-16-35-16_48a79a484ebccb6adbf965128a3fe16b.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 23
Niyetlerin kabul olsun canım
Çocuk büyütmesi gerçekten çok zor. Allah kolaylık versin. Depresyona girme lüksün yok o bir köşede dursun
Tartı bildirimin çok güzel. Eksilerin bol olsun.
Menun biraz karbonhidratli olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…