- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Şuan yapmıyorum canım ama daha önce yapmıştımaskrhpozitif Omad mi yapiyorsun ?
Tom jerryde siyah kedi vardı spor yapıyordu
Heidi yapacam buldumHee elisa nick değişmemiş
Tarih söylemedimki
Bazen karşılıklı birbirimizi pisman ediyoruzYuh yani . Herşeyin suçlusu Filiz kendini nasıl kaybetmiyor bu. Cebindeki parayı kaybetmiş . Allahım akıl fikir versin. Allah sana da sabırlıklar versin amin .
Ben de pişman etmeyw çalışırım ama o beni pişman eder çünkü herşeyi ben kaybederim onun üstüne atarım sonra bana hatırlatır hafızam çok zayıf ya hatırlamam birşeyi .
Geçmiş olsun cnmTesekkur ederim kızlar
Topukluyla ayri bi afeti-devran olmuşsun cnmBoyun mu kısalmış. Biri 60 biri 75 kısalmısmiyim.ayni topuklu ile
Afiyet olsun ablam benim çok geçmiş olsun
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
NeyinŞuan bir soklardayim zaten sonunu merak ediyorum acaba noldu diye
Abla yarıda kaldı ya
İyi geceleri canım nasıl oldu kuzular biraz daha iyilermiİyi geceler. Cocuklar 22.30 uyudu ama uyanıp duruyorlar. Bi ona kosuyorum bir buna
Büyük kizda persembeden beri ishal vardi canim. Kusma 2 gündür olmadi ama bugun ishali çok artti. Az önce bile uyandı wcye. Küçüğün de az öksürük burun akintisi kaldi cok şükür ateşi 5. Gün düştü igneyle, hiriltida kesildi yeni ilaçlarla. Sagol canimİyi geceleri canım nasıl oldu kuzular biraz daha iyilermi
Rabbim acil şifalar versin canım ishal için haşlanmış patates yedirmeye çalış canım inşallah şifa olurBüyük kizda persembeden beri ishal vardi canim. Kusma 2 gündür olmadi ama bugun ishali çok artti. Az önce bile uyandı wcye. Küçüğün de az öksürük burun akintisi kaldi cok şükür ateşi 5. Gün düştü igneyle, hiriltida kesildi yeni ilaçlarla. Sagol canim
Yemedi canım ne yazikki patatesten bir lokma aldi sonra istifra edince tekrar agzina sürmedi. Bu gidisle yarin babasi goturur hastaneye ben cok yoruldum artik. Belki serumla hizli toparlar... Hiç istemedim cani yanacak diye ama artik 3. Gun bitti probiyotik yetersiz demekkiRabbim acil şifalar versin canım ishal için haşlanmış patates yedirmeye çalış canım inşallah şifa olur
Canım dün sen sanki pasta baklava yemistn geç saate bugün keşke biraz daha hafif gecirebilseydin16.5.2021 menüm
Sabah
Közlenmiş biber
K. Patlıcan.
Az yagda kavrulmuş domates
Ayran
4 dilim 3kmek
Öğle
1 kase çorba
Salata
1 bardak çay
Akşam
6, 7 kasık pirinç pilavı
1 kase kuru fasulye
Yarım kase ayran çorbası
2 bardak çay
Onu yemediyse türk kahvesi şekeri hiç yemez sanırımYemedi canım ne yazikki patatesten bir lokma aldi sonra istifra edince tekrar agzina sürmedi. Bu gidisle yarin babasi goturur hastaneye ben cok yoruldum artik. Belki serumla hizli toparlar... Hiç istemedim cani yanacak diye ama artik 3. Gun bitti probiyotik yetersiz demekki
Çok geçmiş olsun canımYemedi canım ne yazikki patatesten bir lokma aldi sonra istifra edince tekrar agzina sürmedi. Bu gidisle yarin babasi goturur hastaneye ben cok yoruldum artik. Belki serumla hizli toparlar... Hiç istemedim cani yanacak diye ama artik 3. Gun bitti probiyotik yetersiz demekki
Allah yardimcin olsun güc kuvvet versinİyi geceler. Cocuklar 22.30 uyudu ama uyanıp duruyorlar. Bi ona kosuyorum bir buna
Teşekkürler canım.Geçmiş olsun cnm
Topukluyla ayri bi afeti-devran olmuşsun cnm
Teşekkür ederim
Öyle şeyleri bende denemem. Kötü anilarim varOnu yemediyse türk kahvesi şekeri hiç yemez sanırımçok zor gercekteb rabbim yardimcinZ olsun
Ne içtilerse bende istiyorumvezonguldakbey on Instagram
19K likes, 585 comments - vezonguldakbey on October 10, 2021www.instagram.com
Sizinle şöyle bir ortamda olmayı hayal ediyorum çok güzel olurdu gülmekten konuşmaya fırsatımız olmazdı galiba
İnşallah hemen fit olalım. Hep fit kalalım.Aaaa kızlar kilo dedi de bugğn size olanları söyleyeyim . Biz hazırlandık doğum gününe gittim oğlum 1 yaşında iken bir takım elbise almıştım onu giydim bugün. (oğlum 7 yaşında bu arada )
Arkadaşım dedi nehir ne kadar güzel elbisen zayıflayınca artık elbiselerin olmayınca yeni aldın harika dedi. Yooo bu benim oğlum 1 yaşında iken aldığım elbisem zayıflayınca giydim vr çok mutlu oldum düşünün 46 bedendim o zaman . Yahu bende hep şişkoymuşum inşaAllah burda 42 yi görürüm amin amin amin . Azında gözüm yok.