Hic unuturmuyum bebegim
Ne marifetler varmış sende,iyi değerlendir.O da ne ki ben çocukları hastalar hastalar deyip hasta etmişimbakislarimla adami hasta ediyorum yani
Sende yapma ona yemek falan gelsin kendi yapsın yemeğini.Bende dün adam haber vermedigine pişman ettim unutuyorum diyor ben anlamam
Sonra bugum yemek yapma diyecekmişti dememiş 4 te yemek yemiş bana hiç demedi
Dedim yaptım söyleseydin dedim
Demiyor ki hiç bişi
Kız niye ne oldu ?Bizde dün akşam kayinvalidemlerde hepimiz birbirimize girdik, kim kime dum duma oldu biraz. Canim çok sıkkın artik bende Allaha havale ettim o en iyi bilendir
Evet yiyebileceğim balık ve o vardı. Balık pahallı dedi aldırmadı bana kendi de yemek almadı . 26 kişiye doğum günü sahibi yemek yedirdi kahvesini dondurmasını pastasını yedirdi. Allah hidayet versin . Biz yemeyerek kadını batırmaktab kurtardıkKızartma olmasa iyiymiş afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun kaptanım16 Ekim Cumartesi
11.30 filtre kahve
Kahvaltı 13.00
1 haş yumurta
15-16 fındık
Salatalık
15.00 (mevlüte gitmiştim)
4 yk pilav
3 yk kavurma
Akşam 19.30
1 kase pulbiberli yoğurt
2 küçük salatalık
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Siz benim yaptıklarımı yapmayın
Maşallah canım Allah bağışlasın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hayırlı geceler canımİyi geceler kızlar
Hayırlı geceler kaptanımIyi geceler kizlar ❤❤ ❤
Son 3 bin adım kaldi tamamlayip dinlenecegim
Kıskanmıştır seniSelam kızlar nasılsınız canlarımbugün biri bana şöyle dedi aaa çok zayıflamışsın bu ne 2 çocuk annesisin bu kadar zayıflık yakışmazmis bana suriyeli gibi olmuşsun dedi...
(Cahil kafalılar çok)
Aynen çekemeyenler belli etti kendini kilo vermişim boyum da kısalmışBence kesinlikle fesatlık yapıyor çekemiyor yoksa niye desin yani
OlabilirNe marifetler varmış sende,iyi değerlendir.
Sende yapma ona yemek falan gelsin kendi yapsın yemeğini.
Kız niye ne oldu ?
Evet yiyebileceğim balık ve o vardı. Balık pahallı dedi aldırmadı bana kendi de yemek almadı . 26 kişiye doğum günü sahibi yemek yedirdi kahvesini dondurmasını pastasını yedirdi. Allah hidayet versin . Biz yemeyerek kadını batırmaktab kurtardık
Afiyet olsun kaptanım
Sağol canım
Hayırlı geceler canım
Hayırlı geceler kaptanım
Kıskanmıştır seni
Kilo verince boy da kısalıyormus demek kiAynen çekemeyenler belli etti kendini kilo vermişim boyum da kısalmış
Millet kıskanmakta çığır açıyor. Vay laflara gel.Aynen çekemeyenler belli etti kendini kilo vermişim boyum da kısalmış
Boyun mu kısalmış. Biri 60 biri 75 kısalmısmiyim.ayni topuklu ileAynen çekemeyenler belli etti kendini kilo vermişim boyum da kısalmış
Çatlayacaklar yazık.Millet kıskanmakta çığır açıyor. Vay laflara gel.boy uzun gösteriyor buda kısalmış demiş hey Allahım
Afiyet olsun ablam benim çok geçmiş olsunCumartesi
11.00
2 yumurta
Peynir
Roka
16.00
2 kabak sote
Yogurt
1 avuç ceviz
19.00
Peynir
Domates
6 zeytin
2 dil. Tb ekmek
Su 2 lt
Yesil cay
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Tostombalakanne
Eki Görüntüle 2934862
Gözümüz gönlümüz açıldıBoyun mu kısalmış. Biri 60 biri 75 kısalmısmiyim.ayni topuklu ile
Canım ben 9 gündür şekersiz ekmeksiz baya bi yasak listesiyle yaşıyorum ben de sen de 21 gün şekersiz beslenmeye diye niyet et emin ol o büyük bir sorumluluk oluyor insana yapabilirsin yeter ki yürekten iste ve olumsuz düşünmeYarin sekersiz 21 gune basliyorum ...acaba basarabilirmiyim bilmiyorum basarisiz olmak özguvenimi hemen aliyor ekmek kesebiliyorum ama tatli atagim cok oluyor ..sekersiz diyet yapanlar Kim grupta?
Kısalmış mıyım?Gözümüz gönlümüz açıldı
Sekersiz e ve yasak listesine hazirim bende artik yeter walla Biktim ayni elbiseleri giymekten kilo verecegim diye yeni de almak istemiyorum buyuk beden ..niyet ederek uyuyacagim ve sevmedigim kereviz e basliyorumCanım ben 9 gündür şekersiz ekmeksiz baya bi yasak listesiyle yaşıyorum ben de sen de 21 gün şekersiz beslenmeye diye niyet et emin ol o büyük bir sorumluluk oluyor insana yapabilirsin yeter ki yürekten iste ve olumsuz düşünme
Ölçtüm biçtim 1 mili kısalmışsınKısalmış mıyım?
Canım diyet değilde sağlıklı beslenme diyelim benceSekersiz e ve yasak listesine hazirim bende artik yeter walla Biktim ayni elbiseleri giymekten kilo verecegim diye yeni de almak istemiyorum buyuk beden ..niyet ederek uyuyacagim ve sevmedigim kereviz e basliyorumbu gece iyice dertlenip acimi cekecegim ve yarin niyetle basliyacagim ..senin menunu yakindan takip edecegim
Evet canım böyle zeki insanlar çevrende varsa herşeyi öğreniyorsun onlardanKilo verince boy da kısalıyormus demek kibunu öğrenmemiz güzel oldu
Boy kisalmiyor da kilo varken iri yapılı duruyor insan vericede balon gibi sönüyoruz onlara göre kisaliyorum amaMillet kıskanmakta çığır açıyor. Vay laflara gel.boy uzun gösteriyor buda kısalmış demiş hey Allahım
Bana göre aynı onlara göre kisalmisim, ama sende boyla ilgi sorun görünmüyor ben neden kisaldim kiBoyun mu kısalmış. Biri 60 biri 75 kısalmısmiyim.ayni topuklu ile
Mira bu ne ya, boya posa endama bqk maşaAllah ya nazar alma emiBoyun mu kısalmış. Biri 60 biri 75 kısalmısmiyim.ayni topuklu ile
Yapmam mi kaptancigim ya hemen paylaşıyorum