Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Silkeledigin tozlardan birazcık kalabilir tatlışım. Beni geçeceksin gibi gördüm seni
Yok bu hafta sanki gitmeyecek gibi hocam. Regl iken korkuyorum çünkü
Anlattiklarinda benim oğlumu görüyorum
Benimkinin tarih aşkı 3 sınıfta başladı. Halen daha da devam ediyor. Geçen veli toplantısı vardı. Sosyal bilgiler öğretmeni ayrı konuştu
Tarih profesörü diyormuş derste oğluma. Resmen aşık dedi. Küçükken ben yetiyordum canım tarih konusunda. Yemetemedigim yerlerde de gel bakalım beraber diyordum açıp inceliyorduk internetten. Dedemiz tarihçi. Çok biliirim babamla telefonda açıp tarih konuştuklarını. Yaşı kaç bilmiyorum ama seviyesine göre dergilere abone olabilirsin. Öğretmeni ile görüşüp onunda fikirlerini al istersen canım.

İyi akşamlar bugünugrayamadim buraya evde olunca

Sabah 30 dk eliptik sonrasi 400 ml su ve zencefil zerdeçal limonlu cayimi ictim

11:30 gibi bir krebi ikiye bölüp yarisini labneli otlu sardim yarisini yarım muz ve 1 tk tahin pekmezle sarip yedim

Ogleden sonra oglum ve kardesim helva isteyince mecbur kavurduk 2 yk ondan yedim

Sonrasinda 1.5 saat yürüyüş yaptim

Akşam yemegim 7 yk mor havuc ve soganla firinlanmis baharatli beyaz lanaha,1 adet yulaf gevregi

2 lt su ictim

Elhan ve diger kaptan arkadaslarim daha tam oturtamadim isimleri kurallari kusura bakmayin Busra196 ve Mthn83 miydi

Afiyet olsun canim . Bu hafta kaptanlarimiz Mthn83 ve Jasminium84 . Ben geçen hafta kaptandım. Hangi takımda olduğunu bilmiyorum etiketlemisti Elhan. Bu arada adımsayar için hangi uygulamayı kullanıyorsun?

Daha önce yaapiyor muydun bilmiyorum . Hiç görmedim . Eğer yeni basladiysan süper bence özellikle 1 saatlik zumba
1 haftadır spor eklemeye çalışıyorum. Önceden zumba yapıyordum ama kurs kapandı evde devam edememistim. Bugün yeni bir kursa başladım. Zumbayi çok seviyorum

Sevgili Masterfit Ailesi ve Güzide Takımlarımız,
Pazartesi kontrol bildirimlerimizi saat 14.00' e kadar paylaşmanızı rica ediyorum .
Kaptanlarimiz Mthn83 , Jasminium84 bildirimlerini fotoğrafli olarak özel mesajla bana yapacak.
Yarın tartılarımizin yüzümüzü güldürmesi dileğiyle iyi geceler dilerim.

Masterfit Yarışması 96. Etap15.1218.12FarkYüzde
Kırmızı Takım
Mthn83 KAPTAN77.7
ZincirKirma 80.0
Wilma11 77.3
gezegenfeza 76.8
Ellssa 72.6
fesang 72.8
minerva1988 65.6
Hayalkuran 77.95
Keira- 60.1
blonde ambition 72.9
Beth18 63.9
patimsilizm 59.0
suspushanimcim 68.7
badem000 73.1
Elhan 70.6
Mavi Takim
Jasminium84 KAPTAN60.60
Zayif bir Dombili 65.0
Busra196 77.5
Cordelia 85.85
pastelfit 61.5
menekse_kokusu 64.9
60kiloyum 90.4
Tesnim1903 74.2
Limoni026 61.2
Ozzybal 72.65
Gonul83 73.5
M Meryem1306 88.6
M muhendishanim98 57.95
Safransari 58.0
sibel_84 70.75
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
Tutku44 84.0
Aomine Daiki 68.05

Tartılarınızda bir yanlışlık varsa mesajla bildirmenizi rica ederim.

Afiyet olsun Sibelcim.

Kirmizi takimdayim anladim her hafta her takimin kaptani degisiyor yani
Huawei saatinin uygulamasi canim

Afiyet olsun Leylacim sunumlarina bayıldım.
Sen kuralları oturtamasan da olur. Kediler çok tatlı o helvayı gormeyeydim iyiydi. Kokusu burnuma geldi . İki kaşıkla geçiştirdigin için tebrikler kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…