Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun bitanecim. Harika menüler görüyorum hep maşallah

Allah yardımcınız olsun güzel haberler alın inşallah dualarım sizinle

Şu kilo alıp geri dönmelerden kurtulmak için de aslında kilo koruma grubu yada kilo koruma sayfası gi i bir şey lazım. Hedefe varan herkes olduğu kilosunu o şekilde koruya bilir. Ama bunu oluşturmak için şimdi acele etmeye gerek yok nede olsa ben henüz ideal kilomda değilim.

Afiyet olsun kaptanim . Lokum -hamur işinden yapılan sanırım- yarım poğaça, sonra cup cake kadar olan poğaça karbonhidrat içeriyor. Toplamına baktığımızda fazla gibi.
Bugün kuyunun dibi yok diyim sana
Benim 4 günüm kalmış meğerse garip bir haldeyim
Keşke kaptanlığı almasaydim
Sorumluluk beni daha çok strese sokuyor
Ağlayarak kacasim var ortamdan bugün artı çıkmakta çok zoruma gitti. Hayır dediklerimin ödülü bu olmamaliydi dedim. Akşam aklıma geldi ne oluyor diye baktım. Günüm gelmiş
Biraz stresliyim. Ters bişi dediysem kusura bakmayın

sağol canımm kaptanım

yaaaa utandım amaaa

teşekkür ederiimm

ayyyy ne güzel, ben de becerebilsem keşke gerçi bizden geçti artık
Ne demek geçti geçmez kuzum tam zamanı. Bu adamlar yıllar geçtikçe adamcik oluyor. Anlayacağın gittikçe cocuklasiyorlar. Becerilmeyecek zor bir şey yok. Sana sinsirella ol demiyorum ki sadece unuttukları bazı şeyleri yapmalarını saglayacaksin.

kaptanlık için strese girme canım. yaparsın sen. olabilir bazen insan artı çıkabiliyor. üzülme sakın ben sana güveniyorum

Canım kaptanim bugün fazla abartmamişsin yarın telafi edersin . Saglikli olmadiklarini aklına getir canın istemez. Sen bizim biricik kaptanimizsin. keske olmasaydımi duymadım okumadım. Regl biyolojik bir döngü. Gelsin hayırlısıyla gitsin. Stresini atmak için napsam

Bana geçen hafta öyle olmuştu tabi ben çok daha fazla almıştım, cumaya azalır canım
İnşallah öyle olur. Sanki tartı her geçen gün yukarı godecekmis gibi hissediyorum.
Canın sağ olsun tatlım. Reglin etkisi +250 ise eksin daha çok demektir. Cumaya bol eksi gelecek.
İnşallah hocam öyle olur.

Herkese iyi geceler dilerim.
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini ZincirKirma arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum.

Tüm spor bildirimlerinizde :

Cordelia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,

önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.

Elhan

Mthn83 KAPTANKırmızı Kaptan
ZincirKirma Kırmızı
Wilma11 Kırmızı
gezegenfeza Kırmızı
Ellssa Kırmızı
fesang TRANSFERKırmızı
minerva1988 Kırmızı
Hayalkuran Kırmızı
Keira- Kırmızı
blonde ambition Kırmızı
Beth18 Kırmızı
patimsilizm Kırmızı
suspushanimcim Kırmızı
badem000 Kırmızı
Elhan Kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…