Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Menü yorumlamak konusunda konuşulmuş. Herkesin düzeni değişik olduğu için ben biraz çekimserim. Mesela ciddi açlık yapan arkadaşlar var bana göre değil. Menülerini de ona göre ayarlıyorlar. Ayrıca ilk geldiğim zamanlar ufak bir kase mantı kimilerine çok gelmiş diyette yenmeyeceğine dair söylemler olmuştu. Bana göre herşeyden miktarınca yemek uygun olanı diye açıklama yaptığımda hoş olmayan bir üslupla karşılık bulmuştum. Herkesin düzeni kendine göre. O yüzden rakip olduğum arkadaşın menüsüne yorum yapıyorum ben. Herkese değil.
Menü yorumlarınin yapılması gün içinde caydırıcı etkiye sahip canım. Tatlı güzel bir üslupla yapılan yorumdan kimse incinmez. Emziren anneler, şeker hastalığı olanların ara ogunlerine dikkat ediyorum. Karbonhidrat oranını kacirdigimda aldigim bir yorum ertesi güne aynı hatayı yapmama mani oluyor. Tabi ki herkesin vücut haritası farklı iyi okuması bu konuda bizi de uyarması lazım. En güzel örnek Ellssa Ellssa tatlışım. :KK60: Senin gibi çıtır oldugumda her şeyden azar azar yiyeceğim inşallah. Oraya gelene kadar biraz dişimi sikmam lazım. :KK36:

Canım evde mandalina varsa bir tanesini bir güzel yıka. Sonra kabuklarını soy bu kabukları bir su bardağina al. Üzerine kaynar su ekle demlensin. İyice ılısın. Daha sonra süzüp suyunu iç. :dua: Şifa olsun. Denenmiş , sonuç alınmış bir tariftir. :KK5:
Hiç duymadım daha önce. evet mandalina var evde teşekkür ederim 🥰

Kraliçem airfryer da pişirirsek patates kızartması yiyebiliriz mi acaba?
Airfryer da gayet sağlıklı oluyor Canım eger insülin direncin ya da diyabetin yoksa tuketebilirsin. Diyetisyenim orta boy 1 patatesi 1 dilim ekmek yerine yazıyordu. Tabi her gün değil haftada 1 ya da 2 kez 😊
Tamam ben başlayayım yapmaya isteyene devrederim azcık canlansın buralar spor kraliçesi kimmiş görelim 🤩
Bu süper Bi haberrr🥰💃

Bugün ki menümü yazayım
9.30 2 dilim hindi füme 1 yumurta ile omlet 1 dilim peynir 2 zeytin 1 tk tahin pekmez Yeşillik havuç
14.00 1 hurma
17.30 1 latte
19.00 et haşlama salata 1 dilim tbe
Su 2 ye yakın
2 saat ev temizliği 600 p
30 dk yürüyüş 150 p
1 saat zumba 600 p
Toplam 1350 p
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84

Bugün ki menümü yazayım
9.30 2 dilim hindi füme 1 yumurta ile omlet 1 dilim peynir 2 zeytin 1 tk tahin pekmez Yeşillik havuç
14.00 1 hurma
17.30 1 latte
19.00 et haşlama salata 1 dilim tbe
Su 2 ye yakın
2 saat ev temizliği 600 p
30 dk yürüyüş 150 p
1 saat zumba 600 p
Toplam 1350 p
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
Harika spor arkadaşım . Tebrikler😍

X