- 18 Mart 2018
- 30.221
- 119.698
- 34
Kaptanım Anka izinlimiydiTAKIMLAR VE GÜNCEL KİLOLARIMIZ
Yanlışlık veya eksik varsa mesajlarınızı beklerim.
Masterfit Yarışması 95. Etap 08.12 11.12 Fark Yüzde Kırmızı Takım Busra196 KAPTAN 79.3 gezegenfeza 77.1 @Tesnim1903 75.0 @deli bir dombili 66.5 @Akrrep 73.1 @Meryem1306 89.2 @minerva1988 65.9 @Limoni026 61.2 M muhendishanim98 58.4 @pastelfit 62.3 @Hayalkuran 78.25 @sara_28 105.1 @Ozzybal 71.95 @Efenin_Annesi 100.6 Elhan 71.0 Mavi Takim @kayipdunya KAPTAN 82.7 @sibel_84 71.25 @menekse_kokusu 65.0 @badem000 73.0 @CordeLia 86.95 @Mthn83 79.9 @fesang 71.6 @Nergis 35 64.4 @Beth18 64.2 @Jasminium84 60.65 Gonul83 74.0 @diyetkolikmom 107.9 @Ruveyda- 60.6 @sudansebep 60.85 60kiloyum 90.9 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Tutku44 83.5 @Pinkharleyquinn 96.7 @kelebek19 59.7 @Aomine Daiki 68.55
Afiyet olsun. Puding nasıl oldu sürekli görüyorum da değer mi uğraşmaya yoksa tek başına daha mı güzelÖğle tarhana çorbası içtim
ara da tabi kacamak
Akşama doğru cennet hurması muzlu kakaolu puding
Aralarda bol bol bitki çayı limonlu
2.5 litre su
Gün boyu yatakta yatis hareket yok
Elhan
Benim bugündü, yani cumartesi, saat farkından dolayı yazdım
Kırmızı takım olarak biz de alalaim taktikleri kızlar. Pzt kaptanımMAVİ TAKIM
kayipdunya Kaptan
@menekse_kokusu
@CordeLia
@Mthn83
fesang
@Beth18
@Jasminium84
@sibel_84
@Nergis 35
@Gonul83
@diyetkolikmom
@Ruveyda-
@badem000
@sudansebep
Sevgili mavi takim yarışmacıları hepimiz ayrı ayrı kıymetliyiz bu hafta hepimiz şunu söyleyelim
MİDEMİZ ÇÖP DEĞİL EN SAĞLIKLI YIYECEKLERI HAKEDIYOR BU HAFTA ONA COK IYI BAKACAĞIM EN GUZEL EN SAGLIKLI VE KARARINDA MIDEMI BESLEYECEGİM
Birde pazar akşamı en geç 18.00 da yeme iş
ini bitirelim olurmu
Yarın herkes 2.5 litre su bitirmiş olsun 21.00 a kadar benimle misiniz?
HADI TUTUN ELIMDEN BU HAFTA BU SISTEMI HEP BERABER YAPALIM ?
Yarın tuz kullanmayalım birde yemeklerde kahvaltida olur mu ?
Gerçekten mumbar çok lezzetli ama ben bi temizledim, ondan sonra yiyemiyorumyok ben bulaşmadımbulaşmaya da niyetim yok çok lazım değil ama o bölgenin insanı bayılıyor. bizim gibi alakası olmayanlardan yiyenler özel bir yiyecek değil diyorlar.
ben işkembe çorbasını bile üniversiteye giderken ilk defa içtim. hatta ilk içtiğimi abim yapmıştı. şu ünlü bir marka var ya adını unuttum onun hazır işkembesini yapmıştı. hoşuma gitmişti. o günlerde ani bir kararla hiç yemediğim iki yiyeceği yemeye karar vermiştim. biri yumurtanın beyazı, diğeri de işkembe çorbası
ben sadece işkembeni çorbasını içtim. tavası nasıl oluyor ki?Gerçekten mumlar çok lezzetli ama ben bi temizledim, ondan sonra yiyemiyorum
İşkembe tavası çok güzel oluyor, sağlam bi işkembe bulsam yapabilirim, şırdan yemedim
Oh mis gibi olmuştur, bende yaklaşık 1 saat önce oturdum, ayaklarım yanıyor ve mesajlara bakıyorum, oku oku bitmiyor, 13 sayfa vardıMerhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ve keyfiniz yerindedir ben cok yorgunum bütün gün ev temizliği yaptım dip bucak sil süpür toz al banyoları lavabolari yıka çamaşır yıka katla az önce bir sepet ütü bitirdim ve şu anda yorgunluk çayı demledim oturdum çay içecem tvdede güzel bir film açtık eşimle onu izleyecez bu yüzden menümü yazıp kaçıyorum herkese iyi geceler
Bende çok merak ediyorum, ve o meyvayı sevemediğim için cesaret edemiyorumAfiyet olsun. Puding nasıl oldu sürekli görüyorum da değer mi uğraşmaya yoksa tek başına daha mı güzel
Yok yaa değişik bir tadı var, bence çok lezzetli de, işte deesi varben sadece işkembeni çorbasını içtim. tavası nasıl oluyor ki?
şırdanı benim arkadaşlar yedi. yumuşak birşey dediler. hiç öyle özel bir yiyecek değil dediler.
mumbarı seven duydum.
Oy kuzummKırmızı takım olarak biz de alalaim taktikleri kızlar. Pzt kaptanımBusra196 nin yüzünü kara cikartmayalim
Afiyet olsun tatlım da sabah ne kadar tatlı yemişsin neyseki tadimlikmis hep9 Aralık cumartesi menüsü
11:15
Komşumun getirdiği pasta ( geçen gün sadece yumurta beyazı ve bitter çikoyla yaptığımın aynısı)
1 dilim yedim, kesti
Çatalın ucuyla küçücük tahin helvası( tüm hafta canım çekti yiyemedim)
1 lokma incirli cezerye
12:00
1 porsiyon sarımsaklı, tereyağlı küp patates
1 dilim küflü peynir
17:00 ( kızımdaydım)
Salata
Buzlu ceviz( harikaydı denemenizi tavsiye ederim )
Elhan Busra196
Serbest öğünümdü, daha aklımda neler vardı da pasta kesti neysekiAfiyet olsun tatlım da sabah ne kadar tatlı yemişsin neyseki tadimlikmis hepmuhtemelen bı atak geçirirsem ben de tatlının çikolatanın dibine vururum
buzlu ceviz derken yani cevizi derin dondurucuda donduruyorsun değil mi?9 Aralık cumartesi menüsü
11:15
Komşumun getirdiği pasta ( geçen gün sadece yumurta beyazı ve bitter çikoyla yaptığımın aynısı)
1 dilim yedim, kesti
Çatalın ucuyla küçücük tahin helvası( tüm hafta canım çekti yiyemedim)
1 lokma incirli cezerye
12:00
1 porsiyon sarımsaklı, tereyağlı küp patates
1 dilim küflü peynir
17:00 ( kızımdaydım)
Salata
Buzlu ceviz( harikaydı denemenizi tavsiye ederim )
Elhan Busra196
Ben yapamiyorum yaa serbest gün ya da ödül fln . İpin ucu kaciyor bende . Yedim madem bugün bozuldu hersyi yiyeyim kafasına giriyorum hemenSerbest öğünümdü, daha aklımda neler vardı da pasta kesti neyseki
Evet, her kış biraz fazla ve taze alırızbuzlu ceviz derken yani cevizi derin dondurucuda donduruyorsun değil mi?
Eskiden bende öyleydim, bir programa bağlanınca bozamıyorsunBen yapamiyorum yaa serbest gün ya da ödül fln . İpin ucu kaciyor bende . Yedim madem bugün bozuldu hersyi yiyeyim kafasına giriyorum hemen
Çok şükür canim. Sevindim adina,Eskiden bende öyleydim, bir programa bağlanınca bozamıyorsun
Hele bugün çok motive oldum
Ahmet bey bana özel sesli mesaj atmış,
Geçenki 36 saatlikte oruç gibi yapamayacağımı yazmıştım, yeni programa da katılacağımı yazmıştım,
Önümüzdeki ramazanda oruç tutabileceğimi yazmış
Ne kadar mutlu ve motive oldum anlatamam
Ya canım bebeğim hastalandı o günden beri giremedim bugün tesadüfen girdim gördüm kusura bakmayın pazartesi başlayayım miHoş geldin Hilal Hanım
İlk sayfada katılım formunu doldurmani isteyecektim ama gerekli her şeyi yazmişsin. Aramıza hoş geldin. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
İlerleyişimiz hakkında bilgin var mı bilmiyorum.
1. Yeni katilimci arkadaşlari İlk bir hafta hazırlık bölümünde bekletiyoruz. Düzenli olarak menü varsa spor paylasimi yapıyor.
2. Cuma (fotoğrafli) ve pazartesi tartı bildirimlerimiz zorunlu ...
Bir haftanın sonunda takım seçmelerine alıyoruz.
Sende yurt dışı sanırım. Bugün markete gittik onlar o kadar çok ıvır zıvır gereksiz sağlıksız şeyler alıyor ki eşim doğma büyüme alman ne kadar çikolata puding. Meyveli yoğurt varsa bilir alır yani acayip nefsimle mü adele ediyorumÇocuklar büyüyünce olamıyor, 3 kişilik yapıyorum oğlanların hakkı kalıyor, eşimde az yap 2 gündür bana yediriyorsun diyor, kalan gidiyor.
Tek kişilik yapıyorum, yemek varmı diyorlar, yok diyorum, ya Nutella yiyorlar ya kellogs