Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sağlıklı beslenmeye geç xanim gene çok ye ama sağlıklı protein ağırlıklı beslersen doyarsın ve kilo verirsin bol bol su iç bu arada sütun bol olsun

Herkese günaydın, dun ev işlerine boğuldum, çokta iyi beslenemedim, reglim yakın, heralde o yüzden biraz fazla kaçırıyorum.
Günaydın ozişim.
Bu hafta ev işleri cogumuzu meşgul etti. Kolaylıklar seninle olsun. Regl döneminde ben ben değilim durumu oluşuyor. Gerginlik yeme bozukluğuna sebep oluyor süreci iyi yönetmek adına sağlıklı atıştırmalıklar elimizin altında olmalı. Çok dikkat et canım emeklerin boşa gitmesin

Serbest gün müydu fezocum
Afiyet olsun. Yazdığın besinler korkutucu gibi ama tadımlık oldukları için şahane olmuş.
Buzlu ceviz tarifini sabırsızlıkla bekliyorum
Rica ediyorum

Günaydınlaaaarr ben bugün tutamadigim oruclarim vardı niyetlendim oruç tutuyorum. Gayet iyiyim. Sizler de iyi misiniz? Enerjiler nasıl bakalimmmm
Günaydın kaptanim. Evi toparladık boyacimiz var bugün. Enerji tavan Allah kabul etsin bugün oruç olman takımımız için isabet olmuş .
Günaydın fit ve güzel hanımlar
Pazar günü şerefine ekmek yemiyorum (ki bu benim için çok zor birşey elhanım bilirsin )hadi bakalım yapabailirsem inşallah
Bugün dualarım ayrıca seninle bademim. Canim ekmek isteği olduğunda varsa ceviz fındık ye . İnşallah başarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…