Yaaaa çok teşekkür ederimAfiyet olsun tatlımsalata yerini almış çok güzel olmuş
Afiyet olsun tatlım gayet güzel
Tablo gibi herşeybayılıyorum menülerine afiyet olsun canım
Afiyet olsun kuzucum menü ve adımlar süper
harikasın tatlım afiyet şifa olsun
Süpersin kuzucumAfiyet bal olsun
Afiyet olsun canım adımlar ve menü harika
Sadece spagetti oranı sebzelere göre daha azdır diye düşünüyorum öyleyse mükemmel
Acıkmaz mısın tatlımAkşam sanki az olmuş seni zorlarsa hafif atlatmaya çalışalım olur mu
Afiyet olsun şekerimmis gibi menü
çok güzel görünüyorlar afiyet olsunİyi akşamlar hanımlar
10.00
2 yumurta
30 gr peynir
1 dilim hindi füme
14.00
1 küçük muz
1 tk tuzlu fıstık
1 çay kaşığı çam balı
Maden suyu
18.00
Eki Görüntüle 3510571
Nohut ekmekli avakodolu sos yedim böyle. Günü kapadım.
Spor yok bugün.
Adım sayım 4000.
LenaG Boncuk2307
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Kaç gündür doğru düzgün giremiyorum buraya. Anca yolda okuyabiliyorum mesajları. Eve gittiğimde de yorgunluktan uyuyakalıyorum. Yıl sonuna kadar böyle olacak gibi. Bi de sürekli ara öğün yapasım geliyor hadi hayırlısı
Bugünkü Menüm
Sabah 9:30
20 antep fıstık
1 kuru kayısı
Türk kahvesi
Öğle 12:00
3 yk nohut
2 yk karabuğdaylı yoğurtlu meze
Ara 15:00
Yarım elma
8 çiğ fındık
Ara 16:30
1 kuru kayısı
1 tane karabuğdaylı çavdarlı grissine
Akşam 18:15
1 kase beyaz peynirli cevizli salata( içinde 2 dilim beyaz peynir,3 ceviz domates salatalık vardı)
Su 2 lt
11000 adım
LenaG
Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307
Canım geçmiş olsunHanımlar bir şey soracağım, benim eşim hapşurunca kolları tutmuyormuş. Hayatımda ilk defa duydum böyle şey. Hangi bölüme gitmesi gerekiyor beyin sinir cerrahi mi kalp damar mı kardiyoloji mi bilemedim
Afiyet olsun canımİyi Akşamlar
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
13:00 1büyük kupa şekersiz az yağlı sütle filtre kahve, 20 gr. leblebi
18:00 fırında yağlı kağıtta kendi yağında tavuk kalça but (160gr.) ve 1 orta boy patates, 1kase yy. yoğurt
Su 3.5 litre
Spor günlük ev işleri
Canım afiyet olsun çok kısmışsın gibi geldi banaİyi aksamlar
Sabah 2tame yunurta bir sakatalik bir domates
Ara ogun
Cennet hurmasi
Aksam iki kasik menemen
İki kasik kisir
7000 adim
LenaG Ceeeeeeeeeeee
MerhabaMerhaba Arkadaşlar,
Bu gruba tesadüfen denk geldim. Uzun zamandır KK’ya girmiyordum, zayıflama yarışmaları bittiğinden beri… :)
Zayıflama grupları yeniden mi açıldı?
Afiyet olsun çok güzel menü olmuş26.11.2024
Kahvaltı 11:00
2 yumurta haşlanmış
1 parça peynir
2 dilim ekmek ekşi maya ekmek
6 zeytin
Roka
Akşam 19:00
3 yemek kaşığı taze fasulye
1 tavuk but ızgara
1 kase salata
21:00 4 kaju fıstığı 1 kupa çay (kayınvalidemdeydim ısrar ile kajuyu yemek zorunda kaldımYarın umreye uğurlayacağız kırmayayım şimdi dedim )
2 litre su
Adım 6873 adım
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Afiyet olsun canım gün içinde az olduğundan çiğ köfteden bir sorun olmazArkadaşlara hayırlı olsuna gitmiştik anca fırsat bulabildim menü yazmaya
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, yarım avuç kadar beyaz leblebi
Ara Öğün ve Öğle yemeği YOK
Saat 18.00
Karahindibalı kahve 2 hurma, 1avuç beyaz leblebi
Akşam yemeği 19.00
1 asrıntandırı çavdar lavaş 3 sıkım çiğköfte, bol yeşillik, 1 bardak ayran (eşim yemek yapma çiğköfte alacağım dedi karşı koyamadım zaafımdır kendisi)
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
50 dk eliptik (16 km yol)
LenaG Ceeeeeeeeeeee sibel_84
Geçmiş olsun şimdidenDurumu anlatayım. Tahlillerde bariz birşey çıkmadı kalple ilgili. Ritim holteri takıldı. Bu gece hiç uyuyamadım. Sistim davul gibiyim. Hayatımda sırt üstü dört kere yattım. Bu da beşinci . Ucu sezeryan biri ameliyat. Gece bir arada da cihaz öttü. Neden öttü onu da anlamadım. Zimbirtilarina baktım hepsi yapışık. Hepsini sök tak yaptım. Susmadı. Öylece sızmışım. Şimdi ötmüyor. Saat 1 de gidip cikarttiracagim. Aksilik bugün okulda idareci olarak kimse yok. Müdür beyi aradım. Sıkıntı değil git işlemlerini yaptır dedi. 10 güne sonuclar çıkarmış. Bekleyeceğiz artık.
Günaydınçok güzel görünüyorlar afiyet olsun
Afiyet olsunCanım kahvaltıdan itibaren doyurucu bir şey görünmüyor o yüzden de ara ihtiyacın oluyor
Canım geçmiş olsunnöroloji gibi geldi bana
Afiyet olsun canımbir ara öğün olabilirmiş
Canım afiyet olsun çok kısmışsın gibi geldi bana
Merhabaaçılmadı canım biz burdan devam ediyoruz
Afiyet olsun çok güzel menü olmuş4 kaju nedir ki bir şey olmaz
Afiyet olsun canım gün içinde az olduğundan çiğ köfteden bir sorun olmaz
Geçmiş olsun şimdidengüzel sonuçlar çıkar umarım
Mizah arke olocisi mi okuyorsunuz kaz kaz bitmiyor.Bu ne arkedeeeşşş
Hoş geldin balpamuk. Cuma takımlarınin bazıları bizim gibi devam etti. 6. Takımdan oluşuyorduk zamanla guncellendik .Merhaba Arkadaşlar,
Bu gruba tesadüfen denk geldim. Uzun zamandır KK’ya girmiyordum, zayıflama yarışmaları bittiğinden beri… :)
Zayıflama grupları yeniden mi açıldı?
Günaydın kaptanımGünaydııınnn Masterfit ün güzellerianaaaa sabahçılar da yoookkk
Geçmiş olsun canım inşallah kötü bise çıkmazDurumu anlatayım. Tahlillerde bariz birşey çıkmadı kalple ilgili. Ritim holteri takıldı. Bu gece hiç uyuyamadım. Sistim davul gibiyim. Hayatımda sırt üstü dört kere yattım. Bu da beşinci . Ucu sezeryan biri ameliyat. Gece bir arada da cihaz öttü. Neden öttü onu da anlamadım. Zimbirtilarina baktım hepsi yapışık. Hepsini sök tak yaptım. Susmadı. Öylece sızmışım. Şimdi ötmüyor. Saat 1 de gidip cikarttiracagim. Aksilik bugün okulda idareci olarak kimse yok. Müdür beyi aradım. Sıkıntı değil git işlemlerini yaptır dedi. 10 güne sonuclar çıkarmış. Bekleyeceğiz artık.
Tahliller temizmis ne güzel.Durumu anlatayım. Tahlillerde bariz birşey çıkmadı kalple ilgili. Ritim holteri takıldı. Bu gece hiç uyuyamadım. Sistim davul gibiyim. Hayatımda sırt üstü dört kere yattım. Bu da beşinci . Ucu sezeryan biri ameliyat. Gece bir arada da cihaz öttü. Neden öttü onu da anlamadım. Zimbirtilarina baktım hepsi yapışık. Hepsini sök tak yaptım. Susmadı. Öylece sızmışım. Şimdi ötmüyor. Saat 1 de gidip cikarttiracagim. Aksilik bugün okulda idareci olarak kimse yok. Müdür beyi aradım. Sıkıntı değil git işlemlerini yaptır dedi. 10 güne sonuclar çıkarmış. Bekleyeceğiz artık.
aaaa ulan erkekler özürleri kabahatlerinden büyük gerçekten şaka gibi her şeyi kadınlar mı düşüncek öyle, skandal bi yorumYa sorumsuz işte. Birde diyorki sen herzaman evden kontrollü çıkardın. Tabi alışmış herseyi ben düşüncem, hatta onun yerinede düşüncem. Valla bu sefer didik didik didikliycem özrü kabahatinden büyük
ay havalı hissettim ha şuan sfgsdhf teşekkür edderimmmmmAyy Ankee ablaya söylüyordum menün çok klas böyle cool geliyor asortik geliyor demiştim seninki de ona benzemiş mi afiyet olsun
Munis arkadaşim benimEvet, ben söz dinlerdim, o kadar dinlerdim ki kimseye hayır diyemiyorum, hala söz dinliyorum
Günaydın canımgünaydınnn kızlarcım <3