- 31 Ekim 2013
- 20.866
- 68.939
- 40
Aaaa öyle mi, ben öldü diye duymuştum. Rabbim tez zamanda şifasını versin yavrumun, o kadar üzülmüştüm ki bu habere.çocuk ölmedi canım. ağır yaralıymış ve yoğun bakımda. ama bugün durumu iyiye gidiyor dendi. Rabbim cümlemizi korusun
Aa üç kaşık o kase değil yanlış yazmışım telefon otomatik kase çıkarmışAfiyet olsun canımÜç kase mercimegi nasıl bitirdin Her kase bir kepçe sanırım.
Menun çok güzel.
Aa üç kaşık o kase değil yanlış yazmışım telefon otomatik kase çıkarmış
Teşekkür ederimPatates olmasa süper menü olurdu afiyet olsun canim güzel menü
ben çocuğun bacaklarının fotoğrafını gördüm çok kötü oldum. delik deşik resmen yemişlerAaaa öyle mi, ben öldü diye duymuştum. Rabbim tez zamanda şifasını versin yavrumun, o kadar üzülmüştüm ki bu habere.
valla ben de ilk gördüğümde nasıl içtin 3 kase mercimek çorbasını ben bile bu kiloyla içemem çok şişirir yazacaktım. sonra vazgeçtimAa üç kaşık o kase değil yanlış yazmışım telefon otomatik kase çıkarmış
Yarın seni etiketlerim öğünlerdeBende sana söz yarın en sağlıklı günlerimden biri olacak
Anlaştık yarın mide detoksu yapıyorum kendimeMAVİ TAKIM
ZincirKirma Kaptan
menekse_kokusu
Cordelia
Mthn83
fesang
Beth18
Jasminium84
sibel_84
Nergis 35
Gonul83
diyetkolikmom
Keira-
badem000
FitVenus
Sevgili mavi takim yarışmacıları hepimiz ayrı ayrı kıymetliyiz bu hafta hepimiz şunu söyleyelim
MİDEMİZ ÇÖP DEĞİL EN SAĞLIKLI YIYECEKLERI HAKEDIYOR BU HAFTA ONA COK IYI BAKACAĞIM EN GUZEL EN SAGLIKLI VE KARARINDA MIDEMI BESLEYECEGİM
Birde pazar akşamı en geç 18.00 da yeme iş
ini bitirelim olurmu
Yarın herkes 2.5 litre su bitirmiş olsun 21.00 a kadar benimle misiniz?
HADI TUTUN ELIMDEN BU HAFTA BU SISTEMI HEP BERABER YAPALIM ?
Yarın tuz kullanmayalım birde yemeklerde kahvaltida olur mu ?
valla ben de ilk gördüğümde nasıl içtin 3 kase mercimek çorbasını ben bile bu kiloyla içemem çok şişirir yazacaktım. sonra vazgeçtim
hahhaha evet öyle yapalım bence deEvet o yüzden bu tarz şeyleri içimizde yaşayalım ve normal bir duruma donusturelim kilo vermişsin diyenlere öylemi farkında değilim diye sasiralim bizde hadi
Ruveydacim senin üç kase mercimek çorban bir kova mısırın yanında bayağı masum kalır.Teşekkür ederim3 kaşık mercimek bu arada yanlış yazmışım telefon otomatik kase yazmış
kim ooooooooooooooooooRuveydacim senin üç kase mercimek çorban bir kova mısırın yanında bayağı masum kalır.
Kim olduğunu söyleyemem çok kızıyor
Motivasyon harikaaa, o halde ben bugün kendimi bağışlayayım çünkü biraz fazla günah işlendi@deli bir dombili
@Ozzybal
@Tesnim1903
@Akrrep
Limoni026
@minerva1988
@Meryem1306
@Efenin_Annesi
pastelfit
@sara_28
@gezegenfeza
@Hayalkuran
@muhendishanim98
Elhan
Canım takım arkadaşlarım, eminim hepiniz bunları biliyorsunuz ama bir hatırlatma yapmak istedim .
1 . Neden Kilo Vermek İstediğinizi Dürüstçe Tespit Edin.
2.Gerçekçi Hedefler Belirleyin
3.Sonuca Değil Süreçteki Hedeflerinize Odaklanın
4.Yaşam tarzınıza uyan bir plan seçin
5.Kilo Verme Günlüğü Tutun
6.Başarılarınızı Kutlayın
7.Kendinize Sosyal Destek Bulun( bir grup olabilir ya da bir komşunuz . Bu sıkılmamanizi sağlar.)
8.Olumlu Düşünün ve Olumlu Konuşun
9.Mükemmeliyeti Hedeflemeyin ve Kendinizi Bağışlayın
10.Keyifle yapabileceğiniz bir egzersiz bulun.
Herşey harika olacak citirlarim ama spor spor diyorum ben .özellikle direnç kiloda olanlar ya yürüyüş ya Leslie ya ip atlama ya da kendi seçeceği bir spor yapsın lütfen. Sizleri seviyorummm
Ay bugün bana bulaşma daha yeni oturdum
1 ay çok iyiEvet canım 1 ay süren şeker diyetimi dün bozdum da
Sonsuz güveniyorum canimmMotivasyon harikaaa, o halde ben bugün kendimi bağışlayayım çünkü biraz fazla günah işlendiYarın daha kararlı bir şekilde devam inşallah kaptanım
dışarıda mıydın canım?Ay bugün bana bulaşma daha yeni oturdumHaftaiçi seninim tepe tepe kullan