Afiyet olsun bitanecim.18 Aralık pazartesi
Menüm
Sabah 07.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
Öğle 14.00
1 avuç leblebi
1 muz
Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası
15 adet hamsi tava
Salata
1dilim ekmek
Ara 20.30
3 mandalina
Elhan
Jasminium84
Özenin daim olsun canımEvde domatesli soganli makarna bende kabak spagettiyarin bi eski fotolarimdan paylasayim nasil bir surecmis benim icin o zaman bu özenim açıklık bulur
evet o markayı görmüştüm trendyolda.Canım Harmana markası, az sütle içince evet tokluk hissi veriyor ama psikolojik de olabilir. Trendyoldan almıştım
az daha sadeleşmesi lazımAfiyet olsun canımMenün sadeleşmis cok güzel.
Allah yardımcınız olsunElhan abla iyi akşamlar herkese kusura bakma gelemedim. Oğlumla ve rahatsızlığı(özel gereksinimi olan ve engelli bir cocuk) ile ilgili sıkıntılar var biraz ona yoğunlaştım can sıkıcı sonuçlar alıyorum bu aralar hiç kendimde değilim sakin yarı yolda bıraktı gelmedi bizi önemsemiyor diye geçirmeyin aklınızdan. Ama imtihanın evladın olunca annelik ve duygusallığı elini kolunu kaldırmaz ediyor insanın. Beni hazırlığa al abla şimdilik kopmak istemiyorum sizden. Bilgi vermek istedim sizi çok seviyorum
Yazımı kışa çeviren Leyla, hayal gücümüz sınır tanımıyor doğru söylüyorsun
Ara ögünlerine kıyamıyorum işteaz daha sadeleşmesi lazım
öğlenki ara öğün hesapta yoktu. aslında ben 2 cevizle 2 kuru meyve yiyecektim. ama arkadaş yapmış hayır diyemedim. ama en azından sağlıklı.Ara ögünlerine kıyamıyorum iştediyecem diyecem ama susuyorum.
Bugün kuyunun dibi yok diyim sanaAfiyet olsun kaptanim .Lokum -hamur işinden yapılan sanırım- yarım poğaça, sonra cup cake kadar olan poğaça karbonhidrat içeriyor. Toplamına baktığımızda fazla gibi.
Ne demek geçti geçmez kuzum tam zamanı.sağol canımm kaptanım
yaaaa utandım amaaa
teşekkür ederiimm
ayyyy ne güzel, ben de becerebilsem keşkegerçi bizden geçti artık
kaptanlık için strese girme canım. yaparsın sen. olabilir bazen insan artı çıkabiliyor. üzülme sakın ben sana güveniyorumBugün kuyunun dibi yok diyim sana
Benim 4 günüm kalmış meğerse garip bir haldeyim
Keşke kaptanlığı almasaydim
Sorumluluk beni daha çok strese sokuyor
Ağlayarak kacasim var ortamdan bugün artı çıkmakta çok zoruma gitti. Hayır dediklerimin ödülü bu olmamaliydi dedim. Akşam aklıma geldi ne oluyor diye baktım. Günüm gelmiş
Biraz stresliyim. Ters bişi dediysem kusura bakmayın
Canım kaptanim bugün fazla abartmamişsin yarın telafi edersin .Bugün kuyunun dibi yok diyim sana
Benim 4 günüm kalmış meğerse garip bir haldeyim
Keşke kaptanlığı almasaydim
Sorumluluk beni daha çok strese sokuyor
Ağlayarak kacasim var ortamdan bugün artı çıkmakta çok zoruma gitti. Hayır dediklerimin ödülü bu olmamaliydi dedim. Akşam aklıma geldi ne oluyor diye baktım. Günüm gelmiş
Biraz stresliyim. Ters bişi dediysem kusura bakmayın
Tokluk şekeri ne ki...hiç tok hissettirmiyor muhee ben size söylemedim de mi
doktor tokluk şekerin çok düşük bu rakam korkutur bizi dedi. 3 aylık ortalama da üst sınırda. insülin direnci de başlamış
Yapmisken dibine vurmayayim mi yaaaaAfiyet olsun güzel annem.
Sporun az bir tık değil bayağı yapmışsınüç kilo mumbari kim yiyecek beni bir telaş aldı.
İnşallah öyle olur. Sanki tartı her geçen gün yukarı godecekmis gibi hissediyorum.Bana geçen hafta öyle olmuştu tabi ben çok daha fazla almıştım, cumaya azalır canım
İnşallah hocam öyle olur.Canın sağ olsun tatlım. Reglin etkisi +250 ise eksin daha çok demektir. Cumaya bol eksi gelecek.
Yok yok aşağı ineceğiz hep beraberİnşallah öyle olur. Sanki tartı her geçen gün yukarı godecekmis gibi hissediyorum.
İnşallah hocam öyle olur.
| Kırmızı Kaptan |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |