Popüler Konu LenaG ile MasterFit

MAVİ TAKIM
ZincirKirma Kaptan
menekse_kokusu
Cordelia
Mthn83
fesang
Beth18
Jasminium84
sibel_84
Nergis 35
Gonul83
diyetkolikmom
Keira-
badem000
FitVenus

Sevgili mavi takim yarışmacıları hepimiz ayrı ayrı kıymetliyiz bu hafta hepimiz şunu söyleyelim

MİDEMİZ ÇÖP DEĞİL EN SAĞLIKLI YIYECEKLERI HAKEDIYOR BU HAFTA ONA COK IYI BAKACAĞIM EN GUZEL EN SAGLIKLI VE KARARINDA MIDEMI BESLEYECEGİM

Birde pazar akşamı en geç 18.00 da yeme iş
ini bitirelim olurmu

Yarın herkes 2.5 litre su bitirmiş olsun 21.00 a kadar benimle misiniz?

HADI TUTUN ELIMDEN BU HAFTA BU SISTEMI HEP BERABER YAPALIM ?

Yarın tuz kullanmayalım birde yemeklerde kahvaltida olur mu ?

ZincirKirma Elhan

09 Aralık 2023

sabah 11.30
1 yumurta
5 zeytin
1 kk kaşar +1 kk beyaz peynir
1 tk petek bal
biraz domates salatalık+ 3 köz biber
1/3 simit

ara 13.30
1,5 mandalina
1/2 kk fıstıklı şekersiz tahin helva (hurma sulu)
1 fincan kabuk tarçınlı yeşil çay

öğlen 15.30
2 etli bulgurlu kuru dolma (dolmalar çok küçüktü ve içini toplasan 2 yk ancak eder)
2 yk ev yoğurdu

akşam 19.00
2-3 yk tavuk eti
5 yk sebzeli bulgur pilavı
narlı domatesli marul salatası

öğle ile akşam yemeği arasında 1 fincan filtre kahve ile 1 fincan yeşil çay içtim.

birkaç saat sonra biraz spor yapmayı düşünüyorum uzun zamandır spor yapmıyorum maalesef. sadece yürüyüş yapıyordum. zayıflamak istiyorsam biraz da olsa yapmam gerekli.

bu arada öğle yemeğim fazla oldu. gereksiz bir öğündü farkındayım. onun yerine azcık kuruyemiş yeseydim daha iyiydi. yarın daha iyi olacak ama Allahın izniyle. akşam yemeğim belli çünkü şimdiden. diğer öğünleri de kontrol altında tutucam. pazartesiye eksiyle girmek istiyorum çünküm

Anlaştık yarın mide detoksu yapıyorum kendime

valla ben de ilk gördüğümde nasıl içtin 3 kase mercimek çorbasını ben bile bu kiloyla içemem çok şişirir yazacaktım. sonra vazgeçtim
Ya neden vazgeçtin ki bak absürt gelmiş sana da menüm yazmalıydın uyarmalıydın belki düzenleme şansım olurdu

Motivasyon harikaaa, o halde ben bugün kendimi bağışlayayım çünkü biraz fazla günah işlendi Yarın daha kararlı bir şekilde devam inşallah kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…