Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tom jerryde siyah kedi vardı spor yapıyordu

Hee elisa nick değişmemiş
Heidi yapacam buldum
Tarih söylemedimki

Bazen karşılıklı birbirimizi pisman ediyoruz

16.5.2021 menüm
Sabah
Közlenmiş biber
K. Patlıcan.
Az yagda kavrulmuş domates
Ayran
4 dilim 3kmek

Öğle
1 kase çorba
Salata
1 bardak çay

Akşam
6, 7 kasık pirinç pilavı
1 kase kuru fasulye
Yarım kase ayran çorbası
2 bardak çay

İyi geceleri canım nasıl oldu kuzular biraz daha iyilermi
Büyük kizda persembeden beri ishal vardi canim. Kusma 2 gündür olmadi ama bugun ishali çok artti. Az önce bile uyandı wcye. Küçüğün de az öksürük burun akintisi kaldi cok şükür ateşi 5. Gün düştü igneyle, hiriltida kesildi yeni ilaçlarla. Sagol canim

Rabbim acil şifalar versin canım ishal için haşlanmış patates yedirmeye çalış canım inşallah şifa olur

Rabbim acil şifalar versin canım ishal için haşlanmış patates yedirmeye çalış canım inşallah şifa olur
Yemedi canım ne yazikki patatesten bir lokma aldi sonra istifra edince tekrar agzina sürmedi. Bu gidisle yarin babasi goturur hastaneye ben cok yoruldum artik. Belki serumla hizli toparlar... Hiç istemedim cani yanacak diye ama artik 3. Gun bitti probiyotik yetersiz demekki

Canım dün sen sanki pasta baklava yemistn geç saate bugün keşke biraz daha hafif gecirebilseydin

Onu yemediyse türk kahvesi şekeri hiç yemez sanırım çok zor gercekteb rabbim yardimcinZ olsun

Çok geçmiş olsun canım

İnşallah hemen fit olalım. Hep fit kalalım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…