Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ooo ne güzel ülkedaşım var, bende almanyadayım, aşağı Saksonya, sen nerdesin canım?

O döngüyü kırmamız lazım iyice ölçüp tartıp düşünerek evdekilere yemek hazırlayacağız çöpe gitmemesi için ve yememek için elimizden geleni yapacağız.
Çocuklar büyüyünce olamıyor, 3 kişilik yapıyorum oğlanların hakkı kalıyor, eşimde az yap 2 gündür bana yediriyorsun diyor, kalan gidiyor.
Tek kişilik yapıyorum, yemek varmı diyorlar, yok diyorum, ya Nutella yiyorlar ya kellogs

Dünkü menum
Biraz abarttım her cuma olduğu gibi
Sabah
1 yumurta
Yarım dilim ekmek
Biraz kaşar peyniri

Öğlen
5 6 kaşık mantı
Yqrim tabak Firinlanmis sebze
Yarım tabak beyaz lahana yemegi(pirincsiz)

Aralarda
2 3 tane kurabiye
1 meyveli soda(kalorisi 80 kcal)
4 5 tane galeta
1 Türk kahvesi
Kahve yanina 5 kucuk kahve çekirdekli cikolata

Akşam
2 kaşık pilav
2 kepçe susuz nohut yemeği

Ara
Bir çorba kasesinde patlamış misir

ZincirKirma Elhan

Ne yicegine karar veremeyip hepsinden yiyim demiş gibisin canim yarın ozaman bol su ve hareket demekki yarın dikkat ederiz

Kızlar 2-3 gündür dünyayı yedim ve hala yiyorum Akşam da yediklerime devam edeceğim çünkü Bu gün benim doğum günüm
Yaaaaaa doğum günün kutlu olsu güzeller güzelimm, şahane geçireceğin, mükemmel bir yaş dilerim sağlık, huzur, mutluluk, başarı ve aşkkk yakanı hiç bırakmasın

Daha yeni Keçiören’de bir çocuğa saldırdı da öldü çocuk Allah korusun hem kıyamıyorum üzülüyorum hallerine ama çok da korkuyorum

Sağlıklı mutlu yaşların olsun canım

Mutlu yıllar blondeee

Hepinize çoooookkkkk teşekkür edeim kızlar iyi ki varsınız. O Güzel dilekleriniz sizide bulsun.

çocuk ölmedi canım. ağır yaralıymış ve yoğun bakımda. ama bugün durumu iyiye gidiyor dendi. Rabbim cümlemizi korusun

Sağlıklı çok güzel ömrü olsun annenin. Canim diyet yapıyorum deme bunları yediğimde bana dokunuyor, midem rahatsız oluyor, gece uyutmuyor gibi şeyler söyle. Kan değerlerim değişiyor gibi ekle işte. Zayıflamak için yemiyorum dersen yandın hiç kimse kurtaramaz seni

Afiyet olsun canım İki üç kurabiyeden başka sıkıntı yok. Patlamış mısır yagsizsa diyet döneminde sakınca görmüyorlar ama emin değilim.

Afiyet olsun kordişim. Çok güzel bir menü.

Sıcak bir duş sonrası kahve
Ellerine sağlık canım
Kayınvalidemler geldi
Duş işi şimdilik yattı canım. Alıp yatarım artık.kahve değilde bitki çayı içer sonra kahvemi yudumlarim

Afiyet olsun canım Dürüm geç saate kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…