- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Teşekkür ederim canım benim.doğum günün kutlu olsun canım mutlu yaşların olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benim.doğum günün kutlu olsun canım mutlu yaşların olsun
Benim de kolay olmadı canım. 2 ay böyle cebellestim. Hatta 7 kilo aldım bu arada . Diyete başlayacam dur biraz daha yiym kafasindaydim hep. Ama sonu yok bir daha 80 li bir kiloya dönmek asla istemiyorum. Ve bunun için ne yapmam gerekiyorsa onu yapacam insallahOnu diyene zatenn helall olsun ben azıcık ucundan derim sonra bakmışsın tabak bitmiş oluyor ama artık yok bende diyeceğim ki tadını biliyorum bırak bosver
Yok Allah razı olsun diyorum hocamKocam da kocam diyorsun yani
Hastalara bulasmam ki
Sıcak bir duş sonrası kahveYeni oturdum. Sabah saat 09. Dan beri ayaktayım. Tüm evin yerini değiştirdik. ama bende değiştim gibi. Uzandım, uzandığım yerden kalkabilir miyim bilmiyorum
Keyifle geçireceğin çok güzel bir akşam yemeği ziyafeti dilerim kankeytacim.Ayy şimdi sende ne heyecan vardır demi canım benim eline saglkk kahvemi de birlikte ictiķ ️️
Hicc sorma korktuğumu onlara belli ettirmedim ama tırstım yaniiii
Hiç sorma vallahi korkar olduk belediye ye haber verdik sadece alıp kupe taktilar eeee şimdi saldirmayacaklar ne oldu çocuklara yazık yaaa Hiç gecemiyorlarAhhh canım benim çok geçmiş olsun
Ben de çok korkuyorum, bizim burada da çok var, kaç kere de anneme, komşularımıza falan saldırdılar. Çocuklarla yalnız dışarı çıkmaya korkuyorum o yüzden
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun canim benimKızlar 2-3 gündür dünyayı yedim ve hala yiyorum Akşam da yediklerime devam edeceğim çünkü Bu gün benim doğum günüm
Gerçekten kolay değil kuzummBenim de kolay olmadı canım. 2 ay böyle cebellestim. Hatta 7 kilo aldım bu arada . Diyete başlayacam dur biraz daha yiym kafasindaydim hep. Ama sonu yok bir daha 80 li bir kiloya dönmek asla istemiyorum. Ve bunun için ne yapmam gerekiyorsa onu yapacam insallah
Kankişimin dediği gibi bir duş bir kahve uzat ayaklarını mis gibi olmuştur eline sağlıkYeni oturdum. Sabah saat 09. Dan beri ayaktayım. Tüm evin yerini değiştirdik. ama bende değiştim gibi. Uzandım, uzandığım yerden kalkabilir miyim bilmiyorum
Sıcak bir duş sonrası kahve
Ellerine sağlık canım
Teşekkür ederim canım benim balık menusu var ama belki azcık helva yerim damat yapacak aka bir yana çok da güzel yapıyorKeyifle geçireceğin çok güzel bir akşam yemeği ziyafeti dilerim kankeytacim.
Ciss yaptıysan bir çatalı geçmiyoruz
Sağlıklı mutlu yaşların olsun canımKızlar 2-3 gündür dünyayı yedim ve hala yiyorum Akşam da yediklerime devam edeceğim çünkü Bu gün benim doğum günüm
Tavşanlı belediyesindeki amcanın şikayeti aklıma geldiHiç sorma vallahi korkar olduk belediye ye haber verdik sadece alıp kupe taktilar eeee şimdi saldirmayacaklar ne oldu çocuklara yazık yaaa Hiç gecemiyorlar
Beni de yakinimizin havuzlu bahçesinde köpekleri kovalamisti havuza dukmustim küçükken. Odum kopar köpeklerden sevsem de asla yaklasamam . Cadde fln değiştiririm hep.Tavşanlı belediyesindeki amcanın şikayeti aklıma geldi
Ben küçükken köpek sürüsünün arasında kaldım çok korkuyorum o yüzden
Süpersin harika sporSporumu da yaptım geldim şükür
Akşam abimlere davetliyim derbi varmış eşimle izleyecekler. O yüzden erkenden yaptım sporumu gitmeden
30 dk Leslie boosted 300 p
500 ip atlama 2500 p
3000 adım atabildim evde 300 p
Ebru şallı ile 12 dkda 15 cnm İncel videosunu yaptım 120p
Toplam 3220p
Şuana kadar 2 litre su 1 litre daha icecem inşallah. Elhan ZincirKirma
Tavşanlı belediyesindeki amcanın şikayeti aklıma geldi
Ben küçükken köpek sürüsünün arasında kaldım çok korkuyorum o yüzden
Birde haberlere göz atayım dedim ilk onume gelen haberBeni de yakinimizin havuzlu bahçesinde köpekleri kovalamisti havuza dukmustim küçükken. Odum kopar köpeklerden sevsem de asla yaklasamam . Cadde fln değiştiririm hep.
Dinliyorlar canım
Afiyet olsun canim benimkahvemi aldım geldim