Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun annem.. :KK60:
Çocuğun cikolatani beğendi mi 🥰Abur cuburu bırakman çok iyi oldu. :KK76:Balik ve salata tercihin çok güzel kuzum. Bir kepçe çorba fena olmazdı . 😘
Evet canım . Tanismadi daha abur cubura kuzenlerine fln gidince tatlmisligi var az az . O yüzden tadını da çok bilmiyor . Evde atıştırmalık yapıyorum ben daha çok . Koruyabildigim kadar koruyacam sonrası kacari yok zaten😊Senin için yerim hemen ne diyosunnnnnn😂🥰

Afiyet olsun
Çikolata nasıl oldu 🙄

Bende öyleyim. Bugunu yaşamadan yarının kaygısına kalıyorum. Konuşurken mantıklı yaşarken mantıksız 😅🙄
Ben beğendim canım, tarifte keçiboynuzu yerine şeker kullanmislardi. Ben sekeri çıkardım ve fındığın yoktu diye ceviz tercih ettimm . Bence şeker ve fındık ile nefis bir şey olurdu tam kıvamlı oldu.

Afiyet olsun annem.. :KK60:
Çocuğun cikolatani beğendi mi 🥰Abur cuburu bırakman çok iyi oldu. :KK76:Balik ve salata tercihin çok güzel kuzum. Bir kepçe çorba fena olmazdı . 😘
Şaka bir yana da ben patates aşığım hele de kızartması🥺 diyetten dolayı yemiyorum . Patatesi tercih edeyim çorba kalsın diye düşündüm . Yarın tartıda var eksi çıkmak istiyorum😊

Evet canım . Tanismadi daha abur cubura kuzenlerine fln gidince tatlmisligi var az az . O yüzden tadını da çok bilmiyor . Evde atıştırmalık yapıyorum ben daha çok . Koruyabildigim kadar koruyacam sonrası kacari yok zaten😊Senin için yerim hemen ne diyosunnnnnn😂🥰
Çorba her zaman candır afiyet olsun canım 😘 Paketli gıdalari çocuklarımızdan ne kadar uzak tutarsak kârdır ellerine sağlık. :KK36:

orta kavrulmuş içiyorum canım. ama işte lezzeti çok önemli. strabucks güzel oluyordu. ama sonra o lezzetin fillerden geldiğini öğrendim (ilk başta direndim içmeye devam ettim ama) ve en sonunda mekruh oluyor diye bıraktım. üstüne de zaten bu savaş çıktı ve boykot listesine alındı almam.
a roasting lap ın bazı kahvelerini beğendim aldım. bir de arada tchibo nun dönemlik kahvelerini alıyorum. arada aldıklarım da var ama devamını almadım. ünlü markalardı ama ne bileyim hiçbiri strabucks gibi değil.
Filtre kahveyi ben de çok severim. Markalardan çok anlamam orta kavrulmuş bir de kokusu önemli benim için. :KK60:

Amiiinnn, hepimizin biriciğim 😍🥰🥰

Afiyet olsun canım, menün kalabalık değil ama sebze hiç yok, bu sana kabızlık olarak döner 🥺
her öğününe yeşillik dahi olsa bir sebze ekle olur mu canım 😍

Çok çok geçmiş olsun, hastalık başladı mı bitmiyor bi ya 🥺

Afiyet olsun canım çok güzel çok dengeli bir menü olmuş 😍🙏🏻

Afiyet olsun canım, az da olsa cipsi bırak bitanem çok sağlıksız, kilodan ziyade sağlığına zarar 🙏🏻🥰

Geçen hafta ben de mutfak için yaptım, inan 5 poşet atılacak şey çıktı

İyi yapmışsın, ellerine sağlık canım

Menün çok güzel canım afiyet olsun 🙏🏻💙😍

Makarna yanında ekmek olmasa daha güzel olurmuş canım afiyet olsun 🥰

Canım menünde hiç sebze yok, maydonoz, dereotu, salatalık tarzı şeyler bile eklesen iyi gelecektir diyetine ve sağlığına

Bir de su miktarın da çok az, en azından 2ye çıkarmaya çalışsan süper olur 😍💙

Afiyet olsun 🥰

Ahhh canımm anlatamadım bi, Rabbim şifa versin 🙏🏻

Zaman zaman bana da oluyor o ne yazık ki, çok birşey demeyeceğim o yüzden 😇
Zaten günü çok Erken kapatarak eritmişsindir bile 😍
Afiyet olsun canım 🥰

Sefan olsun o zaman canım arada böylesi de gerekiyor, diyetimizin sürekliliğini sağlıyor aslında, yeterki sonrasında dengelemeyi başarabilelim 💃🏼🌸

Offfff bu nasıl bir spor, maşallah 🧿 💃🏼😍😍

Evet canım

Afiyet olsun canım güzel menü 🥰🥰

Ayyy ben de dün sarma yedim 😂😂

Canım çok fazla karbonhidratlı bir menü olmuş ve sende de hiç sebze yok 🥺
Bugün biraz daha sebze protein ağırlıklı beslenirsen dünü güzel dengelersin, afiyet olsun canım 😍

Ben sana okuyup üfleyeyim 😁🥰🧿🧿🧿🧿
Cips canım çekti diye yedim kaptanım yılda 3-4 kere anca yerim zaten.
Sabah 57.30 geldim adet odemim vardı sanırım. Uzun süre 58.8 de kaldım sanırım direnç kilomdu bu hafta hızlı gidicek

Tabak kontrolü 😸 Screenshot_20220906-000048_YouTube.jpg

kimler diyeti bozuyor bakalım 🙈

Filtre kahveyi ben de çok severim. Markalardan çok anlamam orta kavrulmuş bir de kokusu önemli benim için. :KK60:
a roasting lab markasının brezilya serra negra ve etiyopya adado su süper. ikisinin lezzeti farklı. ama çok iyiler. gurme kahveleri o markanın. ama ilki yaklaşık 2 yıldır gelmiyor. diğeri de aylardır yok.
tchibonun dönemlik kahvelerinde arada iyi çıkıyor.
starbucksta da colombia, guatamala, kenya ve pike place seviyordum bir de dark ekspresso. ama tabi strabucks almıyorum artık.

X