- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Sağlıklı beslenmeye geç xanim gene çok ye ama sağlıklı protein ağırlıklı beslersen doyarsın ve kilo verirsin bol bol su iç bu arada sütun bol olsunMerhaba 27 yaşındayım 2. Doğumum fakat ilk çocuğum yeni doğum yaptım sayılır bebeğim 2 aylık. Emziriyorum midem aşırı şekilde kazınıyor gece bile bşeyler yeme isteğim oluyor yiyorum da kilom düşmek yerine arttı ben yemeyim diyorum ama o açlık anında önüne geçemiyorum bana yardım edinnn lütfenn
Anka izinli fezocum .Kaptanım Anka izinlimiydi
Apa yapıyordu, gidişatını merak ediyorum
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canımÇok güzel bir menü.
Karar verildi , onaylandı. Her ikiniz de çıpçıtır olmaya mahkum edildiniz.
Kaptanım ben de hindiba kahvesi içiyorumGüne Türk kahvesi ve 1 bardak suyla basladim
Nasıl tadiKaptanım ben de hindiba kahvesi içiyorum
Günaydın ozişim.Herkese günaydın, dun ev işlerine boğuldum, çokta iyi beslenemedim, reglim yakın, heralde o yüzden biraz fazla kaçırıyorum.
Serbest gün müydu fezocum9 Aralık cumartesi menüsü
11:15
Komşumun getirdiği pasta ( geçen gün sadece yumurta beyazı ve bitter çikoyla yaptığımın aynısı)
1 dilim yedim, kesti
Çatalın ucuyla küçücük tahin helvası( tüm hafta canım çekti yiyemedim)
1 lokma incirli cezerye
12:00
1 porsiyon sarımsaklı, tereyağlı küp patates
1 dilim küflü peynir
17:00 ( kızımdaydım)
Salata
Buzlu ceviz( harikaydı denemenizi tavsiye ederim )
Elhan Busra196
Şimdi neye göre az kime göre az asddfAfiyet olsun minoşum.Süper menü olmak uzereymis evet. Akşamki bisküvi miktarını bilmiyorum ama az gibi sanki.
Yok dakotaya bulasamam. Çok sırnaşık birşey. Bir elimi uzattım mi peşimi birakmiyorAfiyet olsun canımDizinin yanında dakota ne güzel giderdi
Teşekkürler kaptanımGüzel menü canım tebrikler afiyet olsun
Evet çok yüklensin kendine bende öyle hasta oldumGünaydın herkese. Her yerim ayrı ağrıyor. Yataktan resmen çıkmakta zorlandım. Sanki üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum. Benim neyime dinlenmeden evi yerinden oynatmak.
Fındık ve tarçınlı muz ye bol bol kesiyorHerkese günaydın, dun ev işlerine boğuldum, çokta iyi beslenemedim, reglim yakın, heralde o yüzden biraz fazla kaçırıyorum.
Hepimizin nefsi başka kuzum yaKeşke benimde şekerle aram olmasa
Günaydın kaptanim.Günaydınlaaaarrben bugün tutamadigim oruclarim vardı niyetlendim oruç tutuyorum. Gayet iyiyim. Sizler de iyi misiniz? Enerjiler nasıl bakalimmmm
Bugün dualarım ayrıca seninle bademim.Günaydın fit ve güzel hanımlar
Pazar günü şerefine ekmek yemiyorum(ki bu benim için çok zor birşey elhanım bilirsin )hadi bakalım yapabailirsem inşallah
Kolay gelsin bebeğim. AminnnnGünaydın kaptanim.Evi toparladık boyacimiz var bugün. Enerji tavan Allah kabul etsin bugün oruç olman takımımız için isabet olmuş .
Bugün dualarım ayrıca seninle bademim.Canim ekmek isteği olduğunda varsa ceviz fındık ye . İnşallah başarırsın