- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Hadi bakalım sabah yemediyswn hakkın gitti pazartesi sabahına kadar ekmek yok yapabilirsin yaptin bileGünaydın fit ve güzel hanımlar
Pazar günü şerefine ekmek yemiyorum(ki bu benim için çok zor birşey elhanım bilirsin )hadi bakalım yapabailirsem inşallah
Uykusuzluk stres regl yaklaşması gibi birçok neden var canım sadece beslenmek yetmiyor ne yazık ki kendimizi sevip dinlendirici ruhen ve bedenenGünaydın
Dün o kadar açlığa 300 Gr eksik geldim
Nasıl ödem tuttum onuda anlamadım. Bugün yumurta günü yapıp akşam aile yemeğine dahil olacağım
Süpersin çiçeğimCennet hurması ve muz ve kakao var canım başka bisey yok blenderdan geçir
Severim yolculuğuHer hafta yolculuk da ne bileyim
Çok güzelmiş
Kolaymı ağır ağır eşyaları ordan orayaGünaydın herkese. Her yerim ayrı ağrıyor. Yataktan resmen çıkmakta zorlandım. Sanki üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum. Benim neyime dinlenmeden evi yerinden oynatmak
Ooo mis gibi kokar şimdi ev Allah kolaylık versin canımGünaydın kaptanim.Evi toparladık boyacimiz var bugün. Enerji tavan Allah kabul etsin bugün oruç olman takımımız için isabet olmuş .
Aynen canım korktuğunu hissetmemesi lazım muş ben birine şemsiyem vardı elimde onu salladım arkamdaki de yerden taş alıyormuş gibi yaptım korkup kaçtılar aslında yerde taş filanda yoktu alıp firlatiyormusgibi yaptimKaçmamak gerekirmiş o zaman avlanma iç güdüsü olurmuş üstüne gidin diyordu dün bir videoda. Ama tek köpekten bahsedildiğini düşünüyorum
Günaydın canimGünnnnoooooooo
Aaaa bak bir şey daha ogrendimBak bizim kangal içinde eniştemiz şöyle derdi
Kangallar çok gururlu köpeklermiş, sana doğru yaklaşırsa yüzüne tükürürsen küser olduğu yerde kalırmış
Bak bunu denedik, bizim çermiklerden birine giderken mutlaka bir köyün içinden geçilir, arabayla giderken köpek havlayarak arabaya yaklaştı, biz arabanın içindeyken çığlık çığlığa
Eniştemiz korkmayın yüzüne tükürün dedi
Arabanın içinden öyle yaptık
Olduğu yerde kaldı ve sadece arkamızdan baktı
Evet kesinlikle hatamı biliyorum aslında ama yorgunluk falan derken kolay geliyor onları yemek ama dikkat edeceğim çok canım sıkıldı üzülüyorum sağlık yönünden kendimi aşırı ağır hissediyorum bacağım ağrıyor belim ağrıyorSebebi anlaşıldı kuzum.Yediklerinden çocuğun da faydalanıyor bağışıklığı zayıf olur sık sık hastalıkla ugrasirsin bu sefer. Çözüm bulmak zorundasın ahsencim. Mutfak alışverişini eşin yapıyorsa kendine uygun liste vermelisin. Çiğ kuru yemişin elinin altında olsun. Dışarıdan yemek pahalı o parayı kendine yatırım yapmalısın. Marul , maydanoz, salatalik ( üzerine limon) , yeşil elma( üzerine tarçın) dolapta hep olsun. Eskiden nineler ve anneler bebelerini sırtına bağlar işlerini yaparmış. Bunun modern halini üretmişler. Ondan al çocuğunu sırtına koy. Ellerin bagimsiz kalır sağlıklı yemekler yaparsın.. Kucakta olan değil bak sırtta oluyor.
Bak bizim kangal içinde eniştemiz şöyle derdi
Kangallar çok gururlu köpeklermiş, sana doğru yaklaşırsa yüzüne tükürürsen küser olduğu yerde kalırmış
Bak bunu denedik, bizim çermiklerden birine giderken mutlaka bir köyün içinden geçilir, arabayla giderken köpek havlayarak arabaya yaklaştı, biz arabanın içindeyken çığlık çığlığa
Eniştemiz korkmayın yüzüne tükürün dedi
Arabanın içinden öyle yaptık
Olduğu yerde kaldı ve sadece arkamızdan baktı
Tatlım hiç denemedim ama bir şey daha duydum. Havlayan köpeğe Kitmir dedenin selamı var dediğinde cekip gidiyormuş. Deneyenler gerçekten oldu diyor.Ooo mis gibi kokar şimdi ev Allah kolaylık versin canım
Aaaa bak bir şey daha ogrendim
Araştırıyorum aslında alacağım kanguru da olsa iş görür yani teşekkür ederim
Mutlu bir annelik dönemi gecirmeni dilerim Ahsencim.Araştırıyorum aslında alacağım kanguru da olsa iş görür yani teşekkür ederim
Naber kuzumKolaymı ağır ağır eşyaları ordan oraya
Bugün dinlen iyice canım
Ooo mis gibi kokar şimdi ev Allah kolaylık versin canım
Aynen canım korktuğunu hissetmemesi lazım muş ben birine şemsiyem vardı elimde onu salladım arkamdaki de yerden taş alıyormuş gibi yaptım korkup kaçtılar aslında yerde taş filanda yoktu alıp firlatiyormusgibi yaptim
Günaydın canim
Ama bak her köpek aynımı bilmem, bizim asil kangalımız yüzüne tükürülnce gurur yapıyormuşKolaymı ağır ağır eşyaları ordan oraya
Bugün dinlen iyice canım
Aynen canım korktuğunu hissetmemesi lazım muş ben birine şemsiyem vardı elimde onu salladım arkamdaki de yerden taş alıyormuş gibi yaptım korkup kaçtılar aslında yerde taş filanda yoktu alıp firlatiyormusgibi yaptim
Günaydın canim
İyiyim bitanem sen nasılsın bebislerin nasilNaber kuzum
Her yolu deneriz artık Allah kimsenin başına vermesindeAma bak her köpek aynımı bilmem, bizim asil kangalımız yüzüne tükürülnce gurur yapıyormuş
Birde gurursuzu olursa Allah korusun
Peki :)Ozaman pazar günü ac kalabiliriz
Ya hasta olmak değil de yorulmusum onun ağrıları var belli.Evet çok yüklensin kendine bende öyle hasta oldum
Bugün dinlenirsem geçer inşallahGünaydın canımOlacağı buydu.
Bugün sadece ütü isim var canım onu halledersem ev mis gibi olacak. Son bir süpürür bitiririmBugün dinlen canım, canınızın kıymetini bilin hanımlar, vaktiyle bende kendimi çok yıprattım
Şimdi istesemde yapamıyorum
Eşimle babam buradaydı. Annemde el attı ama çok ağır eşyalara ben el sürmedim açıkçası. Ama bir dakika da oturamadim.Kolaymı ağır ağır eşyaları ordan oraya
Bugün dinlen iyice canım
Günaydın canim
Afiyet olsun süpersinPazartesi salı Çarşamba yumurta yapacağım Perşembe de hurma yapıp cumaya güzel bir eksi görmek istiyorum. Salı günü akşam okulun yemeği var. Gitsem mi gitmesem mi bilemedim.
Canim yumurta diyeti mi? Nasıl oluyorPazartesi salı Çarşamba yumurta yapacağım Perşembe de hurma yapıp cumaya güzel bir eksi görmek istiyorum. Salı günü akşam okulun yemeği var. Gitsem mi gitmesem mi bilemedim.