Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Menü yorumlarınin yapılması gün içinde caydırıcı etkiye sahip canım. Tatlı güzel bir üslupla yapılan yorumdan kimse incinmez. Emziren anneler, şeker hastalığı olanların ara ogunlerine dikkat ediyorum. Karbonhidrat oranını kacirdigimda aldigim bir yorum ertesi güne aynı hatayı yapmama mani oluyor. Tabi ki herkesin vücut haritası farklı iyi okuması bu konuda bizi de uyarması lazım. En güzel örnek Ellssa tatlışım. Senin gibi çıtır oldugumda her şeyden azar azar yiyeceğim inşallah. Oraya gelene kadar biraz dişimi sikmam lazım.

Hiç duymadım daha önce. evet mandalina var evde teşekkür ederim

Kraliçem airfryer da pişirirsek patates kızartması yiyebiliriz mi acaba?
Airfryer da gayet sağlıklı oluyor Canım eger insülin direncin ya da diyabetin yoksa tuketebilirsin. Diyetisyenim orta boy 1 patatesi 1 dilim ekmek yerine yazıyordu. Tabi her gün değil haftada 1 ya da 2 kez
Tamam ben başlayayım yapmaya isteyene devrederim azcık canlansın buralar spor kraliçesi kimmiş görelim
Bu süper Bi haberrr

Bugün ki menümü yazayım
9.30 2 dilim hindi füme 1 yumurta ile omlet 1 dilim peynir 2 zeytin 1 tk tahin pekmez Yeşillik havuç
14.00 1 hurma
17.30 1 latte
19.00 et haşlama salata 1 dilim tbe
Su 2 ye yakın
2 saat ev temizliği 600 p
30 dk yürüyüş 150 p
1 saat zumba 600 p
Toplam 1350 p
Elhan Jasminium84

Harika spor arkadaşım . Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…