Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bencede bir yiyecegi farkli sekillerde denemek lazım. Ben cocukken sebze hic sevmezdim annem hep aynı şekilde yapardi. Sonra sonra biraz yemeye basladim ama lisede staja başlamamla işyerinde farkli sekillerde daha iyi yedim. Daha sonra bamya falan asla yiyemezdim onu da calismaya baslayinca sevmeye basladim. Şuan yiyemedigim iki şey bakla ve ayva

İkisine de bayılırım.

Tovbe bismillah deseydin eşimin köyünden hiç tanimadigim biri de bana mesaj atti daha kg verme diye onlara sorcaz çünkü

Selam kızlar menum
Sabah 09.00. 2 dl ekmek 7 zeytın 3 dl kasar 1 yumurta 1 tk kaşık bal
Öglen yemedım
Akşam 17.00 sulu köfte 1 kase 1 dl ekmek
Spor olarak 1 saat tempolu yürüyüş sadece @Zipzip-

Bugunku menum
Kahvalti 10.30
Tereyaginda iki yumurta
Bir kasik tahin pekmez
İki dilim ekmek
Bol yesillik
Yesil cay

Ara kahve

Aksam 17.00 bir tabak bol yesillikli kisir
Ayran,

2 litre su Eki Görüntüle 2934841
Afiyet olsun kızlar

Biliyorum canim cocukken az izlemedim
Foto hosuma gittide paylasayim dedim :))
Senin adın bence dağlar kızı heidi olsun
Bugün başladım bakalım yatana kadar devam etdire bilecekmiykm

Hadi bakalım diyecektim ki dur msj devamı aşağıda
Afiyet olsun canım
Ayağına sağlık canım msjin devamı aşağıda
@sena zeynep sende yeni beyaz sayfa varmı benimki kirlendi yenisine ihtiyacım varda
Hani beyaz sayfa açmıştın seni gidi seni
Afiyet olsun canım
Sağol kaptanım
Afiyet olsun canim
Sağol kaptanım
Afiyet olsun canım
Ya eşim bişeyler almış yemiş. Bulundum. Akşama kadar iyi gelmişdim ya

Afiyet olsun canım

Valla kuzum kb aradı bugün takıyı ben aldım dedi şoka girdim biliyordu sıkışmıştık bu aralar Allah razı olsun ondan
Benimkide cebindeki 250 tl kaybetmis suçlusu benmisim cebine guzel koyamamisim
Kaptanım benim eşim de her arabayla bir yere gitsek yarı yolda cüzdanını ve ruhsatini almayı unuttuğunu hatırlatıyor sonra da suçlusu ben oluyorum niye çantama koymamışım diyorum ben senin gibi tek tabanca değilim 2 çocuğu hazırlıyorum çantalarını hazırlıyorum kendim hazırlanıyorum evi kontrol ediyorum çıkarken bir de kocam beyin cüzdanına sahip çıkacakmışım vallahi bunların ağzına kürekle vurmak gerekir
Menu
Sabah
3 yumurtadan omlet
1kk peynir
1 greyfurt

Aksam
120g tavuk
1 greyfurt

Su: 2 lt sporu az sonra eklwrim bitirip @Zipzip- @Filiz16 @Tostombalakanne
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun kızlar
Sağol canım
Bende tatildeyken başladım sigara içmeye
Ben de içiyorum arada sırada keyif için
Afiyet olsun tatlım menünü görmem için beni zipzip ve filiz kaptanlarımızı etiket yap mutlaka olur mu
Bizde dün akşam kayinvalidemlerde hepimiz birbirimize girdik, kim kime dum duma oldu biraz. Canim çok sıkkın artik bende Allaha havale ettim o en iyi bilendir
sıkma canını kuzum 3 günlük dünya salla gitsin kim üzülüyor ki sen üzüldün diye aynı şeyleri ben yaşayınca hiç bir şey olmaz diyen kv kendi kızı aynı şeyi yaşayınca ah ah vah vah oluyor ne sinirini bozuyorsun ki canım boşver
Sağol fantastikam
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
İyi geceler kızlar
Iyi geceler canım
Afiyet olsun canım
Bugunku menum
Kahvalti 10.30
Tereyaginda iki yumurta
Bir kasik tahin pekmez
İki dilim ekmek
Bol yesillik
Yesil cay

Ara kahve

Aksam 17.00 bir tabak bol yesillikli kisir
Ayran,

2 litre su Eki Görüntüle 2934841
Afiyet olsun canım sen de menü spor sonunda beni filiz ve zipzip kaptanlarımızı ve cordeliaa yı etiketle olur mu yoksa gözümüzden kaçabilir

Tovbe bismillah deseydin eşimin köyünden hiç tanimadigim biri de bana mesaj atti daha kg verme diye onlara sorcaz çünkü
Bu insanlar bunları söyleme cesaretini nereden hak bilmişler kendilerine kilo alsan aldın versen verdin derler şom ağızlı insanlar

Aynen bi dahaki sefere size danışıriz deseydik keşke
Bu insanlar bunları söyleme cesaretini nereden hak bilmişler kendilerine kilo alsan aldın versen verdin derler şom ağızlı insanlar
Kız halbuki kendi de diyet yapıyormuş ona da ayrı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…