Bende çok seviyorum canim yapması lezzetli ama yemesi beş dakikaBen de ben de .Oyle seviyorum ki yapmayı öğrendim
Afiyet olsun canim benimMenümü yazayım
Sabah
Haşlanmış yumurta
Üç tane zeytin
Şekersiz çay
Öğle
İki kaşık patates salatası
Bir tane ince kıymalı börek
Akşam
İki tane biber dolması
Yoğurt
Şu 1.5 litre spor ev temizliği,ütü yapma
Elhan Busra196 Efenin_Annesi
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim benim
Sağol kankişim Allah razı olsun öyle yapicam artık yiyormuş gibi yapıp ağır ağır çiğneme yapacağım midem fazlasinialmiyor diyeceğim artikSağlıklı çok güzel ömrü olsun annenin.Canim diyet yapıyorum deme bunları yediğimde bana dokunuyor, midem rahatsız oluyor, gece uyutmuyor gibi şeyler söyle. Kan değerlerim değişiyor gibi ekle işte. Zayıflamak için yemiyorum dersen yandın hiç kimse kurtaramaz seni
Bende öyle azcık tadımlık qlayim yok sonu gelecek onunen iyisi sonra yerim demek
Tamamdir kaptanımMAVİ TAKIM
ZincirKirma Kaptan
@menekse_kokusu
@CordeLia
@Mthn83
fesang
@Beth18
@Jasminium84
@sibel_84
@Nergis 35
@Gonul83
@diyetkolikmom
@Ruveyda-
@badem000
@sudansebep
Sevgili mavi takim yarışmacıları hepimiz ayrı ayrı kıymetliyiz bu hafta hepimiz şunu söyleyelim
MİDEMİZ ÇÖP DEĞİL EN SAĞLIKLI YIYECEKLERI HAKEDIYOR BU HAFTA ONA COK IYI BAKACAĞIM EN GUZEL EN SAGLIKLI VE KARARINDA MIDEMI BESLEYECEGİM
Birde pazar akşamı en geç 18.00 da yeme iş
ini bitirelim olurmu
Yarın herkes 2.5 litre su bitirmiş olsun 21.00 a kadar benimle misiniz?
HADI TUTUN ELIMDEN BU HAFTA BU SISTEMI HEP BERABER YAPALIM ?
Yarın tuz kullanmayalım birde yemeklerde kahvaltida olur mu ?
Kova miydi oRuveydacim senin üç kase mercimek çorban bir kova mısırın yanında bayağı masum kalır.
Kim olduğunu söyleyemem çok kızıyor
Bende bütün sakatatlari yerim ama sirdan ve mumbar hiç cesaret edemedim bi o kadar da güzel misŞirdan, mumbar yemeye cesaret edemedim ben de.yiyen bayılarak yiyor.
İşkembeyi biliyorum sadece.
Karar verildi , onaylandı. Her ikiniz de çıpçıtır olmaya mahkum edildiniz.Sende beni eski motivasyonuma döndür canım zira buna çok ihtiyacım var
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Haşlanmış yumurta
Üç tane zeytin
Şekersiz çay
Öğle
İki kaşık patates salatası
Bir tane ince kıymalı börek
Akşam
İki tane biber dolması
Yoğurt
Şu 1.5 litre spor ev temizliği,ütü yapma
Elhan Busra196 Efenin_Annesi
Afiyetler olsun patlıcan sız omlet nasıl dı güzeldir umarım9 Aralık
8.00 Kahve
12.00 Bir yumurta ile patlıcansız omlet, peynir, yeşillik
17.00 Kıymalı karnabahar yemeği, yoğurt
19.00 Bir tutam fıstık
2 Litre su
7768 adım
Busra196
Ne ölçülü güzel bir menü. Neyse ki omlet patlicansizmis9 Aralık
8.00 Kahve
12.00 Bir yumurta ile patlıcansız omlet, peynir, yeşillik
17.00 Kıymalı karnabahar yemeği, yoğurt
19.00 Bir tutam fıstık
2 Litre su
7768 adım
Busra196
İnstegramda apayriyasam diye aratırsan çıkar, mümkünse yorumları okuyunTatlım nereden takip edeceğiz instigram dan mi
Ben artık ögrendim az yapmayı ama kendim yememeyi ogrenebilsem birde
Burda olabildigince fazla ben köpekleri çok severim ama.gecen gün hemde çocuk parkından geçtim saat biraz erkendi 3 köpek saldirdi
Köpek sana saldırmak istediğinde deden Kıtmir in sana selamı var dersen saldırmazmış, geçen instada okudumAyy şimdi sende ne heyecan vardır demi canım benim eline saglkk kahvemi de birlikte ictiķ️ ️
Hicc sorma korktuğumu onlara belli ettirmedim ama tırstım yaniiii
Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun yıllar dilerim, doğum günün kutlu olsunKızlar 2-3 gündür dünyayı yedimve hala yiyorum Akşam da yediklerime devam edeceğim çünkü Bu gün benim doğum günüm
Teşekkür ederim kaptanım.Ne ölçülü güzel bir menü. Neyse ki omlet patlicansizmisAfiyet olsun bitanem
Ogrenirsen beni de etiketle de ben de deneyeyimTeşekkür ederim kaptanım.Patlıcan çiğ mi kavrulmus mu olacak cevap gelmediği için patlıcan ekleyemedim omlete
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar. Bende aranıza katılmak istiyorum. Eski grubum dagildi. 1. Sayfada göremedim, grup kuralları var mı acaba
Tartı gününüz var mı ?
Teşekkür ler canım bakayım biİnstegramda apayriyasam diye aratırsan çıkar, mümkünse yorumları okuyun
Google de 1. Seviye can simidi diye yazarsan bakabilirsin
Facebook varsa ordada 1. Seviye can simidi diye aratırsın
Sonra 2, 3, 4, 5, 6, 7 ( karaciğer temizliği, isteğe bağlı)
En son 9. Seviye var
Aaa ilk kez duydum deden kıtmır ınsalhhh tekrar olmaz ama.olursa denemeliKöpek sana saldırmak istediğinde deden Kıtmir in sana selamı var dersen saldırmazmış, geçen instada okudum
Kimmiş kiRuveydacim senin üç kase mercimek çorban bir kova mısırın yanında bayağı masum kalır.
Kim olduğunu söyleyemem çok kızıyor