Afiyet olsun canımSelamlar
Menü
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
Közlenmiş patlıcan biber salata
1 dilim ekmek
Öğlen
3 kase mercimek çorbası
Akşam
Tavuk patates
Salata
Su 1.5 lt
Elhan ZincirKirma
Boğa burcu olabilir , koçum ben olamam
bence yengeçtir oBoğa burcu olabilir , koçum ben olamam
Ekmek hakkını sabah kullansaydı süper menüyü ama böylede çok güzel afiyet olsun9 Aralık menum
Sabah
08.00 1 çay bardağı yoğurt Yarım elma 2 kayısı 1 çay kaşığı tarçın
Ara 11.00
15 fındık fıstık çiğ
Öğle 14.30
Peynirli yeşil salata
1 kase çorba
1 köfte
Akşam 18.30
2 dilim ekmek
6 kaşık mercimek yemeği
Ara 21.30
1 portakal
2 litre su
Elhan ZincirKirma
Ooo bayağı açlık yaşamışsın canım dikkatli ye önce çorbayla acsaydin orucunuDün akşam 6 da aralıklı oruca başladım. Akşam 10da komşum kendi yaptığı çiğ köfteyi tattırmak için getirdi. 1 çay kaşığı yedim. O saatten beri açım. Çay kahve ve su. Bol bol diyemiyorum belki ucundan kıyısından 2 lt olmuştur. Annemlere gidiyoruz dürüm yiycem akşam yemeği.
ZincirKirma Elhan
Patates olmasa süper menü olurdu afiyet olsun canim güzel menüSelamlar
Menü
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
Közlenmiş patlıcan biber salata
1 dilim ekmek
Öğlen
3 kase mercimek çorbası
Akşam
Tavuk patates
Salata
Su 1.5 lt
Elhan ZincirKirma
Hadi ozaman ayağa kalkıyoruz birlikte motivasyonu biz oluşturduk şimdi şuanda hadi harekete geçme zamaniEvet motivasyonumu toplasam çok iyi kilo vericem de..
Evet bende söylemiyorum hatta bir kere dalga geçtiler bende kilo verdiğimi söyleyince şaşırdılar ama böyle haset bir şaşırma yüzüme de aferin tebrikler bravo falanda yok yanibir de nazar değiyor biliyor musun diyete girdim deyince illa bozuyorum. zaten çok sıkı yapamıyorum şu ara bir de söyleyince hepten iptal oluyor. o yüzden ben de kimseye demiyorum artık.
Bende öyle azcık tadımlık qlayim yok sonu gelecek onunOnu diyene zatenn helall olsun ben azıcık ucundan derim sonra bakmışsın tabak bitmiş oluyor ama artık yok bende diyeceğim ki tadını biliyorum bırak bosver
Doğum günün kutlu olsun canimKızlar 2-3 gündür dünyayı yedimve hala yiyorum Akşam da yediklerime devam edeceğim çünkü Bu gün benim doğum günüm
Aboovvvv karı mahvoldu neseki kaynanam şanslı kızı yok ama gelini var
Evet canım sakin 80lere gelme 80lerden 70lere dusmek cok zor cunkuBenim de kolay olmadı canım. 2 ay böyle cebellestim. Hatta 7 kilo aldım bu arada . Diyete başlayacam dur biraz daha yiym kafasindaydim hep. Ama sonu yok bir daha 80 li bir kiloya dönmek asla istemiyorum. Ve bunun için ne yapmam gerekiyorsa onu yapacam insallah
insanlar çok değişik gerçektenEvet bende söylemiyorum hatta bir kere dalga geçtiler bende kilo verdiğimi söyleyince şaşırdılar ama böyle haset bir şaşırma yüzüme de aferin tebrikler bravo falanda yok yani
Tamam kiz soz yarın gerçekten bozmucamHadi ozaman ayağa kalkıyoruz birlikte motivasyonu biz oluşturduk şimdi şuanda hadi harekete geçme zamani
Tamam canimmEvet canım sakin 80lere gelme 80lerden 70lere dusmek cok zor cunku
Bende sana söz yarın en sağlıklı günlerimden biri olacakTamam kiz soz yarın gerçekten bozmucam
Evet o yüzden bu tarz şeyleri içimizde yaşayalım ve normal bir duruma donusturelim kilo vermişsin diyenlere öylemi farkında değilim diye sasiralim bizde hadiinsanlar çok değişik gerçekten