Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Onu diyene zatenn helall olsun ben azıcık ucundan derim sonra bakmışsın tabak bitmiş oluyor ama artık yok bende diyeceğim ki tadını biliyorum bırak bosver
Benim de kolay olmadı canım. 2 ay böyle cebellestim. Hatta 7 kilo aldım bu arada . Diyete başlayacam dur biraz daha yiym kafasindaydim hep. Ama sonu yok bir daha 80 li bir kiloya dönmek asla istemiyorum. Ve bunun için ne yapmam gerekiyorsa onu yapacam insallah

Sağlıklı, huzurlu, hayatında hep iyi insanların olduğu cok güzel bir ömrün olsun canım arkadaşım.
Mutlu yıllar ve yarınlar dilerim. İyi ki dogmuşsun blonde ambition
Bu dünyanın bütün kahrını biz mi çekeceğiz paylaşmak lazım di mi
Şaka şaka doğum gününe böyle laflar edilir mi kahirsiz bir ömrün de olsun kuzucum.

Ahhh canım benim çok geçmiş olsun
Ben de çok korkuyorum, bizim burada da çok var, kaç kere de anneme, komşularımıza falan saldırdılar. Çocuklarla yalnız dışarı çıkmaya korkuyorum o yüzden
Hiç sorma vallahi korkar olduk belediye ye haber verdik sadece alıp kupe taktilar eeee şimdi saldirmayacaklar ne oldu çocuklara yazık yaaa Hiç gecemiyorlar
Kızlar 2-3 gündür dünyayı yedim ve hala yiyorum Akşam da yediklerime devam edeceğim çünkü Bu gün benim doğum günüm
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun canim benim
Gerçekten kolay değil kuzumm
Haklısın sonu da yok nereye kadar
Yeni oturdum. Sabah saat 09. Dan beri ayaktayım. Tüm evin yerini değiştirdik. ama bende değiştim gibi. Uzandım, uzandığım yerden kalkabilir miyim bilmiyorum
Kankişimin dediği gibi bir duş bir kahve uzat ayaklarını mis gibi olmuştur eline sağlık
Sıcak bir duş sonrası kahve
Ellerine sağlık canım

Keyifle geçireceğin çok güzel bir akşam yemeği ziyafeti dilerim kankeytacim.
Ciss yaptıysan bir çatalı geçmiyoruz
Teşekkür ederim canım benim balık menusu var ama belki azcık helva yerim damat yapacak aka bir yana çok da güzel yapıyor

Kızlar Yarin annem geliyor kış süresince bende kalacak artık hergun kızım az yedin kızım bundan da ye bi hapsirayim bakkkk gordunmu az yiyorsun hasta olacaksın
Ama baştan konuşacağım bakalım anne sen ye bana bakma deme birsey
Ve kendi 78 yaşında 56 kilo masalahhh

Sporumu da yaptım geldim şükür
Akşam abimlere davetliyim derbi varmış eşimle izleyecekler. O yüzden erkenden yaptım sporumu gitmeden
30 dk Leslie boosted 300 p
500 ip atlama 2500 p
3000 adım atabildim evde 300 p
Ebru şallı ile 12 dkda 15 cnm İncel videosunu yaptım 120p
Toplam 3220p
Şuana kadar 2 litre su 1 litre daha icecem inşallah. Elhan ZincirKirma

Hiç sorma vallahi korkar olduk belediye ye haber verdik sadece alıp kupe taktilar eeee şimdi saldirmayacaklar ne oldu çocuklara yazık yaaa Hiç gecemiyorlar
Tavşanlı belediyesindeki amcanın şikayeti aklıma geldi
Ben küçükken köpek sürüsünün arasında kaldım çok korkuyorum o yüzden

Süpersin harika spor
Tavşanlı belediyesindeki amcanın şikayeti aklıma geldi
Ben küçükken köpek sürüsünün arasında kaldım çok korkuyorum o yüzden
Beni de yakinimizin havuzlu bahçesinde köpekleri kovalamisti havuza dukmustim küçükken. Odum kopar köpeklerden sevsem de asla yaklasamam . Cadde fln değiştiririm hep.
Birde haberlere göz atayım dedim ilk onume gelen haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…