Popüler Konu LenaG ile MasterFit

açıkça yazayım el açması kıymalı pırasalı börek yapıyoruz. şimdi fırında pişiyor. uzun zamandır yapmamıştık ve canımız çok istedi. ama az yemeye çalışacağım. hafta içi akşamlarım için plan yapmaya çalışıyorum.

Gayet güzel canımm ama elhanıma katılıyorum bir kepçe çorba da içebilirsin 🥰

Afiyet olsun şimdiden 💙🥰

Hadi bakalım inşallah canımm 🙏🏻💃🏼😍

Cips benim çok başımı yakan bir yiyecek, çikolatayı o kadar sevmeme rağmen durdurabiliyorum kendimi ama cips yemeye başladığımda dibini görmeden bırakamıyorum o yüzden içeriğinin çok ama çok kötü olduğunu birebir deneyimliyorum 🥺

O yüzden yanlış anlama beni, kilodan ziyade sağlık açısından ufacık bir tavsiye gibi düşün olur canım 🥰💙😍😍

Ehhh sen zaten iradeliymişsin, yılda 3-4ten birşey olmaz 🥳
Sağlıksız şeyler niye bu kadar lezzetli peki 🤣

Menüm yoktu son anda oldu 😅😅
Akşam için planım tavuk suyuna sebze atıp çorba gibi icmekti 4 gibi yaptım corbami büyük boy kupa ile içtim. Çocuklara lahmacun yapmıştım. 1.5 lahmacun yedim bide
1.5 lt su. Ev temizliği yaptım ama o sayılmaz. Beslenme için poğaça yapacağım sonrasında spor inşallah 🤲
Elhan Elhan
Lahmacunu çiğ köftenin lavasi vardı ondan yaptım tavsiye ederim çok pratik ve lezzetli olmuştu 🤩

Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan

17 Aralık 2023

sabah 1 tk udi hindi yağı

öğlen 12.15
peynirli omlet, bol yeşillik ve köz kapya biberi 2 elim büyüklüğünde lavaşın içine koydum yedim.
3 zeytin, 1 tk petek bal
domates

ara 15.00
1 avuç ayçekirdeği, kabak çekirdeği ve kuruyemiş karışımı
1 küçük portakal tarçınlı

akşam 18.50
3 el açması kıymalı pırasalı börek (dilimler büyük değildi)
domates, kapya biber
çay

çay içicem şimdi.

Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan

17 Aralık 2023

sabah 1 tk udi hindi yağı

öğlen 12.15
peynirli omlet, bol yeşillik ve köz kapya biberi 2 elim büyüklüğünde lavaşın içine koydum yedim.
3 zeytin, 1 tk petek bal
domates

ara 15.00
1 avuç ayçekirdeği, kabak çekirdeği ve kuruyemiş karışımı
1 küçük portakal tarçınlı

akşam 18.50
3 el açması kıymalı pırasalı börek (dilimler büyük değildi)
domates, kapya biber
çay

çay içicem şimdi.
Afiyet olsun canım kaptanim. :KK60:Bol eksi getirsin inşallah :dua::KK200:

Menüm yoktu son anda oldu 😅😅
Akşam için planım tavuk suyuna sebze atıp çorba gibi icmekti 4 gibi yaptım corbami büyük boy kupa ile içtim. Çocuklara lahmacun yapmıştım. 1.5 lahmacun yedim bide
1.5 lt su. Ev temizliği yaptım ama o sayılmaz. Beslenme için poğaça yapacağım sonrasında spor inşallah 🤲
Elhan Elhan
Lahmacunu çiğ köftenin lavasi vardı ondan yaptım tavsiye ederim çok pratik ve lezzetli olmuştu 🤩
Afiyet olsun bitanem çocuklara da şifa olsun ❤️🌹 Ellerine sağlık ben de lavaşla yaparım çok güzel çıtır çıtır olur. Akşam ben de poğaça yaptım. 🙈 yemeyecegim tabi ki :KK51:

a roasting lab markasının brezilya serra negra ve etiyopya adado su süper. ikisinin lezzeti farklı. ama çok iyiler. gurme kahveleri o markanın. ama ilki yaklaşık 2 yıldır gelmiyor. diğeri de aylardır yok.
tchibonun dönemlik kahvelerinde arada iyi çıkıyor.
starbucksta da colombia, guatamala, kenya ve pike place seviyordum bir de dark ekspresso. ama tabi strabucks almıyorum artık.
Çocuklar tatile gelirken getiriyorlar orta kavrulmuş içimi yumuşak olsun diyorum sadece :KK36: Starbucksin kahvelerini severdim yoğun zamlardan sonra gitmez oldum bir de diğer hassasiyetlerden.

X