Evet canım . Tanismadi daha abur cubura kuzenlerine fln gidince tatlmisligi var az az . O yüzden tadını da çok bilmiyor . Evde atıştırmalık yapıyorum ben daha çok . Koruyabildigim kadar koruyacam sonrası kacari yok zatenAfiyet olsun annem..
Çocuğun cikolatani beğendi miAbur cuburu bırakman çok iyi oldu. Balik ve salata tercihin çok güzel kuzum. Bir kepçe çorba fena olmazdı .
Ben beğendim canım, tarifte keçiboynuzu yerine şeker kullanmislardi. Ben sekeri çıkardım ve fındığın yoktu diye ceviz tercih ettimm . Bence şeker ve fındık ile nefis bir şey olurdu tam kıvamlı oldu.Afiyet olsun
Çikolata nasıl oldu
Bende öyleyim. Bugunu yaşamadan yarının kaygısına kalıyorum. Konuşurken mantıklı yaşarken mantıksız
Şaka bir yana da ben patates aşığım hele de kızartmasıAfiyet olsun annem..
Çocuğun cikolatani beğendi miAbur cuburu bırakman çok iyi oldu. Balik ve salata tercihin çok güzel kuzum. Bir kepçe çorba fena olmazdı .
Çorba her zaman candır afiyet olsun canımEvet canım . Tanismadi daha abur cubura kuzenlerine fln gidince tatlmisligi var az az . O yüzden tadını da çok bilmiyor . Evde atıştırmalık yapıyorum ben daha çok . Koruyabildigim kadar koruyacam sonrası kacari yok zatenSenin için yerim hemen ne diyosunnnnnn
Patates kızartması mi yiyeceksin yani fırında mi olacak orasını anlamadım.Şaka bir yana da ben patates aşığım hele de kızartmasıdiyetten dolayı yemiyorum . Patatesi tercih edeyim çorba kalsın diye düşündüm . Yarın tartıda var eksi çıkmak istiyorum
Filtre kahveyi ben de çok severim. Markalardan çok anlamam orta kavrulmuş bir de kokusu önemli benim için.orta kavrulmuş içiyorum canım. ama işte lezzeti çok önemli. strabucks güzel oluyordu. ama sonra o lezzetin fillerden geldiğini öğrendim (ilk başta direndim içmeye devam ettim ama) ve en sonunda mekruh oluyor diye bıraktım. üstüne de zaten bu savaş çıktı ve boykot listesine alındı almam.
a roasting lap ın bazı kahvelerini beğendim aldım. bir de arada tchibo nun dönemlik kahvelerini alıyorum. arada aldıklarım da var ama devamını almadım. ünlü markalardı ama ne bileyim hiçbiri strabucks gibi değil.
Yok tatlım fırında ikisini beraber pişirdim. Çok özledim diye 3 ince dilim yedim. Yedim bu arada erkenden kapattım birazdan yürüyüşe cikacam sonra sporPatates kızartması mi yiyeceksin yani fırında mi olacak orasını anlamadım.
oranlarla tam tarif verebilir misin?Ben beğendim canım, tarifte keçiboynuzu yerine şeker kullanmislardi. Ben sekeri çıkardım ve fındığın yoktu diye ceviz tercih ettimm . Bence şeker ve fındık ile nefis bir şey olurdu tam kıvamlı oldu.
Cips canım çekti diye yedim kaptanım yılda 3-4 kere anca yerim zaten.Amiiinnn, hepimizin biriciğim
Afiyet olsun canım, menün kalabalık değil ama sebze hiç yok, bu sana kabızlık olarak döner
her öğününe yeşillik dahi olsa bir sebze ekle olur mu canım
Çok çok geçmiş olsun, hastalık başladı mı bitmiyor bi ya
Afiyet olsun canım çok güzel çok dengeli bir menü olmuş
Afiyet olsun canım, az da olsa cipsi bırak bitanem çok sağlıksız, kilodan ziyade sağlığına zarar
Geçen hafta ben de mutfak için yaptım, inan 5 poşet atılacak şey çıktı
İyi yapmışsın, ellerine sağlık canım
Menün çok güzel canım afiyet olsun
Makarna yanında ekmek olmasa daha güzel olurmuş canım afiyet olsun
Canım menünde hiç sebze yok, maydonoz, dereotu, salatalık tarzı şeyler bile eklesen iyi gelecektir diyetine ve sağlığına
Bir de su miktarın da çok az, en azından 2ye çıkarmaya çalışsan süper olur
Afiyet olsun
Ahhh canımm anlatamadım bi, Rabbim şifa versin
Zaman zaman bana da oluyor o ne yazık ki, çok birşey demeyeceğim o yüzden
Zaten günü çok Erken kapatarak eritmişsindir bile
Afiyet olsun canım
Sefan olsun o zaman canım arada böylesi de gerekiyor, diyetimizin sürekliliğini sağlıyor aslında, yeterki sonrasında dengelemeyi başarabilelim
Offfff bu nasıl bir spor, maşallah
Evet canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Ayyy ben de dün sarma yedim
Canım çok fazla karbonhidratlı bir menü olmuş ve sende de hiç sebze yok
Bugün biraz daha sebze protein ağırlıklı beslenirsen dünü güzel dengelersin, afiyet olsun canım
Ben sana okuyup üfleyeyim
Kraliçem airfryer da pişirirsek patates kızartması yiyebiliriz mi acaba?Patates kızartması mi yiyeceksin yani fırında mi olacak orasını anlamadım.
Ay yaşlı dedeler gibi bakmış yaaa
Azim diyince anneadayiiiiYok tatlım fırında ikisini beraber pişirdim. Çok özledim diye 3 ince dilim yedim. Yedim bu arada erkenden kapattım birazdan yürüyüşe cikacam sonra spor
Görsel atmak da çok eglenceliymis ya atsa mı müsait olanlarİyi aksamlarbugun yediklerim ve sporum canim tatli istedi 1 tk tahin pekmez 1tk da cikilatali fistik ezmesi yedim. 3 lt suyumu ictim
Eki Görüntüle 3353537 Eki Görüntüle 3353539 Eki Görüntüle 3353540
Ve tüm Masterfit hatunlarıAzim diyince anneadayiiii
Tabi ki canimm ama spor azimlisi o ahahhaVe tüm Masterfit hatunları️
Ben de kırmızı pancar koyuyorum karışık tursuya harika oluyoooMor havuç. Bizim oralarda da turşuya konulur rengi çıkar mor mor ne güzel olur. Salataya vs rendeleriz.
a roasting lab markasının brezilya serra negra ve etiyopya adado su süper. ikisinin lezzeti farklı. ama çok iyiler. gurme kahveleri o markanın. ama ilki yaklaşık 2 yıldır gelmiyor. diğeri de aylardır yok.Filtre kahveyi ben de çok severim. Markalardan çok anlamam orta kavrulmuş bir de kokusu önemli benim için.
pancar turşusu harika oluyorBen de kırmızı pancar koyuyorum karışık tursuya harika oluyooo