Popüler Konu LenaG ile MasterFit

9 Aralık menum

Sabah
08.00 1 çay bardağı yoğurt Yarım elma 2 kayısı 1 çay kaşığı tarçın

Ara 11.00
15 fındık fıstık çiğ

Öğle 14.30
Peynirli yeşil salata
1 kase çorba
1 köfte

Akşam 18.30
2 dilim ekmek
6 kaşık mercimek yemeği

Ara 21.30
1 portakal
2 litre su

Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma
Ekmek hakkını sabah kullansaydı süper menüyü ama böylede çok güzel afiyet olsun💙☺️💙

Dün akşam 6 da aralıklı oruca başladım. Akşam 10da komşum kendi yaptığı çiğ köfteyi tattırmak için getirdi. 1 çay kaşığı yedim. O saatten beri açım. Çay kahve ve su. Bol bol diyemiyorum belki ucundan kıyısından 2 lt olmuştur. Annemlere gidiyoruz dürüm yiycem akşam yemeği.
ZincirKirma ZincirKirma Elhan Elhan
Ooo bayağı açlık yaşamışsın canım dikkatli ye önce çorbayla acsaydin orucunu 💙😍💙
Bende aralıklı oruca basladim şimdi açlık penceresindeyim

bir de nazar değiyor biliyor musun diyete girdim deyince illa bozuyorum. zaten çok sıkı yapamıyorum şu ara bir de söyleyince hepten iptal oluyor. o yüzden ben de kimseye demiyorum artık.
Evet bende söylemiyorum hatta bir kere dalga geçtiler bende kilo verdiğimi söyleyince şaşırdılar ama böyle haset bir şaşırma yüzüme de aferin tebrikler bravo falanda yok yani

Benim de kolay olmadı canım. 2 ay böyle cebellestim. Hatta 7 kilo aldım bu arada . Diyete başlayacam dur biraz daha yiym kafasindaydim hep. Ama sonu yok bir daha 80 li bir kiloya dönmek asla istemiyorum. Ve bunun için ne yapmam gerekiyorsa onu yapacam insallah🤗
Evet canım sakin 80lere gelme 80lerden 70lere dusmek cok zor cunku

💙💙💙💙💙 MAVİ TAKIM 💙💙💙💙💙
💙 ZincirKirma ZincirKirma Kaptan
💙@menekse_kokusu
💙@CordeLia
💙@Mthn83
💙 fesang
💙@Beth18
💙@Jasminium84
💙@sibel_84
💙@Nergis 35
💙@Gonul83
💙@diyetkolikmom
💙@Ruveyda-
💙@badem000
💙@sudansebep
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Sevgili mavi takim yarışmacıları hepimiz ayrı ayrı kıymetliyiz bu hafta hepimiz şunu söyleyelim

MİDEMİZ ÇÖP DEĞİL EN SAĞLIKLI YIYECEKLERI HAKEDIYOR BU HAFTA ONA COK IYI BAKACAĞIM EN GUZEL EN SAGLIKLI VE KARARINDA MIDEMI BESLEYECEGİM

Birde pazar akşamı en geç 18.00 da yeme iş
ini bitirelim olurmu

Yarın herkes 2.5 litre su bitirmiş olsun 21.00 a kadar benimle misiniz?

HADI TUTUN ELIMDEN BU HAFTA BU SISTEMI HEP BERABER YAPALIM ?

Yarın tuz kullanmayalım birde yemeklerde kahvaltida olur mu ?

X