Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Birazdan, 2 sarmacık 1 borekcik 1 baklavacik menülerini böyle okuyacağım 😁 20210915_155601.jpg

oranlarla tam tarif verebilir misin?
1 tatlı kaşığı tereyağı (eritip ekleniyor) 1 yemek kaşığı keçi boynuzu özü
1 yemek kaşığı dolu dolu değil tam buğday unu, 1 yemek kaşığı dolu bal ,1 yemek kaşığı dolu kakao 2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz sütü göz kararı koydum emin değilim bir kepçe kadar sanırım . Hepsini blenderla iyice ezdim. Yani çocuklar için değil bizler de masum atıştırmalık olarak yiyebiliriz bence . Birdahakine hurma ile yapmayi düşünüyorum .

Allahın izniyle hafta içi akşamlara çok dikkat etmeye çalışacağım. cumaya eksi gelmek istiyorum. hastayım diye 2 gündür evdeyim hareket yok. çok şişim.
ama bu akşam canımın bir süredir istediği birşey yiyeceğim. ölçülü olamaya çalışacağım. ama yarından itibaren akşamları daha sade yiyeceğim inşallah. yani karbodan sade :KK30:

Bugünkü menum (erken yazma sebebimin ekstra bı şey yememek olduğunu herkes öğrendi bence . Ki etkili de oluyor menüye yazmadım,bugün yiyemem artık yarın yerim diye düşünüyorum çünkü ve bana engel oluyor .)🥰
13.30 oğlum bu ara çikolata çok istiyor diye evde sürülebilir çikolata denedim. Keçiboynuzu ,az süt , az tam buğday unu , az tereyagi ,ceviz ,kakao ve baldan oluşan bir karisim yaptım. E tabi ki denedim😂🙈
1 dilim ekmek üzerine 1 yemek kaşığı kadar sürdüm . Yanına da yoğurt yapmak için süt almıştım bir bardak da sıcak süt içtim. (Regl döneminde poşet poşet abur cubur yine ben ,çok güzel atlattigimi düşünüyorum bu defa🤗)
17.00 fırında pişmiş 10 adet hamsi ve 3 dilim ince patates ,bol roka havuc salatasi . Ezogelin de yaptım ama yemeyi düşünmüyorum .
Biraz uzun oldu sanki😂🙈
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
Gayet güzel canımm ama elhanıma katılıyorum bir kepçe çorba da içebilirsin 🥰

Afiyet olsun şimdiden 💙🥰

Cips canım çekti diye yedim kaptanım yılda 3-4 kere anca yerim zaten.
Sabah 57.30 geldim adet odemim vardı sanırım. Uzun süre 58.8 de kaldım sanırım direnç kilomdu bu hafta hızlı gidicek
Hadi bakalım inşallah canımm 🙏🏻💃🏼😍

Cips benim çok başımı yakan bir yiyecek, çikolatayı o kadar sevmeme rağmen durdurabiliyorum kendimi ama cips yemeye başladığımda dibini görmeden bırakamıyorum o yüzden içeriğinin çok ama çok kötü olduğunu birebir deneyimliyorum 🥺

O yüzden yanlış anlama beni, kilodan ziyade sağlık açısından ufacık bir tavsiye gibi düşün olur canım 🥰💙😍😍

Ehhh sen zaten iradeliymişsin, yılda 3-4ten birşey olmaz 🥳

1 yemek kaşığı dolu dolu değil tam buğday unu, 1 yemek kaşığı dolu bal ,1 yemek kaşığı dolu kakao 2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz sütü göz kararı koydum emin değilim bir kepçe kadar sanırım . Hepsini blenderla iyice ezdim. Yani çocuklar için değil bizler de masum atıştırmalık olarak yiyebiliriz bence . Birdahakine hurma ile yapmayi düşünüyorum .
Kahvaltıya Doğal Katkısız Sürülebilir Çikolata Tarifi Kahvaltıya Doğal Katkısız Sürülebilir Çikolata Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Gayet güzel canımm ama elhanıma katılıyorum bir kepçe çorba da içebilirsin 🥰

Afiyet olsun şimdiden 💙🥰

Hadi bakalım inşallah canımm 🙏🏻💃🏼😍

Cips benim çok başımı yakan bir yiyecek, çikolatayı o kadar sevmeme rağmen durdurabiliyorum kendimi ama cips yemeye başladığımda dibini görmeden bırakamıyorum o yüzden içeriğinin çok ama çok kötü olduğunu birebir deneyimliyorum 🥺

O yüzden yanlış anlama beni, kilodan ziyade sağlık açısından ufacık bir tavsiye gibi düşün olur canım 🥰💙😍😍

Ehhh sen zaten iradeliymişsin, yılda 3-4ten birşey olmaz 🥳
Çok doydum canım inan corbaya yer kalmadı ,midem çok küçülmüş,💃💃 havami da atıyorum hemen bak😂😂

:KK47:
eline sağlık güzel olmuştur. aklında olsun tam buğday unu yerine yulaf unu koy. hem glutensiz olur hem de glisemik indeksi daha düşük olur.

X