Hay Allah takıldım canımdoğru cumartesi başlıyor çarşamba günü de paylaşıyorsun son kez ve bitiyor 5 gün yani perşembe ve cuma olmuyor canım
Sporu paylasmis ya canım ondan dedimNefesimmmsin menü paylaşımı hergün var kızlar spor cumartesi başlayıp çarşamba son buluyor
Hemen yazayım kaptanımNehir6161
askrhpozitif
@sardunya1038
Nefesimmmsin
@Zeynebim2020
@eceboce
@bluegreeneyes
@Zipzip-
@sena zeynep
@klbk33
Evet mavi takım kaldırın totoları. Bak bizim için uyuyor diyorlarBen 9 bin yaptım bile sizlerin de desteğini bekliyorum Ve lütfen dünün menüsünü yazmayan yazsın
55 sayfa mı55 sayfa geçmiş var uyusam mi okusam mi uyusam okusam mi
Kereviz cok saglikli bir besin sevmeyi deniyecegim oldu oldu olmadi ayrilacagiz tumdenCanım diyet değilde sağlıklı beslenme diyelim benceve sevmedigin şeyleri asla yeme bu hayat tarzın olsun psikolojik olarak eziyet çekiyormuş hissi uyandırma kendinde menülerimi paylaşırken insaAllah unutmazsam seni de etiket yaparım
Allah razi olsun bir yandan çamaşır katlar bir yandan okurum artık napim55 sayfa mıgazan mübarek olsun canım
Sen yaparsın canım .Iyiyim cnmiki gün bıraktım korumayı yarın yada pazartesi tekrar ipleri elime alicagim
Oku oku bana da anlat ne olmuş diye.55 sayfa geçmiş var uyusam mi okusam mi uyusam okusam mi
55 sayfa geçmiş var uyusam mi okusam mi uyusam okusam mi
Yoğurtla çok güzel oluyor çorbasını da yapabilirsin canımKereviz cok saglikli bir besin sevmeyi deniyecegim oldu oldu olmadi ayrilacagiz tumdenetiketlersen sevinirim
Sen okusan bana anlatsan bu sefer ben hazıra konsamOku oku bana da anlat ne olmuş diye
Göbeciğine uppss yani ayacıklarına sağlık balımBacim liste olsam bunları yesem bir daha takımın kapısının önünden geçemem
Ama adimimi attım hemde şiş mideye çok keyifsizdilakin yedim diye sorumluluğumu unutmam atarım göbecikleri aman adımları
Yani okuduklarım yetti.Sen okusan bana anlatsan bu sefer ben hazıra konsam
Hiç kereviz yemedim nasıl tadı bilmem. Popüler birşey herhalde bende bir alıp deneyeyim.Yoğurtla çok güzel oluyor çorbasını da yapabilirsin canım
Şuan bir soklardayim zaten sonunu merak ediyorum acaba noldu diyeYani okuduklarım yetti.
Sende oku için açılır sonra daralır sonra çorba olur . Kendn oku kendin karar ver
Ay maasAllah güzel iltifat edeni gördü buAaaa kızlar kilo dedi de bugğn size olanları söyleyeyim . Biz hazırlandık doğum gününe gittim oğlum 1 yaşında iken bir takım elbise almıştım onu giydim bugün. (oğlum 7 yaşında bu arada )
Arkadaşım dedi nehir ne kadar güzel elbisen zayıflayınca artık elbiselerin olmayınca yeni aldın harika dedi. Yooo bu benim oğlum 1 yaşında iken aldığım elbisem zayıflayınca giydim vr çok mutlu oldum düşünün 46 bedendim o zaman . Yahu bende hep şişkoymuşum inşaAllah burda 42 yi görürüm amin amin amin . Azında gözüm yok.
Kerevizi evlenene kadar ağzıma sürmedimHiç kereviz yemedim nasıl tadı bilmem. Popüler birşey herhalde bende bir alıp deneyeyim.
Diyette popüler evetHiç kereviz yemedim nasıl tadı bilmem. Popüler birşey herhalde bende bir alıp deneyeyim.