- 18 Mart 2018
- 30.060
- 118.693
- 34
Kendi alıp yediyse hiç sorun etme, benimki kendi alıp yemiyor, benden isterBn burda açlıktan kivranirken kocam iki halley pasta bir sıkmalı çikolata ve yarım ekmek yedi bnde yoğurt yım bari
Canı sağolsun, bu ara çok kızdırıyor beniErkekler….
Belli bir yaş grubu öyle sanırım abla yeni nesil işini kendisi hallediyor babam da sürekli annemin elini gözler mesala benimki de sağolsun evde yemek olmasa erinmez yapar col çocuğu doyururKendi alıp yediyse hiç sorun etme, benimki kendi alıp yemiyor, benden ister
Gözümün içine baka baka yediKendi alıp yediyse hiç sorun etme, benimki kendi alıp yemiyor, benden ister
Yesin de şişsin sen de kayınbabnın yanında de ki bu ara çok saldı bu gidişle benden önce gşdecwk deGözümün içine baka baka yedi
Bnm herif bnm beş katim yer 7 senedir en fazla 75 kilo oluyor onun yedikleri bana geçiyor galibaYesin de şişsin sen de kayınbabnın yanında de ki bu ara çok saldı bu gidişle benden önce gşdecwk deintikam soğuk soğuk yensin
Başın sağ olsun canım mekanı cennet olsunGeçen hafta ayağından ameliyat oldu, 2 gün hastanede yatıp çıktı, cumartesi sabaha karşı eniştemiz vefat etti.
Zaten kendisi evde, işim gücüm bitmiyor, arada misafirlerim geliyor, kendim rahat değilim, sürekli acıkıyor
Ben 24 saatte bir yerken bunun sürekli acıktım demesine dayanamıyorum
Evde bisürü tatlı var, önünde, masada ıvır zıvır, kuruyemiş var, beni neden sıkboğaz ediyorsun, üstelik yemek saatleri belliyken
Ay bu erkeklerde ki özellik niye bizde yokBnm herif bnm beş katim yer 7 senedir en fazla 75 kilo oluyor onun yedikleri bana geçiyor galiba
Afiyet olsun canım menülerde uçuk kaçık bişi yok17 Kasım Pazar Menüm
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Sabah 09.00 : sade kahve
2 k kaysıı
Kahvaltı 11. 30: 1 has yumurta
5 zeytin 1 tam ceviz
30 gr peynir 1 k kayısı
Bol yeşillik tere marul maydanoz
1 dilim t b e
Ara sade kahve 10 badem 1 hurma
Aksam 16. 00(abimlerde): 1 kase yarma çorbası(yogurtlu)
1 tabak yeşil mancar yemeği
Salata
Su 2, 5 litre
18 Kasım Pazartesi menüm
Sabah sade kahve
Kahvaltı 12.00 : 1.5 has yumurta
5 zeytin 40 gr peynir
30 gr çavdar ekmeği
Yeşillik bolca
Ara: sade kahve 8 çiğ fındık 2 hurma
Akşam 17.00 derin dondırucudan haslanmış semizotu, yoğurt ( içindeki yogurt 4 kaşık)
Gün bitti malum yarın tartı günü
Aralarda maden suyu kiraz sapı
Evde misafirim olunca gelemedim şansımaspora da gidemedim
Daha gitmedi mi cici annen niyeyse kaynana diyemedimKız Sibelsibel_84 iki gündür takılmamam için tüm evren harekete geçmiş evde misafir ben zaten asla rahat olamam o halde... Burada bile pisi pisine ceza alıyordum daha başıma ne gelebilir iki gündğr
Nerdedin nerdesin?Menüleri alıntıladım üstümü başımı değiştirip geleyim
Kimsecikler cevap vermemiş unutulduk mu yaniii . Beni beni spor bakanınızı ne çabuk unuttunuzCanımlaaar neler yapıyorsunuzSizler mışıııl mışıl uyurken ben menülere baktım not ettim sporları da öylee iki günlük iş tamamlandı. Beni sorarsanız 3 çocukla çıldırmakla meşgulüm yeğenlerim gelince benim oğlan da kudurdu Aşırı diyeti bozmadan devam etmeye çalışıyorum inşallah az bir artıyla tekrar döneceğim. Yine de buralardayım benden kurtulamazsınız