Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Merhaba 27 yaşındayım 2. Doğumum fakat ilk çocuğum yeni doğum yaptım sayılır bebeğim 2 aylık. Emziriyorum midem aşırı şekilde kazınıyor gece bile bşeyler yeme isteğim oluyor yiyorum da kilom düşmek yerine arttı ben yemeyim diyorum ama o açlık anında önüne geçemiyorum bana yardım edinnn lütfenn 😢
Sağlıklı beslenmeye geç xanim gene çok ye ama sağlıklı protein ağırlıklı beslersen doyarsın ve kilo verirsin bol bol su iç bu arada sütun bol olsun 🙏💙

Güne Türk kahvesi ve 1 bardak suyla basladim

Eklentiler

• Screenshot_20231210-083112_Fasting Tracker.jpg
    Screenshot_20231210-083112_Fasting Tracker.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 27
Herkese günaydın, dun ev işlerine boğuldum, çokta iyi beslenemedim, reglim yakın, heralde o yüzden biraz fazla kaçırıyorum.
Günaydın ozişim. :KK60:
Bu hafta ev işleri cogumuzu meşgul etti. Kolaylıklar seninle olsun. Regl döneminde ben ben değilim durumu oluşuyor. Gerginlik yeme bozukluğuna sebep oluyor süreci iyi yönetmek adına sağlıklı atıştırmalıklar elimizin altında olmalı. Çok dikkat et canım emeklerin boşa gitmesin :dua::dua:

9 Aralık cumartesi menüsü

11:15
Komşumun getirdiği pasta ( geçen gün sadece yumurta beyazı ve bitter çikoyla yaptığımın aynısı)
1 dilim yedim, kesti
Çatalın ucuyla küçücük tahin helvası( tüm hafta canım çekti yiyemedim)
1 lokma incirli cezerye

12:00

1 porsiyon sarımsaklı, tereyağlı küp patates
1 dilim küflü peynir

17:00 ( kızımdaydım)
Salata
Buzlu ceviz( harikaydı denemenizi tavsiye ederim )

Elhan Elhan Busra196 Busra196
Serbest gün müydu fezocum :confused:
Afiyet olsun. Yazdığın besinler korkutucu gibi ama tadımlık oldukları için şahane olmuş. :super:
Buzlu ceviz tarifini sabırsızlıkla bekliyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Rica ediyorum 🤩

Günaydınlaaaarr 🥰♥️ ben bugün tutamadigim oruclarim vardı niyetlendim oruç tutuyorum. Gayet iyiyim. Sizler de iyi misiniz? Enerjiler nasıl bakalimmmm💃💃
Günaydın kaptanim. :KK60:Evi toparladık boyacimiz var bugün. Enerji tavan :KK76::KK76:Allah kabul etsin bugün oruç olman takımımız için isabet olmuş . :KK9:
Günaydın fit ve güzel hanımlar :KK19:🩵💙🩵💙🩵💙
Pazar günü şerefine ekmek yemiyorum :halay:(ki bu benim için çok zor birşey elhanım bilirsin )hadi bakalım yapabailirsem inşallah 🤲
Bugün dualarım ayrıca seninle bademim. :dua::KK200:Canim ekmek isteği olduğunda varsa ceviz fındık ye . İnşallah başarırsın :dua::KK60:

X