- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Teşekkür ederimmmAfiyet olsun Leylacim sunumlarina bayıldım.
Sen kuralları oturtamasan da olur.Kediler çok tatlı o helvayı gormeyeydim iyiydi. Kokusu burnuma geldi . İki kaşıkla geçiştirdigin için tebrikler kuzum.
Öğünler, su ve spor harika menekşe kokulu yârimBugün ki menümü yazayım
9.30 2 dilim hindi füme 1 yumurta ile omlet 1 dilim peynir 2 zeytin 1 tk tahin pekmez Yeşillik havuç
14.00 1 hurma
17.30 1 latte
19.00 et haşlama salata 1 dilim tbe
Su 2 ye yakın
2 saat ev temizliği 600 p
30 dk yürüyüş 150 p
1 saat zumba 600 p
Toplam 1350 p
Elhan @Jasminium84
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun LeylacimTeşekkür ederimmmsorma tadina bile bakmadan yaptim herseyini gozkarariyla sonra harika olmus bu diyince beyler 2 yk goturdum yakın olsak gün falan yapardik ne guzel olurdu
Önceki günlere göre baya daha iyi canım çok sağol. ❤ Biran önce tamamen atlatıp , eski enerjime ve sporlarıma dönmek istiyorum.Muhteşem bir menü. Özellikle akşam öğünü benim için çok önemli.
Afiyet olsun canımHalsizligin geçti mi
Benim de eşim tarihçi canım o bile yeter artık diyecek konumdaYok bu hafta sanki gitmeyecek gibi hocam. Regl iken korkuyorum çünkü
Anlattiklarinda benim oğlumu görüyorum
Benimkinin tarih aşkı 3 sınıfta başladı. Halen daha da devam ediyor. Geçen veli toplantısı vardı. Sosyal bilgiler öğretmeni ayrı konuştu
Tarih profesörü diyormuş derste oğluma. Resmen aşık dedi. Küçükken ben yetiyordum canım tarih konusunda. Yemetemedigim yerlerde de gel bakalım beraber diyordum açıp inceliyorduk internetten. Dedemiz tarihçi. Çok biliirim babamla telefonda açıp tarih konuştuklarını. Yaşı kaç bilmiyorum ama seviyesine göre dergilere abone olabilirsin. Öğretmeni ile görüşüp onunda fikirlerini al istersen canım.
Bana kaptanım diyebilirsin yavrumİyi akşamlarbugünugrayamadim buraya evde olunca
Sabah 30 dk eliptik sonrasi 400 ml su ve zencefil zerdeçal limonlu cayimi ictim
11:30 gibi bir krebi ikiye bölüp yarisini labneli otlu sardim yarisini yarım muz ve 1 tk tahin pekmezle sarip yedim
Ogleden sonra oglum ve kardesim helva isteyince mecbur kavurduk 2 yk ondan yedim
Sonrasinda 1.5 saat yürüyüş yaptim
Akşam yemegim 7 yk mor havuc ve soganla firinlanmis baharatli beyaz lanaha,1 adet yulaf gevregi
2 lt su ictim
Elhan ve diger kaptan arkadaslarim daha tam oturtamadim isimleri kurallari kusura bakmayin @anneadayiiii ve Mthn83 miydi
Eki Görüntüle 3353867 Eki Görüntüle 3353868 Eki Görüntüle 3353869 Eki Görüntüle 3353870 Eki Görüntüle 3353871
Ablaaa bende istiyomAfiyet olsun Leylacim sunumlarina bayıldım.
Sen kuralları oturtamasan da olur.Kediler çok tatlı o helvayı gormeyeydim iyiydi. Kokusu burnuma geldi . İki kaşıkla geçiştirdigin için tebrikler kuzum.
Daha iyi olmana sevindim canımÖnceki günlere göre baya daha iyi canım çok sağol. ❤ Biran önce tamamen atlatıp , eski enerjime ve sporlarıma dönmek istiyorum.
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canım rabbim şifanı versin
Öyle demekkiEvet eliptik daha çok yakıyor
Amin sagolasinSen benim canımsınn
Çok çok geçmiş olsun
Sen sağol bitanem
Şahanesin sen yaaa hadi bakalım yansın yağlaaarrrr
Süper birşey, sağol canımm
Rabbim şifa versin kuzum
Ben de üzüldüm
Elhan canım bitanemi çok darlamak istemiyorum ama sana da katılmadan edemiyorum, bu isim bir değişik geldi, Elhanımla daha sıcaktı sanki
Oo ekip kalabalikmis Allah bagislasinamin hocam inşallah
Martta 2 yaş diyecek canım inşallah. Şu an 21 aylık. Var canım ilk çocuğum 10 yaşında ikjnci numara 6 son numara da 21 aylık.
Amin sagol canimÇok geçmiş olsun canım öyle bir şeye gerek kalmaz inşallah
Zaten sut peynir yoğurt içim almıyor yiyemiyorum suandaAllah şifa versin canım kulak iltihabında süt ürünlerini kesmek de iyi geliyormuş diye duydum
AbovvvvKomşumun kızı da senin gibi oldu zar patlamış ihmal etme canım
Yapmazsan ayıp
Gardini al. Silahlarını Kuşan git
o markayı bilmiyorum hiç duymadım. aklında olsun bazı markalar içine ayrıca yağ koyuyor. o zaman tadı kötü oluyor. belki öyledir. bunu sağlıklı kurabiye yaparak kullanırsın. ya da kuru meyveli kuruyemişli toplar yaparsın boşa gitmesin.Marmotini canım, marketteki tek şekersiz ezme buydu. Iyyyk
evet bence de nutella daha mantıklıKeşke sana yollayabilsem
Yaw Allah Muhammet aşkına bunun bağımlısı nasıl olabildin ben mesela Nutella bağımlısıyım mantıklı
geçmiş olsun canım. ben de hastayım valla artık geçsin gitsinÇok hastayım ne yemek yerken tadını alabiliyorum ne de dislerimle ezebiliyorum
Burnum kulağım tikali
Sol tarafımla hiç cigneyemiyorum
Offcok kötüyüm orta kulak iltihabı olmuşumgeçmiş olsun canım. ben de hastayım valla artık geçsin gitsin
yoğun musun canım ?Iyi aksamlar ,yorgunluktan yine bittim.
sıkıntılı birşey. aman ilaçlarını düzenli al ve kontrole git canım.Offcok kötüyüm orta kulak iltihabı olmuşum