1 tatlı kaşığı tereyağı (eritip ekleniyor) 1 yemek kaşığı keçi boynuzu özüoranlarla tam tarif verebilir misin?
Spor deyince aklıma gelen ilk isimsin ama hiç sesin çıkmıyor sanki
Bı yemek kaşığı kadar evde yaptığım şekersiz masum sürülebilir cikolatam var canim onun dışında yok şükür balık salata yaptım akşam ogununu. Şimdi de yuruyuse çıkıp isinacam sonra da evde spora devam
Başlayacağım canım spor listesi mi tutuyorsun sen ben yapayım mı?Spor deyince aklıma gelen ilk isimsin ama hiç sesin çıkmıyor sanki
HarikasınBı yemek kaşığı kadar evde yaptığım şekersiz masum sürülebilir cikolatam var canim onun dışında yok şükür balık salata yaptım akşam ogununu. Şimdi de yuruyuse çıkıp isinacam sonra da evde spora devam
Gayet güzel canımm ama elhanıma katılıyorum bir kepçe çorba da içebilirsinBugünkü menum (erken yazma sebebimin ekstra bı şey yememek olduğunu herkes öğrendi bence . Ki etkili de oluyor menüye yazmadım,bugün yiyemem artık yarın yerim diye düşünüyorum çünkü ve bana engel oluyor .)
13.30 oğlum bu ara çikolata çok istiyor diye evde sürülebilir çikolata denedim. Keçiboynuzu ,az süt , az tam buğday unu , az tereyagi ,ceviz ,kakao ve baldan oluşan bir karisim yaptım. E tabi ki denedim
1 dilim ekmek üzerine 1 yemek kaşığı kadar sürdüm . Yanına da yoğurt yapmak için süt almıştım bir bardak da sıcak süt içtim. (Regl döneminde poşet poşet abur cubur yine ben ,çok güzel atlattigimi düşünüyorum bu defa)
17.00 fırında pişmiş 10 adet hamsi ve 3 dilim ince patates ,bol roka havuc salatasi . Ezogelin de yaptım ama yemeyi düşünmüyorum .
Biraz uzun oldu sanki
Elhan Jasminium84
Hadi bakalım inşallah canımmCips canım çekti diye yedim kaptanım yılda 3-4 kere anca yerim zaten.
Sabah 57.30 geldim adet odemim vardı sanırım. Uzun süre 58.8 de kaldım sanırım direnç kilomdu bu hafta hızlı gidicek
Kahvaltıya Doğal Katkısız Sürülebilir Çikolata Tarifi Kahvaltıya Doğal Katkısız Sürülebilir Çikolata Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri1 tatlı kaşığı tereyağı (eritip ekleniyor) 1 yemek kaşığı keçi boynuzu özü
1 yemek kaşığı dolu dolu değil tam buğday unu, 1 yemek kaşığı dolu bal ,1 yemek kaşığı dolu kakao 2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz sütü göz kararı koydum emin değilim bir kepçe kadar sanırım . Hepsini blenderla iyice ezdim. Yani çocuklar için değil bizler de masum atıştırmalık olarak yiyebiliriz bence . Birdahakine hurma ile yapmayi düşünüyorum .
Valla ben bile kendime inanamiyorum. Azimliyim de bunu diyette hiç cikaramamistim ortayaAzim diyince anneadayiiii
Çok doydum canım inan corbaya yer kalmadı ,midem çok küçülmüş,Gayet güzel canımm ama elhanıma katılıyorum bir kepçe çorba da içebilirsin
Afiyet olsun şimdiden
Hadi bakalım inşallah canımm
Cips benim çok başımı yakan bir yiyecek, çikolatayı o kadar sevmeme rağmen durdurabiliyorum kendimi ama cips yemeye başladığımda dibini görmeden bırakamıyorum o yüzden içeriğinin çok ama çok kötü olduğunu birebir deneyimliyorum
O yüzden yanlış anlama beni, kilodan ziyade sağlık açısından ufacık bir tavsiye gibi düşün olur canım
Ehhh sen zaten iradeliymişsin, yılda 3-4ten birşey olmaz
Takımın artı eksisini tutuyorum canım. Ama sanki eski motivasyonun yok gibi. Eser gecerdin sen.Başlayacağım canım spor listesi mi tutuyorsun sen ben yapayım mı?
Güzel tarif canım da, benim amacım çocuğuma çikolata yedirmemek . En doğalı besleyicisi olsun istedimKahvaltıya Doğal Katkısız Sürülebilir Çikolata Tarifi Kahvaltıya Doğal Katkısız Sürülebilir Çikolata Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
Tamam ben başlayayım yapmaya isteyene devrederim azcık canlansın buralar spor kraliçesi kimmiş görelimTakımın artı eksisini tutuyorum canım. Ama sanki eski motivasyonun yok gibi. Eser gecerdin sen.
ZincirKirma tutuyordu listeyi o da kayboldu listede
eline sağlık güzel olmuştur. aklında olsun tam buğday unu yerine yulaf unu koy. hem glutensiz olur hem de glisemik indeksi daha düşük olur.1 tatlı kaşığı tereyağı (eritip ekleniyor) 1 yemek kaşığı keçi boynuzu özü
1 yemek kaşığı dolu dolu değil tam buğday unu, 1 yemek kaşığı dolu bal ,1 yemek kaşığı dolu kakao 2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz sütü göz kararı koydum emin değilim bir kepçe kadar sanırım . Hepsini blenderla iyice ezdim. Yani çocuklar için değil bizler de masum atıştırmalık olarak yiyebiliriz bence . Birdahakine hurma ile yapmayi düşünüyorum .
İyi fikir canım . Bir dahakini öyle yaparım
eline sağlık güzel olmuştur. aklında olsun tam buğday unu yerine yulaf unu koy. hem glutensiz olur hem de glisemik indeksi daha düşük olur.