- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
Teşekkür ederim canım.. ama seninkiler kadar olamaz. Maşallahın varHarika spor arkadaşım . Tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım.. ama seninkiler kadar olamaz. Maşallahın varHarika spor arkadaşım . Tebrikler
Yok bu hafta sanki gitmeyecek gibi hocam. Regl iken korkuyorum çünküSilkeledigin tozlardan birazcık kalabilir tatlışım. Beni geçeceksin gibi gördüm seni
Anlattiklarinda benim oğlumu görüyorumÖğretmen ablalarim sizden akıl istiyorum. Benim oğlum tarih aşığı ve ben bu konuda çok boşum. Onun dünya tarihine hakim olma çabası içinde ben dünkü hayatıma bile hakim değilim
Sürekli bilmiyorum dememek için onu dinliyor gibi yapıyorum ama bu bilginin bı önü arkası olmayınca olmuyor.
Nasıl bir yol izleyeyim bilemiyorum. Eşim tarih konusunda bilgili o herzaman ortamda olmuyor. Olsada bilmiyorum dediği konular çok fazla
Daha önce yaapiyor muydun bilmiyorum . Hiç görmedim . Eğer yeni basladiysan süper bence özellikle 1 saatlik zumbaTeşekkür ederim canım.. ama seninkiler kadar olamaz. Maşallahın var
Afiyet olsun canim . Bu hafta kaptanlarimiz Mthn83 ve Jasminium84 . Ben geçen hafta kaptandım. Hangi takımda olduğunu bilmiyorum etiketlemisti Elhan. Bu arada adımsayar için hangi uygulamayı kullanıyorsun?İyi akşamlar bugünugrayamadim buraya evde olunca
Sabah 30 dk eliptik sonrasi 400 ml su ve zencefil zerdeçal limonlu cayimi ictim
11:30 gibi bir krebi ikiye bölüp yarisini labneli otlu sardim yarisini yarım muz ve 1 tk tahin pekmezle sarip yedim
Ogleden sonra oglum ve kardesim helva isteyince mecbur kavurduk 2 yk ondan yedim
Sonrasinda 1.5 saat yürüyüş yaptim
Akşam yemegim 7 yk mor havuc ve soganla firinlanmis baharatli beyaz lanaha,1 adet yulaf gevregi
2 lt su ictim
Elhan ve diger kaptan arkadaslarim daha tam oturtamadim isimleri kurallari kusura bakmayin Busra196 ve Mthn83 miydi
Eki Görüntüle 3353867 Eki Görüntüle 3353868 Eki Görüntüle 3353869 Eki Görüntüle 3353870 Eki Görüntüle 3353871
Marmotini canım, marketteki tek şekersiz ezme buydu. Iyyykhangi marka?
1 haftadır spor eklemeye çalışıyorum. Önceden zumba yapıyordum ama kurs kapandı evde devam edememistim. Bugün yeni bir kursa başladım. Zumbayi çok seviyorumDaha önce yaapiyor muydun bilmiyorum . Hiç görmedim . Eğer yeni basladiysan süper bence özellikle 1 saatlik zumba
Keşke sana yollayabilsemAaa ben bagimlisiyim onun
Masterfit Yarışması 96. Etap | 15.12 | 18.12 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
Mthn83 KAPTAN | 77.7 | |||
ZincirKirma | 80.0 | |||
Wilma11 | 77.3 | |||
gezegenfeza | 76.8 | |||
Ellssa | 72.6 | |||
fesang | 72.8 | |||
minerva1988 | 65.6 | |||
Hayalkuran | 77.95 | |||
Keira- | 60.1 | |||
blonde ambition | 72.9 | |||
Beth18 | 63.9 | |||
patimsilizm | 59.0 | |||
suspushanimcim | 68.7 | |||
badem000 | 73.1 | |||
Elhan | 70.6 | |||
Mavi Takim | ||||
Jasminium84 KAPTAN | 60.60 | |||
Zayif bir Dombili | 65.0 | |||
Busra196 | 77.5 | |||
Cordelia | 85.85 | |||
pastelfit | 61.5 | |||
menekse_kokusu | 64.9 | |||
60kiloyum | 90.4 | |||
Tesnim1903 | 74.2 | |||
Limoni026 | 61.2 | |||
Ozzybal | 72.65 | |||
Gonul83 | 73.5 | |||
M Meryem1306 | 88.6 | |||
M muhendishanim98 | 57.95 | |||
Safransari | 58.0 | |||
sibel_84 | 70.75 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
Tutku44 | 84.0 | |||
Aomine Daiki | 68.05 | |||
Afiyet olsun Sibelcim.Bugün de değişik beslendim.aslinda bugün hurma günümdü. Ama annem çağırınca hurma kaldı.
Kahvaltı
1 dilim ekmek
7 adet zeytin
1 küçük dilim kaşar peyniri
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam (16.00 saat)
1 adet kıymalı D börek
Şimdi de çay iciyorum. Erkenden düşüp yatacağım.
Elhan Jasminium84
Kirmizi takimdayim anladim her hafta her takimin kaptani degisiyor yaniAfiyet olsun canim . Bu hafta kaptanlarimiz Mthn83 ve Jasminium84 . Ben geçen hafta kaptandım. Hangi takımda olduğunu bilmiyorum etiketlemisti Elhan. Bu arada adımsayar için hangi uygulamayı kullanıyorsun?
Markasi ne acabaKeşke sana yollayabilsem
Yaw Allah Muhammet aşkına bunun bağımlısı nasıl olabildin ben mesela Nutella bağımlısıyım mantıklı
Haşhaş ve tahin sever misin? Ya da kavrulmus fistik yemeyi? Tatlari arasinda bir fark yokta. Fistik yemeyide sevmiyor olman lazim begenmemen icin. Sen gidip olmadık şey almissinMarmotini canım, marketteki tek şekersiz ezme buydu. Iyyyk
Afiyet olsun Leylacim sunumlarina bayıldım.İyi akşamlar bugünugrayamadim buraya evde olunca
Sabah 30 dk eliptik sonrasi 400 ml su ve zencefil zerdeçal limonlu cayimi ictim
11:30 gibi bir krebi ikiye bölüp yarisini labneli otlu sardim yarisini yarım muz ve 1 tk tahin pekmezle sarip yedim
Ogleden sonra oglum ve kardesim helva isteyince mecbur kavurduk 2 yk ondan yedim
Sonrasinda 1.5 saat yürüyüş yaptim
Akşam yemegim 7 yk mor havuc ve soganla firinlanmis baharatli beyaz lanaha,1 adet yulaf gevregi
2 lt su ictim
Elhan ve diger kaptan arkadaslarim daha tam oturtamadim isimleri kurallari kusura bakmayin Busra196 ve Mthn83 miydi
Eki Görüntüle 3353867 Eki Görüntüle 3353868 Eki Görüntüle 3353869 Eki Görüntüle 3353870 Eki Görüntüle 3353871
İyi akşamlar kuzucum. Geçti gitti yoğunluk . İnşallah dinlenme imkanın olur.Iyi aksamlar ,yorgunluktan yine bittim.