Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım mavi takımdasın
Ayrıca da menü yazmak zorundasın yoksa menü avantajını kaybederiz
Normalde hergün yazıyorum cnm dün yarışma bitme günü diye yazmadım eğer bizim takımı etkiliyorsa dünkü menü hemen yazayım dününkini

Filizim ya olay şöyle gelişti dün pek yogundum akşamda misafirim vardı gecede dizi izleyelim dedik sonra dedimki kız dilek felekten bir haftasonu gecir ye iç yat TV izle buraya bilerek ugramadim motivasyonum bozulmasın boğazımda kalmasın ağlayan kekim Hatay dürüm Ve çiğ köfte dürümüm diye

Ellerine sağlık canım

Kız ne ettin sen bak ya buraya gelip motive olanı duydum da gelmeyip motive olanı ilk defa duydum Allah seni ne etmesin listede olsan bunları yapardım da neyse ki sadece spordasın hadi yine iyisin kabaklarin acısını mı çıkardın yohsam

Gerçekten bilmediğim için soruyorum yaa adım yarışması cumartesi başladığı için sandım ki menü içinde cumartesi günü başlıyor
Hay Allah takıldım canım doğru cuma başlıyor çarşamba günü de paylaşıyorsun son kez ve bitiyor 5 gün yani perşembe ve cuma olmuyor canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bacim liste olsam bunları yesem bir daha takımın kapısının önünden geçemem
Ama adimimi attım hemde şiş mideye çok keyifsizdilakin yedim diye sorumluluğumu unutmam atarım göbecikleri aman adımları

Sağol canım
Sağol canım
Afiyet olsun canım
11775 adım 1.177 puan
Cordelia
Ayaklarına sağlık canım
Normalde hergün yazıyorum cnm dün yarışma bitme günü diye yazmadım eğer bizim takımı etkiliyorsa dünkü menü hemen yazayım dününkini
Menü paylaşımı cumadan başlıyor canım paylaşmalısın
Eki Görüntüle 2934874 madamhd cnm bu akşam düğüne gittiğimiz için ne yazık ki tamamlayamadım üzgünüm bunun için
Olsun canım ayaklarına sağlık
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…