Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugün
Sabah
2 kucuk pankek
1 yumurtali tb ekmeği
Tavada sebzeli yumurta
Çok az peynir
2 soğan halkasi
Çay

Öğlen
1 kaşık pilav 3 kaşık nohut
1 pankek

Akşam
Bir tabak tavuk ızgara
3 biber turşusu
2 çatal makarna
Bol salata

Allahim duyduğumu hissediyorum ve çok mutluyum

Elhan ZincirKirma

Merhaba 27 yaşındayım 2. Doğumum fakat ilk çocuğum yeni doğum yaptım sayılır bebeğim 2 aylık. Emziriyorum midem aşırı şekilde kazınıyor gece bile bşeyler yeme isteğim oluyor yiyorum da kilom düşmek yerine arttı ben yemeyim diyorum ama o açlık anında önüne geçemiyorum bana yardım edinnn lütfenn

ben sadece işkembeni çorbasını içtim. tavası nasıl oluyor ki?
şırdanı benim arkadaşlar yedi. yumuşak birşey dediler. hiç öyle özel bir yiyecek değil dediler.
mumbarı seven duydum.
Mumbar çok severdim de yıllardır yiyemedim , zoh zahmetli şeyler

Sporuna sağlık kaptanım.

Günaydın merhaba Ahsen.
Çocuklarını Allah bağışlasın Saglikla büyüsünler. Emzirirken iştahin artması çok normal. Aciktigin zaman yediğin şeyler önemli ne tercih ediyorsun mesela. Karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsan kilo artışı yapar. Vaktin varsa bizimle günlük menülerini paylaş bir bakalım olur mu ? Abur cuburlar yiyorsan bu hem sütünün kalitesini düşürür hem de yağ olarak birikir. Korkma endişelenme stres iyi gelmez kuzum. Seve seve yardımcı oluruz tabi ki

Güzel menü erken Yemen iyi olmus xanim bugünde erkenden kapatmanın diliyorum günü ama karbonhidratsiz bir akşam yemeği diliyorum

9 Aralık cumartesi

Saat 12.00
Yumurta
Simit
Peynir , zeytin, domates
Tahin pekmez
Mantar :))

Saat 19.30
Pirinçli pırasa yemeği

Akşam
Çok a bisküvi şu olmasaydı süper olacakti .
Busra196 Elhan
Afiyet olsun minoşum. Süper menü olmak uzereymis evet. Akşamki bisküvi miktarını bilmiyorum ama az gibi sanki.

Ozaman pazar günü ac kalabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…