Popüler Konu LenaG ile MasterFit

18 Aralık pazartesi
Menüm

Sabah 07.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta

Öğle 14.00
1 avuç leblebi
1 muz

Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası
15 adet hamsi tava
Salata
1dilim ekmek

Ara 20.30
3 mandalina
Elhan Elhan
Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun bitanecim. :KK60: :KK200:Harika menüler görüyorum hep maşallah 🧿

Elhan Elhan abla iyi akşamlar herkese kusura bakma gelemedim. Oğlumla ve rahatsızlığı(özel gereksinimi olan ve engelli bir cocuk) ile ilgili sıkıntılar var biraz ona yoğunlaştım can sıkıcı sonuçlar alıyorum bu aralar hiç kendimde değilim sakin yarı yolda bıraktı gelmedi bizi önemsemiyor diye geçirmeyin aklınızdan. Ama imtihanın evladın olunca annelik ve duygusallığı elini kolunu kaldırmaz ediyor insanın. Beni hazırlığa al abla şimdilik kopmak istemiyorum sizden. Bilgi vermek istedim sizi çok seviyorum
Allah yardımcınız olsun 🙏🏼 güzel haberler alın inşallah dualarım sizinle

Afiyet olsun kaptanim .:KK60: Lokum -hamur işinden yapılan sanırım- yarım poğaça, sonra cup cake kadar olan poğaça karbonhidrat içeriyor. Toplamına baktığımızda fazla gibi. :KK14:
Bugün kuyunun dibi yok diyim sana 🙄
Benim 4 günüm kalmış meğerse garip bir haldeyim 🙄
Keşke kaptanlığı almasaydim 😔
Sorumluluk beni daha çok strese sokuyor 😭
Ağlayarak kacasim var ortamdan bugün artı çıkmakta çok zoruma gitti. Hayır dediklerimin ödülü bu olmamaliydi dedim. Akşam aklıma geldi ne oluyor diye baktım. Günüm gelmiş 😔
Biraz stresliyim. Ters bişi dediysem kusura bakmayın 😔

sağol canımm kaptanım :KK60:

yaaaa utandım amaaa :KK23:

teşekkür ederiimm :KK36::KK60:

ayyyy ne güzel, ben de becerebilsem keşke :confused: gerçi bizden geçti artık :cry::confused:
Ne demek geçti geçmez kuzum tam zamanı. :KK76: Bu adamlar yıllar geçtikçe adamcik oluyor. Anlayacağın gittikçe cocuklasiyorlar. Becerilmeyecek zor bir şey yok. Sana sinsirella ol demiyorum ki sadece unuttukları bazı şeyleri yapmalarını saglayacaksin. :confused:

Ağlayarak kacasim var ortamdan bugün artı çıkmakta çok zoruma gitti. Hayır dediklerimin ödülü bu olmamaliydi dedim. Akşam aklıma geldi ne oluyor diye baktım. Günüm gelmiş 😔
kaptanlık için strese girme canım. yaparsın sen. olabilir bazen insan artı çıkabiliyor. üzülme sakın ben sana güveniyorum :KK60:

Canım kaptanim bugün fazla abartmamişsin yarın telafi edersin . :dua:Saglikli olmadiklarini aklına getir canın istemez. Sen bizim biricik kaptanimizsin. :KK60:keske olmasaydımi duymadım okumadım. :KK76:Regl biyolojik bir döngü. Gelsin hayırlısıyla gitsin. Stresini atmak için napsam ☺️🤩

Bana geçen hafta öyle olmuştu tabi ben çok daha fazla almıştım, cumaya azalır canım
İnşallah öyle olur. Sanki tartı her geçen gün yukarı godecekmis gibi hissediyorum.
Canın sağ olsun tatlım. Reglin etkisi +250 ise eksin daha çok demektir. Cumaya bol eksi gelecek. :KK5:
İnşallah hocam öyle olur.

Herkese iyi geceler dilerim. :KK200:
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini ZincirKirma ZincirKirma arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum. :KK52:

Tüm spor bildirimlerinizde :

Cordelia Cordelia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,

önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.

Elhan Elhan

Mthn83 Mthn83 KAPTANKırmızı Kaptan
ZincirKirma ZincirKirma Kırmızı
Wilma11 Wilma11 Kırmızı
gezegenfeza gezegenfeza Kırmızı
Ellssa Ellssa Kırmızı
fesang fesang TRANSFERKırmızı
minerva1988 minerva1988 Kırmızı
Hayalkuran Hayalkuran Kırmızı
Keira- Keira- Kırmızı
blonde ambition blonde ambition Kırmızı
Beth18 Beth18 Kırmızı