Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sağol kankişim Allah razı olsun öyle yapicam artık yiyormuş gibi yapıp ağır ağır çiğneme yapacağım midem fazlasinialmiyor diyeceğim artik
Bende öyle azcık tadımlık qlayim yok sonu gelecek onun en iyisi sonra yerim demek

Tamamdir kaptanım
Ruveydacim senin üç kase mercimek çorban bir kova mısırın yanında bayağı masum kalır.
Kim olduğunu söyleyemem çok kızıyor
Kova miydi o
Şirdan, mumbar yemeye cesaret edemedim ben de. yiyen bayılarak yiyor.
İşkembeyi biliyorum sadece.
Bende bütün sakatatlari yerim ama sirdan ve mumbar hiç cesaret edemedim bi o kadar da güzel mis

Ben kızları uyutunca bir öncesi fotoğrafı cekicem yarından itibaren 1 hafta boyunca 3 lt su limonlu kahve leslie kol ve karın çalışıp 1 hafta sonra sonrası cekicem bakalim niyetlendimmmm

İnstegramda apayriyasam diye aratırsan çıkar, mümkünse yorumları okuyun

Google de 1. Seviye can simidi diye yazarsan bakabilirsin
Facebook varsa ordada 1. Seviye can simidi diye aratırsın

Sonra 2, 3, 4, 5, 6, 7 ( karaciğer temizliği, isteğe bağlı)
En son 9. Seviye var

Ayy şimdi sende ne heyecan vardır demi canım benim eline saglkk kahvemi de birlikte ictiķ

Hicc sorma korktuğumu onlara belli ettirmedim ama tırstım yaniiii
Köpek sana saldırmak istediğinde deden Kıtmir in sana selamı var dersen saldırmazmış, geçen instada okudum

Teşekkür ler canım bakayım bi
Köpek sana saldırmak istediğinde deden Kıtmir in sana selamı var dersen saldırmazmış, geçen instada okudum
Aaa ilk kez duydum deden kıtmır ınsalhhh tekrar olmaz ama.olursa denemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…