Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Evet canım, bende almanyadayım, ıvır zıvır bizdede eksik olmuyor, tutuyorum kendimi, hatta serbest öğünümde şundan biraz, bundan biraz derken yiyemedim hiç pişman deyilim, meyvalı yoğurt bizde alırız, küçük oğlum ve eşimin çantasına koyarım, benim pek aram yok, o da benim için bir avantajmış, yeni farkettim
Benim eşimde 7 yaşında gelmiş

Günaydın herkese. Her yerim ayrı ağrıyor. Yataktan resmen çıkmakta zorlandım. Sanki üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum. Benim neyime dinlenmeden evi yerinden oynatmak.
Bugün dinlen canım, canınızın kıymetini bilin hanımlar, vaktiyle bende kendimi çok yıprattım
Şimdi istesemde yapamıyorum

Evet karbonhidrat ağırlıklı tüketiyorum paketli gıdalar da yiyorum yemek yapamıyorum dışardan da yiyorum. Bebeğim durmuyor kendime bişey hazırlamayı bırakın akşama yemek zor yapıyorum gün içinde sağlıklı hiç bşey yemiyorum belki de

Kaçmamak gerekirmiş o zaman avlanma iç güdüsü olurmuş üstüne gidin diyordu dün bir videoda. Ama tek köpekten bahsedildiğini düşünüyorum
Bak bizim kangal içinde eniştemiz şöyle derdi
Kangallar çok gururlu köpeklermiş, sana doğru yaklaşırsa yüzüne tükürürsen küser olduğu yerde kalırmış
Bak bunu denedik, bizim çermiklerden birine giderken mutlaka bir köyün içinden geçilir, arabayla giderken köpek havlayarak arabaya yaklaştı, biz arabanın içindeyken çığlık çığlığa
Eniştemiz korkmayın yüzüne tükürün dedi
Arabanın içinden öyle yaptık
Olduğu yerde kaldı ve sadece arkamızdan baktı

Sen iyisin o zaman benim iştah tavan taştan yumuşak ne varsa yerim yani

Sebebi anlaşıldı kuzum. Yediklerinden çocuğun da faydalanıyor bağışıklığı zayıf olur sık sık hastalıkla ugrasirsin bu sefer. Çözüm bulmak zorundasın ahsencim. Mutfak alışverişini eşin yapıyorsa kendine uygun liste vermelisin. Çiğ kuru yemişin elinin altında olsun. Dışarıdan yemek pahalı o parayı kendine yatırım yapmalısın. Marul , maydanoz, salatalik ( üzerine limon) , yeşil elma( üzerine tarçın) dolapta hep olsun. Eskiden nineler ve anneler bebelerini sırtına bağlar işlerini yaparmış. Bunun modern halini üretmişler. Ondan al çocuğunu sırtına koy. Ellerin bagimsiz kalır sağlıklı yemekler yaparsın.. Kucakta olan değil bak sırtta oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…