Mumbar çok severdim de yıllardır yiyemedim , zoh zahmetli şeylerben sadece işkembeni çorbasını içtim. tavası nasıl oluyor ki?
şırdanı benim arkadaşlar yedi. yumuşak birşey dediler. hiç öyle özel bir yiyecek değil dediler.
mumbarı seven duydum.
Sporuna sağlık kaptanım.Sporumu da yaptım geldim şükür
Akşam abimlere davetliyim derbi varmış eşimle izleyecekler. O yüzden erkenden yaptım sporumu gitmeden
30 dk Leslie boosted 300 p
500 ip atlama 2500 p
3000 adım atabildim evde 300 p
Ebru şallı ile 12 dkda 15 cnm İncel videosunu yaptım 120p
Toplam 3220p
Şuana kadar 2 litre su 1 litre daha icecem inşallah.Elhan ZincirKirma
Keşke benimde şekerle aram olmasaŞekerle asla aram yokturrr looo ama tuzzz
Evet canım hakettigibi verip adil davranalımTuz konusuna dikkat edebilir miyim bilemiyorum ama evet midem çöp değil.ona iyi bakacağım söz .sağlıklı yiyecekler i hakediyorum
Günaydın merhaba Ahsen.Merhaba 27 yaşındayım 2. Doğumum fakat ilk çocuğum yeni doğum yaptım sayılır bebeğim 2 aylık. Emziriyorum midem aşırı şekilde kazınıyor gece bile bşeyler yeme isteğim oluyor yiyorum da kilom düşmek yerine arttı ben yemeyim diyorum ama o açlık anında önüne geçemiyorum bana yardım edinnn lütfenn
Cennet hurması ve muz ve kakao var canım başka bisey yok blenderdan geçirGece vakti tadım yaptığı için kızacak misin sana mı davet edeceksin
Canım bu puding ve kacamakta işlenmiş şeker varmiydi
Güzel menü erken Yemen iyi olmus xanim bugünde erkenden kapatmanın diliyorum günü ama karbonhidratsiz bir akşam yemeği diliyorumMenüm
Sabah11.30 çeyrek simit 1 dlm ekmek 1 kk peynir 5 zeytin 1 TK çikolata 1 TK bal
Ara 1mandalin 1 havuç
Akşam16.00 2 kase tarhana çorbası 1 dlm ekmek 1 baklava
Sonra yemedim artık
Elhan ZincirKirma
Afiyet olsun minoşum.
Afiyet olsun canimGelelim günün günahına
Sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
Ogle
1 portakal
Akşam
Kalamar
fırında uskumru
Havuç tarator
1dilim ekmek
2 çatal irmik helvası
Su 1.5 litre
6 .bin adim yürüyüş
ZincirKirma Elhan
Harika bir tat canım benim tatlı ihtiyacımı kesiyor gerçektenAfiyet olsun. Puding nasıl oldu sürekli görüyorum da değer mi uğraşmaya yoksa tek başına daha mı güzel
Teşekkür ederim bitanemAfiyetler olsun patlıcan sız omlet nasıl dı güzeldir umarım
Tuh aramızdaydi nerden gördünKırmızı takım olarak biz de alalaim taktikleri kızlar. Pzt kaptanımBusra196 nin yüzünü kara cikartmayalim
Ozaman pazar günü ac kalabilirizBugün
Sabah
2 kucuk pankek
1 yumurtali tb ekmeği
Tavada sebzeli yumurta
Çok az peynir
2 soğan halkasi
Çay
Öğlen
1 kaşık pilav 3 kaşık nohut
1 pankek
Akşam
Bir tabak tavuk ızgara
3 biber turşusu
2 çatal makarna
Bol salata
Allahim duyduğumu hissediyorum ve çok mutluyum
Elhan ZincirKirma
Süpersin canim afiyet olsunİyi geceler menum 8 Aralık Cuma
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 yumurta
Ara 1 çatal ıslak kek (tadına baktım)
Ara 1 muz 1 elma
Akşam
Ton balıklı salata 10-15 fındık
Ara 2 ad galete diyet
2.5 litre su
Elhan ZincirKirma
Çok geçmiş olsun Hilalcim Bebeğine acil şifalar dilerim.Ya canım bebeğim hastalandı o günden beri giremedim bugün tesadüfen girdim gördüm kusura bakmayın pazartesi başlayayım mi