Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Durumu anlatayım. Tahlillerde bariz birşey çıkmadı kalple ilgili. Ritim holteri takıldı. Bu gece hiç uyuyamadım. Sistim davul gibiyim. Hayatımda sırt üstü dört kere yattım. Bu da beşinci . Ucu sezeryan biri ameliyat. Gece bir arada da cihaz öttü. Neden öttü onu da anlamadım. Zimbirtilarina baktım hepsi yapışık. Hepsini sök tak yaptım. Susmadı. Öylece sızmışım. Şimdi ötmüyor. Saat 1 de gidip cikarttiracagim. Aksilik bugün okulda idareci olarak kimse yok. Müdür beyi aradım. Sıkıntı değil git işlemlerini yaptır dedi. 10 güne sonuclar çıkarmış. Bekleyeceğiz artık.

Yaaaa çok teşekkür ederim

çok güzel görünüyorlar afiyet olsun
Afiyet olsun Canım kahvaltıdan itibaren doyurucu bir şey görünmüyor o yüzden de ara ihtiyacın oluyor
Hanımlar bir şey soracağım, benim eşim hapşurunca kolları tutmuyormuş. Hayatımda ilk defa duydum böyle şey. Hangi bölüme gitmesi gerekiyor beyin sinir cerrahi mi kalp damar mı kardiyoloji mi bilemedim
Canım geçmiş olsun nöroloji gibi geldi bana
Afiyet olsun canım bir ara öğün olabilirmiş
İyi aksamlar
Sabah 2tame yunurta bir sakatalik bir domates
Ara ogun
Cennet hurmasi
Aksam iki kasik menemen
İki kasik kisir
7000 adim
LenaG Ceeeeeeeeeeee
Canım afiyet olsun çok kısmışsın gibi geldi bana
Merhaba Arkadaşlar,
Bu gruba tesadüfen denk geldim. Uzun zamandır KK’ya girmiyordum, zayıflama yarışmaları bittiğinden beri… :)
Zayıflama grupları yeniden mi açıldı?
Merhaba açılmadı canım biz burdan devam ediyoruz
Afiyet olsun çok güzel menü olmuş 4 kaju nedir ki bir şey olmaz
Afiyet olsun canım gün içinde az olduğundan çiğ köfteden bir sorun olmaz
Geçmiş olsun şimdiden güzel sonuçlar çıkar umarım

Günaydın
Sağol kaptaniçem

Merhaba Arkadaşlar,
Bu gruba tesadüfen denk geldim. Uzun zamandır KK’ya girmiyordum, zayıflama yarışmaları bittiğinden beri… :)
Zayıflama grupları yeniden mi açıldı?
Hoş geldin balpamuk. Cuma takımlarınin bazıları bizim gibi devam etti. 6. Takımdan oluşuyorduk zamanla guncellendik .

Geçmiş olsun canım inşallah kötü bise çıkmaz

Tahliller temizmis ne güzel. İnşallah holter sonucun da normal değeri gösterir.

26 Kasım
11.00 Has iki yumurta, bol yeşillik , bir dilim çavdar ekmeği, iki ceviz
12.30 Kahve
17.00 Bir servis kaşığı kabak sote, bir kepçe yoğurt çorbası, bir wasa ekmeği
İki minik Cennet hurması (kıtır olandan )
İki litre su

LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307

aaaa ulan erkekler özürleri kabahatlerinden büyük gerçekten şaka gibi her şeyi kadınlar mı düşüncek öyle, skandal bi yorum gerçi benim eşim olsa yine fazla fırça yememek için buna benzer bi yorum yapar daha çok fırça yerdi hahaha geçmiş olsun çok <3
Ayy Ankee ablaya söylüyordum menün çok klas böyle cool geliyor asortik geliyor demiştim seninki de ona benzemiş mi afiyet olsun
ay havalı hissettim ha şuan sfgsdhf teşekkür edderimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…