Spor bölümü ile sen mi ilgileniyordun? Şöyle güzel bizi yonlerndirecek bir koç çok güzel olurdu .Mthn83 canım ben biraz düzeni anlamak istedim kim ne yapıyor vs. Pat diye dalmak istemedim. Zamanla döneriz eski günlerimize inşallah
Süpersin canımmmÇok doydum canım inan corbaya yer kalmadı ,midem çok küçülmüş,havami da atıyorum hemen bak
Listeleri tutuyordum yarışma vs yapıyorduk. İnşallah canım yine yaparızSpor bölümü ile sen mi ilgileniyordun? Şöyle güzel bizi yonlerndirecek bir koç çok güzel olurdu .
Bende Bol limonlu pırasa yemeği varaçıkça yazayım el açması kıymalı pırasalı börek yapıyoruz. şimdi fırında pişiyor. uzun zamandır yapmamıştık ve canımız çok istedi. ama az yemeye çalışacağım. hafta içi akşamlarım için plan yapmaya çalışıyorum.
Sağlıksız şeyler niye bu kadar lezzetli pekiGayet güzel canımm ama elhanıma katılıyorum bir kepçe çorba da içebilirsin
Afiyet olsun şimdiden
Hadi bakalım inşallah canımm
Cips benim çok başımı yakan bir yiyecek, çikolatayı o kadar sevmeme rağmen durdurabiliyorum kendimi ama cips yemeye başladığımda dibini görmeden bırakamıyorum o yüzden içeriğinin çok ama çok kötü olduğunu birebir deneyimliyorum
O yüzden yanlış anlama beni, kilodan ziyade sağlık açısından ufacık bir tavsiye gibi düşün olur canım
Ehhh sen zaten iradeliymişsin, yılda 3-4ten birşey olmaz
Çin tuzu canım bide yağSağlıksız şeyler niye bu kadar lezzetli peki
inan seninki en güzeliBende Bol limonlu pırasa yemeği var
Porsiyon kontrolü yapılmışsa çok sağlıklı olur hem deKraliçem airfryer da pişirirsek patates kızartması yiyebiliriz mi acaba?
Afiyet olsun canım kaptanim.Jasminium84 Elhan
17 Aralık 2023
sabah 1 tk udi hindi yağı
öğlen 12.15
peynirli omlet, bol yeşillik ve köz kapya biberi 2 elim büyüklüğünde lavaşın içine koydum yedim.
3 zeytin, 1 tk petek bal
domates
ara 15.00
1 avuç ayçekirdeği, kabak çekirdeği ve kuruyemiş karışımı
1 küçük portakal tarçınlı
akşam 18.50
3 el açması kıymalı pırasalı börek (dilimler büyük değildi)
domates, kapya biber
çay
çay içicem şimdi.
Canım evde mandalina varsa bir tanesini bir güzel yıka. Sonra kabuklarını soy bu kabukları bir su bardağina al. Üzerine kaynar su ekle demlensin. İyice ılısın. Daha sonra süzüp suyunu iç.boğazdaki gıcık nasıl geçer?
Hepimize ilham oluyorsun hakkını yeme kuzucumValla ben bile kendime inanamiyorum. Azimliyim de bunu diyette hiç cikaramamistim ortayaElhan sağolsun,iyi ki çıktı bu grup karşıma
Afiyet olsun bitanem çocuklara da şifa olsunMenüm yoktu son anda oldu
Akşam için planım tavuk suyuna sebze atıp çorba gibi icmekti 4 gibi yaptım corbami büyük boy kupa ile içtim. Çocuklara lahmacun yapmıştım. 1.5 lahmacun yedim bide
1.5 lt su. Ev temizliği yaptım ama o sayılmaz. Beslenme için poğaça yapacağım sonrasında spor inşallah
Elhan
Lahmacunu çiğ köftenin lavasi vardı ondan yaptım tavsiye ederim çok pratik ve lezzetli olmuştu
Çocuklar tatile gelirken getiriyorlar orta kavrulmuş içimi yumuşak olsun diyorum sadecea roasting lab markasının brezilya serra negra ve etiyopya adado su süper. ikisinin lezzeti farklı. ama çok iyiler. gurme kahveleri o markanın. ama ilki yaklaşık 2 yıldır gelmiyor. diğeri de aylardır yok.
tchibonun dönemlik kahvelerinde arada iyi çıkıyor.
starbucksta da colombia, guatamala, kenya ve pike place seviyordum bir de dark ekspresso. ama tabi strabucks almıyorum artık.