Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın
Dün o kadar açlığa 300 Gr eksik geldim
Nasıl ödem tuttum onuda anlamadım. Bugün yumurta günü yapıp akşam aile yemeğine dahil olacağım
Uykusuzluk stres regl yaklaşması gibi birçok neden var canım sadece beslenmek yetmiyor ne yazık ki kendimizi sevip dinlendirici ruhen ve bedenen

Günaydın herkese. Her yerim ayrı ağrıyor. Yataktan resmen çıkmakta zorlandım. Sanki üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum. Benim neyime dinlenmeden evi yerinden oynatmak
Kolaymı ağır ağır eşyaları ordan oraya
Bugün dinlen iyice canım
Günaydın kaptanim. Evi toparladık boyacimiz var bugün. Enerji tavan Allah kabul etsin bugün oruç olman takımımız için isabet olmuş .
Ooo mis gibi kokar şimdi ev Allah kolaylık versin canım
Kaçmamak gerekirmiş o zaman avlanma iç güdüsü olurmuş üstüne gidin diyordu dün bir videoda. Ama tek köpekten bahsedildiğini düşünüyorum
Aynen canım korktuğunu hissetmemesi lazım muş ben birine şemsiyem vardı elimde onu salladım arkamdaki de yerden taş alıyormuş gibi yaptım korkup kaçtılar aslında yerde taş filanda yoktu alıp firlatiyormusgibi yaptim
Günaydın canim
Aaaa bak bir şey daha ogrendim

Evet kesinlikle hatamı biliyorum aslında ama yorgunluk falan derken kolay geliyor onları yemek ama dikkat edeceğim çok canım sıkıldı üzülüyorum sağlık yönünden kendimi aşırı ağır hissediyorum bacağım ağrıyor belim ağrıyor

Ooo mis gibi kokar şimdi ev Allah kolaylık versin canım

Aaaa bak bir şey daha ogrendim
Tatlım hiç denemedim ama bir şey daha duydum. Havlayan köpeğe Kitmir dedenin selamı var dediğinde cekip gidiyormuş. Deneyenler gerçekten oldu diyor.

Naber kuzum

Ama bak her köpek aynımı bilmem, bizim asil kangalımız yüzüne tükürülnce gurur yapıyormuş
Birde gurursuzu olursa Allah korusun

Evet çok yüklensin kendine bende öyle hasta oldum
Ya hasta olmak değil de yorulmusum onun ağrıları var belli.
Günaydın canım Olacağı buydu.
Bugün dinlenirsem geçer inşallah
Bugün dinlen canım, canınızın kıymetini bilin hanımlar, vaktiyle bende kendimi çok yıprattım
Şimdi istesemde yapamıyorum
Bugün sadece ütü isim var canım onu halledersem ev mis gibi olacak. Son bir süpürür bitiririm
Eşimle babam buradaydı. Annemde el attı ama çok ağır eşyalara ben el sürmedim açıkçası. Ama bir dakika da oturamadim.

Pazartesi salı Çarşamba yumurta yapacağım Perşembe de hurma yapıp cumaya güzel bir eksi görmek istiyorum. Salı günü akşam okulun yemeği var. Gitsem mi gitmesem mi bilemedim.

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-10-10-51-35-844_com.instagram.android.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2023-12-10-10-51-30-305_com.instagram.android.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 30
Kahvaltı 10.15 resimdeki+1 dl tb ekmek

Ekstra
1 tkpuding muzlu hurmali
3 kaju

13.30 Öğle nescafe şekersiz
1 muz tarçınlı

18.00 Akşam kavurma +söğüş

Ve oruç
Şimdiye kadar 1.5 litre bitti akşama 2.5 olur
Elhan

Eklentiler

• 20231210_100535.jpg
    174 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…