Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun annem..
Çocuğun cikolatani beğendi mi Abur cuburu bırakman çok iyi oldu. Balik ve salata tercihin çok güzel kuzum. Bir kepçe çorba fena olmazdı .
Evet canım . Tanismadi daha abur cubura kuzenlerine fln gidince tatlmisligi var az az . O yüzden tadını da çok bilmiyor . Evde atıştırmalık yapıyorum ben daha çok . Koruyabildigim kadar koruyacam sonrası kacari yok zatenSenin için yerim hemen ne diyosunnnnnn

Afiyet olsun
Çikolata nasıl oldu

Bende öyleyim. Bugunu yaşamadan yarının kaygısına kalıyorum. Konuşurken mantıklı yaşarken mantıksız
Ben beğendim canım, tarifte keçiboynuzu yerine şeker kullanmislardi. Ben sekeri çıkardım ve fındığın yoktu diye ceviz tercih ettimm . Bence şeker ve fındık ile nefis bir şey olurdu tam kıvamlı oldu.

Afiyet olsun annem..
Çocuğun cikolatani beğendi mi Abur cuburu bırakman çok iyi oldu. Balik ve salata tercihin çok güzel kuzum. Bir kepçe çorba fena olmazdı .
Şaka bir yana da ben patates aşığım hele de kızartması diyetten dolayı yemiyorum . Patatesi tercih edeyim çorba kalsın diye düşündüm . Yarın tartıda var eksi çıkmak istiyorum

Çorba her zaman candır afiyet olsun canım Paketli gıdalari çocuklarımızdan ne kadar uzak tutarsak kârdır ellerine sağlık.

Filtre kahveyi ben de çok severim. Markalardan çok anlamam orta kavrulmuş bir de kokusu önemli benim için.

Cips canım çekti diye yedim kaptanım yılda 3-4 kere anca yerim zaten.
Sabah 57.30 geldim adet odemim vardı sanırım. Uzun süre 58.8 de kaldım sanırım direnç kilomdu bu hafta hızlı gidicek

Filtre kahveyi ben de çok severim. Markalardan çok anlamam orta kavrulmuş bir de kokusu önemli benim için.
a roasting lab markasının brezilya serra negra ve etiyopya adado su süper. ikisinin lezzeti farklı. ama çok iyiler. gurme kahveleri o markanın. ama ilki yaklaşık 2 yıldır gelmiyor. diğeri de aylardır yok.
tchibonun dönemlik kahvelerinde arada iyi çıkıyor.
starbucksta da colombia, guatamala, kenya ve pike place seviyordum bir de dark ekspresso. ama tabi strabucks almıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…