Günaydın canımGünaydın herkese. Her yerim ayrı ağrıyor. Yataktan resmen çıkmakta zorlandım. Sanki üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum. Benim neyime dinlenmeden evi yerinden oynatmak.
Teşekkür ederim güzel annem.Kolay gelsin bebeğim. Aminnnn
Evet canım, bende almanyadayım, ıvır zıvır bizdede eksik olmuyor, tutuyorum kendimi, hatta serbest öğünümde şundan biraz, bundan biraz derken yiyemedim hiç pişman deyilim, meyvalı yoğurt bizde alırız, küçük oğlum ve eşimin çantasına koyarım, benim pek aram yok, o da benim için bir avantajmış, yeni farkettimSende yurt dışı sanırım. Bugün markete gittik onlar o kadar çok ıvır zıvır gereksiz sağlıksız şeyler alıyor ki eşim doğma büyüme alman ne kadar çikolata puding. Meyveli yoğurt varsa bilir alır yani acayip nefsimle mü adele ediyorum
Allah kabul etsin canımGünaydınlaaaarrben bugün tutamadigim oruclarim vardı niyetlendim oruç tutuyorum. Gayet iyiyim. Sizler de iyi misiniz? Enerjiler nasıl bakalimmmm
Çok zor kaptanım, nasıl yapacaksınSerbest gün müydu fezocum
Afiyet olsun. Yazdığın besinler korkutucu gibi ama tadımlık oldukları için şahane olmuş.
Buzlu ceviz tarifini sabırsızlıkla bekliyorum
Rica ediyorum
Bugün dinlen canım, canınızın kıymetini bilin hanımlar, vaktiyle bende kendimi çok yıprattımGünaydın herkese. Her yerim ayrı ağrıyor. Yataktan resmen çıkmakta zorlandım. Sanki üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum. Benim neyime dinlenmeden evi yerinden oynatmak.
Daha önce dondurucuya atmıştım ama çözdürürek yemiştim. Ramak kalmışÇok zor kaptanım, nasıl yapacaksın
Cevizleri dondurucuya at, buzlu buzlu ye
Kaçmamak gerekirmiş o zaman avlanma iç güdüsü olurmuş üstüne gidin diyordu dün bir videoda. Ama tek köpekten bahsedildiğini düşünüyorumTeşekkür ler canım bakayım bi
Aaa ilk kez duydum deden kıtmır ınsalhhh tekrar olmaz ama.olursa denemeli
Evet karbonhidrat ağırlıklı tüketiyorum paketli gıdalar da yiyorum yemek yapamıyorum dışardan da yiyorum. Bebeğim durmuyor kendime bişey hazırlamayı bırakın akşama yemek zor yapıyorum gün içinde sağlıklı hiç bşey yemiyorum belki deGünaydın merhaba Ahsen.
Çocuklarını Allah bağışlasınSaglikla büyüsünler. Emzirirken iştahin artması çok normal. Aciktigin zaman yediğin şeyler önemli ne tercih ediyorsun mesela. Karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsan kilo artışı yapar. Vaktin varsa bizimle günlük menülerini paylaş bir bakalım olur mu ? Abur cuburlar yiyorsan bu hem sütünün kalitesini düşürür hem de yağ olarak birikir. Korkma endişelenme stres iyi gelmez kuzum. Seve seve yardımcı oluruz tabi ki
Pek bişeye benzemiyor :) çok az da süt koyuyorum ben tok tutsun diyeNasıl tadi
Günaydın fit ve güzel hanımlar
Pazar günü şerefine ekmek yemiyorum(ki bu benim için çok zor birşey elhanım bilirsin )hadi bakalım yapabailirsem inşallah
Bende hep çözülmesini beklerdim, daha çözdürmemDaha önce dondurucuya atmıştım ama çözdürürek yemiştim. Ramak kalmışBu sefer buzlu deneyeceğim. Zahmet verdim . canimsin.
Bak bizim kangal içinde eniştemiz şöyle derdiKaçmamak gerekirmiş o zaman avlanma iç güdüsü olurmuş üstüne gidin diyordu dün bir videoda. Ama tek köpekten bahsedildiğini düşünüyorum
Her hafta yolculuk da ne bileyimBende hep çözülmesini beklerdim, daha çözdürmem
Şimdi tartıldım, dünle aynıyım, artsaydı bavulumu hazırlayacaktım
Sen iyisin o zaman benim iştah tavan taştan yumuşak ne varsa yerim yaniEvet canım, bende almanyadayım, ıvır zıvır bizdede eksik olmuyor, tutuyorum kendimi, hatta serbest öğünümde şundan biraz, bundan biraz derken yiyemedim hiç pişman deyilim, meyvalı yoğurt bizde alırız, küçük oğlum ve eşimin çantasına koyarım, benim pek aram yok, o da benim için bir avantajmış, yeni farkettim
Benim eşimde 7 yaşında gelmiş
Sebebi anlaşıldı kuzum.Evet karbonhidrat ağırlıklı tüketiyorum paketli gıdalar da yiyorum yemek yapamıyorum dışardan da yiyorum. Bebeğim durmuyor kendime bişey hazırlamayı bırakın akşama yemek zor yapıyorum gün içinde sağlıklı hiç bşey yemiyorum belki de