- 18 Mart 2018
- 30.234
- 119.743
- 34
Ooo ne güzel ülkedaşım var, bende almanyadayım, aşağı Saksonya, sen nerdesin canım?Türkiyedeysem öyle yapıyorum seve seve yetmez gibi mama ve su da koyuyorum ayrıca ama Almanya’da yaşıyorum burada sokakta hayvan yaşamıyor. Aslında bizi kilo aldıran şey bu “artıkları yemek” ve yemek hazırlarken veya kahvaltı hazırlarken atıştırmak aralarda birşeyler yemek yani benim yaptığım yanlışlar bunlar
Sagol canimCok geçmiş olsun canım benim
Çocuklar büyüyünce olamıyor, 3 kişilik yapıyorum oğlanların hakkı kalıyor, eşimde az yap 2 gündür bana yediriyorsun diyor, kalan gidiyor.O döngüyü kırmamız lazım iyice ölçüp tartıp düşünerek evdekilere yemek hazırlayacağız çöpe gitmemesi için ve yememek için elimizden geleni yapacağız.
Ne yicegine karar veremeyip hepsinden yiyim demiş gibisin canim yarın ozaman bol su ve hareket demekki yarın dikkat ederizDünkü menum
Biraz abarttım her cuma olduğu gibi
Sabah
1 yumurta
Yarım dilim ekmek
Biraz kaşar peyniri
Öğlen
5 6 kaşık mantı
Yqrim tabak Firinlanmis sebze
Yarım tabak beyaz lahana yemegi(pirincsiz)
Aralarda
2 3 tane kurabiye
1 meyveli soda(kalorisi 80 kcal)
4 5 tane galeta
1 Türk kahvesi
Kahve yanina 5 kucuk kahve çekirdekli cikolata
Akşam
2 kaşık pilav
2 kepçe susuz nohut yemeği
Ara
Bir çorba kasesinde patlamış misir
ZincirKirma Elhan
Mutlu yıllar blondeeeKızlar 2-3 gündür dünyayı yedimve hala yiyorum Akşam da yediklerime devam edeceğim çünkü Bu gün benim doğum günüm
Yaaaaaa doğum günün kutlu olsu güzeller güzelimm, şahane geçireceğin, mükemmel bir yaş dilerimKızlar 2-3 gündür dünyayı yedimve hala yiyorum Akşam da yediklerime devam edeceğim çünkü Bu gün benim doğum günüm
Daha yeni Keçiören’de bir çocuğa saldırdı da öldü çocukHiç sorma vallahi korkar olduk belediye ye haber verdik sadece alıp kupe taktilar eeee şimdi saldirmayacaklar ne oldu çocuklara yazık yaaa Hiç gecemiyorlar
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun canim benim
Gerçekten kolay değil kuzumm
Haklısın sonu da yok nereye kadar
Kankişimin dediği gibi bir duş bir kahve uzat ayaklarını mis gibi olmuştur eline sağlık
Teşekkür ederim canım benim balık menusu var ama belki azcık helva yerim damat yapacak aka bir yana çok da güzel yapıyor
Sağlıklı, huzurlu, hayatında hep iyi insanların olduğu cok güzel bir ömrün olsun canım arkadaşım.
Mutlu yıllar ve yarınlar dilerim. İyi ki dogmuşsunblonde ambition
Bu dünyanın bütün kahrını biz mi çekeceğiz paylaşmak lazım di mi
Şaka şaka doğum gününe böyle laflar edilir mi kahirsiz bir ömrün de olsun kuzucum.
Hiç sorma vallahi korkar olduk belediye ye haber verdik sadece alıp kupe taktilar eeee şimdi saldirmayacaklar ne oldu çocuklara yazık yaaa Hiç gecemiyorlar
Kankişimin dediği gibi bir duş bir kahve uzat ayaklarını mis gibi olmuştur eline sağlık
Teşekkür ederim canım benim balık menusu var ama belki azcık helva yerim damat yapacak aka bir yana çok da güzel yapıyor
Sağlıklı mutlu yaşların olsun canım
Mutlu yıllar blondeee
Hepinize çoooookkkkk teşekkür edeim kızlarYaaaaaa doğum günün kutlu olsu güzeller güzelimm, şahane geçireceğin, mükemmel bir yaş dilerimsağlık, huzur, mutluluk, başarı ve aşkkk yakanı hiç bırakmasın
Daha yeni Keçiören’de bir çocuğa saldırdı da öldü çocukAllah korusun hem kıyamıyorum üzülüyorum hallerine ama çok da korkuyorum
çocuk ölmedi canım. ağır yaralıymış ve yoğun bakımda. ama bugün durumu iyiye gidiyor dendi. Rabbim cümlemizi korusunYaaaaaa doğum günün kutlu olsu güzeller güzelimm, şahane geçireceğin, mükemmel bir yaş dilerimsağlık, huzur, mutluluk, başarı ve aşkkk yakanı hiç bırakmasın
Daha yeni Keçiören’de bir çocuğa saldırdı da öldü çocukAllah korusun hem kıyamıyorum üzülüyorum hallerine ama çok da korkuyorum
Sağlıklı çok güzel ömrü olsun annenin.Kızlar Yarin annem geliyor kış süresince bende kalacak artık hergun kızım az yedin kızım bundan da ye bi hapsirayim bakkkk gordunmu az yiyorsun hasta olacaksın
Ama baştan konuşacağım bakalım anne sen ye bana bakma deme birsey
Ve kendi 78 yaşında 56 kilo masalahhh
Afiyet olsun canımDünkü menum
Biraz abarttım her cuma olduğu gibi
Sabah
1 yumurta
Yarım dilim ekmek
Biraz kaşar peyniri
Öğlen
5 6 kaşık mantı
Yqrim tabak Firinlanmis sebze
Yarım tabak beyaz lahana yemegi(pirincsiz)
Aralarda
2 3 tane kurabiye
1 meyveli soda(kalorisi 80 kcal)
4 5 tane galeta
1 Türk kahvesi
Kahve yanina 5 kucuk kahve çekirdekli cikolata
Akşam
2 kaşık pilav
2 kepçe susuz nohut yemeği
Ara
Bir çorba kasesinde patlamış misir
ZincirKirma Elhan
Afiyet olsun kordişim.9 Aralık menum
Sabah
08.00 1 çay bardağı yoğurt Yarım elma 2 kayısı 1 çay kaşığı tarçın
Ara 11.00
15 fındık fıstık çiğ
Öğle 14.30
Peynirli yeşil salata
1 kase çorba
1 köfte
Akşam 18.30
2 dilim ekmek
6 kaşık mercimek yemeği
Ara 21.30
1 portakal
2 litre su
Elhan ZincirKirma
Kayınvalidemler geldiSıcak bir duş sonrası kahve
Ellerine sağlık canım
Duş işi şimdilik yattı canım. Alıp yatarım artık.kahve değilde bitki çayı içer sonra kahvemi yudumlarimHiç sorma vallahi korkar olduk belediye ye haber verdik sadece alıp kupe taktilar eeee şimdi saldirmayacaklar ne oldu çocuklara yazık yaaa Hiç gecemiyorlar
Afiyet olsun canımDün akşam 6 da aralıklı oruca başladım. Akşam 10da komşum kendi yaptığı çiğ köfteyi tattırmak için getirdi. 1 çay kaşığı yedim. O saatten beri açım. Çay kahve ve su. Bol bol diyemiyorum belki ucundan kıyısından 2 lt olmuştur. Annemlere gidiyoruz dürüm yiycem akşam yemeği.
ZincirKirma Elhan