Popüler Konu LenaG ile MasterFit

oranlarla tam tarif verebilir misin?
1 tatlı kaşığı tereyağı (eritip ekleniyor) 1 yemek kaşığı keçi boynuzu özü
1 yemek kaşığı dolu dolu değil tam buğday unu, 1 yemek kaşığı dolu bal ,1 yemek kaşığı dolu kakao 2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz sütü göz kararı koydum emin değilim bir kepçe kadar sanırım . Hepsini blenderla iyice ezdim. Yani çocuklar için değil bizler de masum atıştırmalık olarak yiyebiliriz bence . Birdahakine hurma ile yapmayi düşünüyorum .

Allahın izniyle hafta içi akşamlara çok dikkat etmeye çalışacağım. cumaya eksi gelmek istiyorum. hastayım diye 2 gündür evdeyim hareket yok. çok şişim.
ama bu akşam canımın bir süredir istediği birşey yiyeceğim. ölçülü olamaya çalışacağım. ama yarından itibaren akşamları daha sade yiyeceğim inşallah. yani karbodan sade

Gayet güzel canımm ama elhanıma katılıyorum bir kepçe çorba da içebilirsin

Afiyet olsun şimdiden

Cips canım çekti diye yedim kaptanım yılda 3-4 kere anca yerim zaten.
Sabah 57.30 geldim adet odemim vardı sanırım. Uzun süre 58.8 de kaldım sanırım direnç kilomdu bu hafta hızlı gidicek
Hadi bakalım inşallah canımm

Cips benim çok başımı yakan bir yiyecek, çikolatayı o kadar sevmeme rağmen durdurabiliyorum kendimi ama cips yemeye başladığımda dibini görmeden bırakamıyorum o yüzden içeriğinin çok ama çok kötü olduğunu birebir deneyimliyorum

O yüzden yanlış anlama beni, kilodan ziyade sağlık açısından ufacık bir tavsiye gibi düşün olur canım

Ehhh sen zaten iradeliymişsin, yılda 3-4ten birşey olmaz

Kahvaltıya Doğal Katkısız Sürülebilir Çikolata Tarifi Kahvaltıya Doğal Katkısız Sürülebilir Çikolata Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Çok doydum canım inan corbaya yer kalmadı ,midem çok küçülmüş, havami da atıyorum hemen bak

eline sağlık güzel olmuştur. aklında olsun tam buğday unu yerine yulaf unu koy. hem glutensiz olur hem de glisemik indeksi daha düşük olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…