Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Mefkurem Mefkurem abla sen kaldın menü ve spor için unutma olur mu😘
Hic unuturmuyum bebegim 😍😍😍

Bizim gelin hastaymis oglen cocuklari aldim, aksam gittiler
O yüzden adimlar aksama kaldi 😐
Bugunde cok halsizdim, zor yaptim :)
Bitirip oyle geliyim dedim 😁

O da ne ki ben çocukları hastalar hastalar deyip hasta etmişim 😒 bakislarimla adami hasta ediyorum yani😬
Ne marifetler varmış sende,iyi değerlendir.
Bende dün adam haber vermedigine pişman ettim unutuyorum diyor ben anlamam 😒😒
Sonra bugum yemek yapma diyecekmişti dememiş 4 te yemek yemiş bana hiç demedi
Dedim yaptım söyleseydin dedim
Demiyor ki hiç bişi 😒😒😒
Sende yapma ona yemek falan gelsin kendi yapsın yemeğini.
Bizde dün akşam kayinvalidemlerde hepimiz birbirimize girdik, kim kime dum duma oldu biraz. Canim çok sıkkın artik bende Allaha havale ettim o en iyi bilendir 🙌
Kız niye ne oldu ?
Kızartma olmasa iyiymiş afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Ayaklarına sağlık canım 🥰
Evet yiyebileceğim balık ve o vardı. Balık pahallı dedi aldırmadı bana kendi de yemek almadı . 26 kişiye doğum günü sahibi yemek yedirdi kahvesini dondurmasını pastasını yedirdi. Allah hidayet versin . Biz yemeyerek kadını batırmaktab kurtardık 😆
16 Ekim Cumartesi

11.30 filtre kahve

Kahvaltı 13.00
1 haş yumurta
15-16 fındık
Salatalık

15.00 (mevlüte gitmiştim)
4 yk pilav
3 yk kavurma

Akşam 19.30
1 kase pulbiberli yoğurt
2 küçük salatalık

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun kaptanım 💕
Afiyet olsun canım 🌹

Afiyet olsun canım 🌹

Afiyet olsun canım 🌹

Afiyet olsun canım 🌹

Siz benim yaptıklarımı yapmayın 😂🤭🙈🙊

Maşallah canım Allah bağışlasın 🥰😘

Afiyet olsun canım 🌹

Afiyet olsun canım 🌹
Sağol canım 💕
İyi geceler kızlar 🌹🌹🌹💙❤️
Hayırlı geceler canım 💕
Iyi geceler kizlar ❤💙💙💙
Son 3 bin adım kaldi tamamlayip dinlenecegim
Hayırlı geceler kaptanım 💕
Selam kızlar nasılsınız canlarım 💕bugün biri bana şöyle dedi aaa çok zayıflamışsın bu ne 2 çocuk annesisin bu kadar zayıflık yakışmazmis bana suriyeli gibi olmuşsun dedi...
(Cahil kafalılar çok) :KK43::KK43:
Kıskanmıştır seni 😆

Cumartesi

11.00
2 yumurta
Peynir
Roka

16.00
2 kabak sote
Yogurt
1 avuç ceviz

19.00
Peynir
Domates
6 zeytin
2 dil. Tb ekmek

Su 2 lt
Yesil cay

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
@Tostombalakanne

_20211016_224032.JPG

Ne marifetler varmış sende,iyi değerlendir.

Sende yapma ona yemek falan gelsin kendi yapsın yemeğini.

Kız niye ne oldu ?

Evet yiyebileceğim balık ve o vardı. Balık pahallı dedi aldırmadı bana kendi de yemek almadı . 26 kişiye doğum günü sahibi yemek yedirdi kahvesini dondurmasını pastasını yedirdi. Allah hidayet versin . Biz yemeyerek kadını batırmaktab kurtardık 😆

Afiyet olsun kaptanım 💕

Sağol canım 💕

Hayırlı geceler canım 💕

Hayırlı geceler kaptanım 💕

Kıskanmıştır seni 😆
Olabilir 😅

Yarin sekersiz 21 gune basliyorum ...acaba basarabilirmiyim bilmiyorum basarisiz olmak özguvenimi hemen aliyor ekmek kesebiliyorum ama tatli atagim cok oluyor ..sekersiz diyet yapanlar Kim grupta?
Canım ben 9 gündür şekersiz ekmeksiz baya bi yasak listesiyle yaşıyorum ben de sen de 21 gün şekersiz beslenmeye diye niyet et emin ol o büyük bir sorumluluk oluyor insana yapabilirsin yeter ki yürekten iste ve olumsuz düşünme 😘

Canım ben 9 gündür şekersiz ekmeksiz baya bi yasak listesiyle yaşıyorum ben de sen de 21 gün şekersiz beslenmeye diye niyet et emin ol o büyük bir sorumluluk oluyor insana yapabilirsin yeter ki yürekten iste ve olumsuz düşünme 😘
Sekersiz e ve yasak listesine hazirim bende artik yeter walla Biktim ayni elbiseleri giymekten kilo verecegim diye yeni de almak istemiyorum buyuk beden ..niyet ederek uyuyacagim ve sevmedigim kereviz e basliyorum 😭😭 bu gece iyice dertlenip acimi cekecegim ve yarin niyetle basliyacagim ..senin menunu yakindan takip edecegim🥰

Sekersiz e ve yasak listesine hazirim bende artik yeter walla Biktim ayni elbiseleri giymekten kilo verecegim diye yeni de almak istemiyorum buyuk beden ..niyet ederek uyuyacagim ve sevmedigim kereviz e basliyorum 😭😭 bu gece iyice dertlenip acimi cekecegim ve yarin niyetle basliyacagim ..senin menunu yakindan takip edecegim🥰
Canım diyet değilde sağlıklı beslenme diyelim bence 🤗 ve sevmedigin şeyleri asla yeme bu hayat tarzın olsun psikolojik olarak eziyet çekiyormuş hissi uyandırma kendinde 💛 menülerimi paylaşırken insaAllah unutmazsam seni de etiket yaparım 😘

Kilo verince boy da kısalıyormus demek ki🙄 bunu öğrenmemiz güzel oldu 😂🤣😂
Evet canım böyle zeki insanlar çevrende varsa herşeyi öğreniyorsun onlardan 🤣
Millet kıskanmakta çığır açıyor. Vay laflara gel. 😅boy uzun gösteriyor buda kısalmış demiş hey Allahım
Boy kisalmiyor da kilo varken iri yapılı duruyor insan vericede balon gibi sönüyoruz onlara göre kisaliyorum ama🤣
Boyun mu kısalmış. Biri 60 biri 75 kısalmısmiyim.ayni topuklu ile
Bana göre aynı onlara göre kisalmisim, ama sende boyla ilgi sorun görünmüyor ben neden kisaldim ki🤣🤣🤣

X