Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canım Menün sadeleşmis cok güzel.

Elhan abla iyi akşamlar herkese kusura bakma gelemedim. Oğlumla ve rahatsızlığı(özel gereksinimi olan ve engelli bir cocuk) ile ilgili sıkıntılar var biraz ona yoğunlaştım can sıkıcı sonuçlar alıyorum bu aralar hiç kendimde değilim sakin yarı yolda bıraktı gelmedi bizi önemsemiyor diye geçirmeyin aklınızdan. Ama imtihanın evladın olunca annelik ve duygusallığı elini kolunu kaldırmaz ediyor insanın. Beni hazırlığa al abla şimdilik kopmak istemiyorum sizden. Bilgi vermek istedim sizi çok seviyorum

Annelik en kutsal görev canım Allah yardım etsin. Hazırlığıda iyi düşünmüşsün canım en azından dediğin gibi kopmamış olursun bu çok önemli. Fırsat buldukça sık sık uğra ki motivasyon olsun sana. ❤

Afiyet olsun kaptanim . Lokum -hamur işinden yapılan sanırım- yarım poğaça, sonra cup cake kadar olan poğaça karbonhidrat içeriyor. Toplamına baktığımızda fazla gibi.

Amin cnm çok üzgünüm çok anne olmak kolay değil bide bir meleğin annesi olmak hiç kolay değil

İyi geceler bitanem. Allah yardımcın olsun keşke yapabileceğimiz bır şey olsaydı. Vakit bulamadığını biliyorum hiç aklıma yarı yolda biraktigini onemsemedigini getirmedim. Hazırlığa elbette alırım. İnşallah sıkıntılarin geçer geleceğe umutla bakan çok mutlu bir anne olursun.

Afiyet olsun canım Çok güzel ve havalı bir menü. Yaban mersinli pankeklerde meyveleri nasıl kullanıyorsun? Bütün olarak mı ezerek mi doğrayarak mi? Hep merak etmisimdir

Bende sabah 7:00
Soğanlı yumurta
4 çeri domates
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kaşık lor peynir

Ara Türk kahvesi
Ara yine Türk kahvesi
Akşam 20:00 de
2 dürüm çiğ köfte
Ayran
:)
@Mthn83 Elhan
Afiyet olsun canım İki dürüm çiğköfte fazla olmuş. Bir tanesi bile beni korkutuyor. Belki sana etki etmez bilmiyorum.

Kalbime dokunan sözlerin gözümde hali hazırda bekleyen şelalenin akmasını engelleyemiyor abla benim için oğlum için dua edin efemi kaybetmek istemiyorum

canım Allah şifa versin ve yardımcın olsun

Kalbime dokunan sözlerin gözümde hali hazırda bekleyen şelalenin akmasını engelleyemiyor abla benim için oğlum için dua edin efemi kaybetmek istemiyorum
Allah evladına sağlık versin güçlü etsin onu hayata annesine sımsıkı sarılsin bitanem. Gözyaşlarına engel olmak da isterdim. Ailenin, en çok da Efe' nin gözleri ışıldayan etrafına mutluluk saçan bir anneye ihtiyacı var. Çocuğunun sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah.

Amin ablam aminnn

Afiyet olsun güzel annem.
Sporun az bir tık değil bayağı yapmışsın üç kilo mumbari kim yiyecek beni bir telaş aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…