Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugün
Sabah
2 kucuk pankek
1 yumurtali tb ekmeği
Tavada sebzeli yumurta
Çok az peynir
2 soğan halkasi
Çay

Öğlen
1 kaşık pilav 3 kaşık nohut
1 pankek

Akşam
Bir tabak tavuk ızgara
3 biber turşusu
2 çatal makarna
Bol salata

Allahim duyduğumu hissediyorum ve çok mutluyum 😄

Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma

Merhaba 27 yaşındayım 2. Doğumum fakat ilk çocuğum yeni doğum yaptım sayılır bebeğim 2 aylık. Emziriyorum midem aşırı şekilde kazınıyor gece bile bşeyler yeme isteğim oluyor yiyorum da kilom düşmek yerine arttı ben yemeyim diyorum ama o açlık anında önüne geçemiyorum bana yardım edinnn lütfenn 😢

ben sadece işkembeni çorbasını içtim. tavası nasıl oluyor ki?
şırdanı benim arkadaşlar yedi. yumuşak birşey dediler. hiç öyle özel bir yiyecek değil dediler.
mumbarı seven duydum.
Mumbar çok severdim de yıllardır yiyemedim , zoh zahmetli şeyler

Sporumu da yaptım geldim şükür 🤗
Akşam abimlere davetliyim derbi varmış eşimle izleyecekler. O yüzden erkenden yaptım sporumu gitmeden🥰
30 dk Leslie boosted 300 p
500 ip atlama 2500 p
3000 adım atabildim evde 300 p
Ebru şallı ile 12 dkda 15 cnm İncel videosunu yaptım 120p
Toplam 3220p
Şuana kadar 2 litre su 1 litre daha icecem inşallah. Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma
Sporuna sağlık kaptanım. :KK9:

Merhaba 27 yaşındayım 2. Doğumum fakat ilk çocuğum yeni doğum yaptım sayılır bebeğim 2 aylık. Emziriyorum midem aşırı şekilde kazınıyor gece bile bşeyler yeme isteğim oluyor yiyorum da kilom düşmek yerine arttı ben yemeyim diyorum ama o açlık anında önüne geçemiyorum bana yardım edinnn lütfenn 😢
Günaydın merhaba Ahsen. :KK68:
Çocuklarını Allah bağışlasın :dua:Saglikla büyüsünler. Emzirirken iştahin artması çok normal. Aciktigin zaman yediğin şeyler önemli ne tercih ediyorsun mesela. Karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsan kilo artışı yapar. Vaktin varsa bizimle günlük menülerini paylaş bir bakalım olur mu ? Abur cuburlar yiyorsan bu hem sütünün kalitesini düşürür hem de yağ olarak birikir. Korkma endişelenme stres iyi gelmez kuzum. Seve seve yardımcı oluruz tabi ki :KK60:

Menüm
Sabah11.30 çeyrek simit 1 dlm ekmek 1 kk peynir 5 zeytin 1 TK çikolata 1 TK bal

Ara 1mandalin 1 havuç

Akşam16.00 2 kase tarhana çorbası 1 dlm ekmek 1 baklava

Sonra yemedim artık
Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma
Güzel menü erken Yemen iyi olmus xanim bugünde erkenden kapatmanın diliyorum günü ama karbonhidratsiz bir akşam yemeği diliyorum 🤩🥰😘💙🙏

9 Aralık cumartesi

Saat 12.00
Yumurta
Simit :KK43:
Peynir , zeytin, domates
Tahin pekmez
Mantar :))

Saat 19.30
Pirinçli pırasa yemeği

Akşam
Çok a bisküvi şu olmasaydı süper olacakti . :KK43:
Busra196 Busra196 Elhan Elhan
Afiyet olsun minoşum. :KK60: Süper menü olmak uzereymis evet. Akşamki bisküvi miktarını bilmiyorum ama az gibi sanki. :confused:

Bugün
Sabah
2 kucuk pankek
1 yumurtali tb ekmeği
Tavada sebzeli yumurta
Çok az peynir
2 soğan halkasi
Çay

Öğlen
1 kaşık pilav 3 kaşık nohut
1 pankek

Akşam