Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Nehir6161 Nehir6161
askrhpozitif askrhpozitif
@sardunya1038
Nefesimmmsin Nefesimmmsin
@Zeynebim2020
@eceboce
@bluegreeneyes
@Zipzip-
@sena zeynep
@klbk33

Evet mavi takım kaldırın totoları. Bak bizim için uyuyor diyorlar :KK20: Ben 9 bin yaptım bile sizlerin de desteğini bekliyorum 😘 Ve lütfen dünün menüsünü yazmayan yazsın 🥰

:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:
Hemen yazayım kaptanım
15.11.2021
Menüm
Sabah
3 dilim ekmek
1 adet domates
1 adet salatalık
67,yeşil zeytin
Biraz köy peyniri
2 bardak çay

Ara ögün
1 kupa nescafe

Akşam
Bir tabak türlü
6,7 kaşık pilav
1 kase cacık

Gece yatmadan önce baklava yedim 1,2 çqtalda yaş pasta

Canım diyet değilde sağlıklı beslenme diyelim bence 🤗 ve sevmedigin şeyleri asla yeme bu hayat tarzın olsun psikolojik olarak eziyet çekiyormuş hissi uyandırma kendinde 💛 menülerimi paylaşırken insaAllah unutmazsam seni de etiket yaparım 😘
Kereviz cok saglikli bir besin sevmeyi deniyecegim oldu oldu olmadi ayrilacagiz tumden 🤩 etiketlersen sevinirim ✌️

Aaaa kızlar kilo dedi de bugğn size olanları söyleyeyim . Biz hazırlandık doğum gününe gittim oğlum 1 yaşında iken bir takım elbise almıştım onu giydim bugün. (oğlum 7 yaşında bu arada )
Arkadaşım dedi nehir ne kadar güzel elbisen zayıflayınca artık elbiselerin olmayınca yeni aldın harika dedi. Yooo bu benim oğlum 1 yaşında iken aldığım elbisem zayıflayınca giydim vr çok mutlu oldum düşünün 46 bedendim o zaman . Yahu bende hep şişkoymuşum inşaAllah burda 42 yi görürüm amin amin amin . Azında gözüm yok. 😁

Aaaa kızlar kilo dedi de bugğn size olanları söyleyeyim . Biz hazırlandık doğum gününe gittim oğlum 1 yaşında iken bir takım elbise almıştım onu giydim bugün. (oğlum 7 yaşında bu arada )
Arkadaşım dedi nehir ne kadar güzel elbisen zayıflayınca artık elbiselerin olmayınca yeni aldın harika dedi. Yooo bu benim oğlum 1 yaşında iken aldığım elbisem zayıflayınca giydim vr çok mutlu oldum düşünün 46 bedendim o zaman . Yahu bende hep şişkoymuşum inşaAllah burda 42 yi görürüm amin amin amin . Azında gözüm yok. 😁
Ay maasAllah güzel iltifat edeni gördü bu 🙄😅 ne güzel içine sığabilmek ne müthiş bir his o hissi yeni elbise vermez işte 😍

X