Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Elhan kankişim nasılsın ben işlerimi bitirdim yemeklerimi ayarladım bi kahve yaptım sayfaya göz atayım dedım
Canım kankim maşallah enerjine , güzelliğine Afiyetler olsun kahvenin iki yudumunu da benim için iç. Şifa versin .
Günlük işlerimi yaptım. Fazladan iş olarak iki baza vardı misafir odasında içini düzenledim. Bebişim gelince beni odasına koymuyor aklimdayken yapayım dedim. Ona göre odası hep temiz hep düzenli
Balkon ve salon boyanacak onun için bugün usta gelip evi görecek . Onu bekliyoruz.

Erken saatlerde bir de geceleri insanları tehdit algılıyorlar canım. Cok korkutmuşlardir seni üzüldüm.

Evet motivasyonumu toplasam çok iyi kilo vericem de..
Canım sadece şunu düşün . Yemekler kaçmıyor hep var hamdolsun Rabbime. İstediğimiz kiloya gelince yine hepsinden ölçülü ve vakitlice yiyebilecez. Ve hiçbir zaman kolay olmayacak diyetin bası. 3 4 gün dışını sık kacamaksiz kal . Bak nasıl alışıyorsun.bak şimdi eşime turşu koydum yemeğin yanına öyle canım istedi ki . Kapağı kapttim kaldırdım . Bir sürü turşu var . Sonrasında yine yerim deyip. Karşı koymak, o yiyeceğe galip gelme hissi de güzel gazliyor bak

Afiyet bal şeker olsun

Ayy şimdi sende ne heyecan vardır demi canım benim eline saglkk kahvemi de birlikte ictiķ
Erken saatlerde bir de geceleri insanları tehdit algılıyorlar canım. Cok korkutmuşlardir seni üzüldüm.
Hicc sorma korktuğumu onlara belli ettirmedim ama tırstım yaniiii

Onu diyene zatenn helall olsun ben azıcık ucundan derim sonra bakmışsın tabak bitmiş oluyor ama artık yok bende diyeceğim ki tadını biliyorum bırak bosver

En iyisi diyetteyim dememek ay sinir oluyorum herseye karışan insanlara
bir de nazar değiyor biliyor musun diyete girdim deyince illa bozuyorum. zaten çok sıkı yapamıyorum şu ara bir de söyleyince hepten iptal oluyor. o yüzden ben de kimseye demiyorum artık.

söyleyince de gözlerini dikiyorlar değil mi ne yiyor yemiyor diye. ben de takip edilmekten hoşlanmıyorum stres oluyorum.
Aynen herkes bi ande akıl hocası kesiliyor birde veremezsende açıklama yapicaksin çok.verirsende yakışmamış yüzün çökmüş daha verme bunları mı dinliycem en iyisi söylememek

Ahhh canım benim çok geçmiş olsun
Ben de çok korkuyorum, bizim burada da çok var, kaç kere de anneme, komşularımıza falan saldırdılar. Çocuklarla yalnız dışarı çıkmaya korkuyorum o yüzden

Aynen herkes bi ande akıl hocası kesiliyor birde veremezsende açıklama yapicaksin çok.verirsende yakışmamış yüzün çökmüş daha verme bunları mı dinliycem en iyisi söylememek
toplumun yapısında var herşeye karışmak, denetlemek ve yorum yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…