- 9 Temmuz 2024
- 947
- 6.024
- 24
Ayy kusura bakma vallahi annemi bugün bıraktık otogara da benim oğlan her gidişinde depresyona giriyor herkesi alıntı yaptım gözümden kaçırmışım şimdi baktım.bana neden bisi demedinnn
Çok erken kapatmışsın günü inşallah acıkmazsın, ben dayanamadığım için herkesi kendim gibi sanıyorum25 Kasım pazartesi
Öğlen 12de: 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, kasar peyniri yarım dilim tam buğday ekmeği
ara öğün : 2 şekersiz turk kahvesi
akşam 16.30da : 3 kaşık kiymali bezelye , 2 yasik bulgur pilavı, 2 kaşık havuç tarator
3.5 lt su , filtre kahve ve yeşil çayla akşamı kapatırım
LenaG Boncuk2307
canım benimki diyetisyen menüsü. 4 yk yoğurt, 4 yk granola, 1 küçük muz ve 1 yk şekersiz fıstık ezmesi aslı. evde var diye ben meyveli granola götürdüm ama 2 yk da normal yoğurt ekleyecektim unutmuşum. o nedenle dışardan sade kefir alıp üstüne 1 kahve fincanı içtim.Afiyet olsun ablam güzel görünüyor sadece öğle 12 buçuktaki Öğün biraz kalabalık geldi
Yarınki menüm salataHaydi sağlıcakla hayırlısıyla gelsin inşallah
Sen bu sporları böyle yazmışsın canımın içi ama ben nasıl hesaplayacağım bunları şimdi neye göreLenaG kaptanım helppp meee
Afiyet olsun güzel olmuş bugün de
Afiyet olsun güzel görünüyor
Taze fasulyenin yanında salata da olsaymış keşke ablacım, afiyet olsun
Afiyet olsun ablam güzel görünüyor sadece öğle 12 buçuktaki Öğün biraz kalabalık geldi
Afiyet olsun kaptanım
Güzel menü, afiyet eksi olsun çiçeğim
Tek öğün için gayet güzel olmuş feza ablam afiyet olsun
Afiyet olsun çok güzel olmuş nar eksisi göze batmıyor diyecektim 3 yk nı sonra gördüm
Anladım o zamansa tamamcanım benimki diyetisyen menüsü. 4 yk yoğurt, 4 yk granola, 1 küçük muz ve 1 yk şekersiz fıstık ezmesi aslı. evde var diye ben meyveli granola götürdüm ama 2 yk da normal yoğurt ekleyecektim unutmuşum. o nedenle dışardan sade kefir alıp üstüne 1 kahve fincanı içtim.
Sen bilirsin canımın içiYarınki menüm salatabugüne çok eşyam vardı onu yarın yapayım dedim
Ayy kusura bakma vallahi annemi bugün bıraktık otogara da benim oğlan her gidişinde depresyona giriyor herkesi alıntı yaptım gözümden kaçırmışım şimdi baktım.
Çok erken kapatmışsın günü inşallah acıkmazsın, ben dayanamadığım için herkesi kendim gibi sanıyorumgüzel menü olmuş afiyet olsun
öğle yemeği niyetine yedim. yani ara öğün falan değilAnladım o zamansa tamam
Sen bilirsin canımın içi
Canım naif kalplı mealektaşım çok teşekkğr edeirm
Ponçiğin miyim gerçektemmmmsibel_84 canım kaptanım zümrem
@Elhan ablam bayrağı teslim aldığımız kalbi güzel öğretmenim
dolar milyoneri canım esprili ponçiğim
arke canım arkedaşım :) çiçeğim
Günümüz kutlu mutlu olsun iyiki öğretmeniz dediğimiz anlar hiç bitmesin iyiki tanıdım sizi
Öyleyse tamam diyen skeç geldi aklımaAnladım o zamansa tamam
Ne güzel inşallah hep böyle devam eder, vermen gereken çok kilo yoktu yanlış hatırlamıyorsamSorun değilaralıklı oruç diyet yapmaya başladım ondan günü erken kapattım açlık hissi oldukça su içiyorum şu ana kadar iyi gidiyor
Hahahaha bilmiyordum ama tam uymuşÖyleyse tamam diyen skeç geldi aklıma
Bkz
Ne güzel inşallah hep böyle devam eder, vermen gereken çok kilo yoktu yanlış hatırlamıyorsam
Ciddi misinAşkol yani bir benim mesajımı görmemişsin
Canım kaptanım geçmişten geliyorum yine. Bugün nasıldın inşallah sıkıntın hafiflemiştir hatta tamamen geçmiştir.Ben yatıyorum hanımlar. Herkese iyi geceler.
Daha iyiydim . Ama yarın da tatil okullar. Gerçi hastane işim var. İyi oldutatil olması rahat rahat gider gelirimCanım kaptanım geçmişten geliyorum yine. Bugün nasıldın inşallah sıkıntın hafiflemiştir hatta tamamen geçmiştir.
Ben yazacaktım . Beni de gecmissin kahve konusunda diye25.11.2024
Eki Görüntüle 3510175
Şu sütlü kahveyi bırakmam lazım delircem yazınca anladım ne kadar çok içtiğimi. Kendime söz yarın kahve yokkkkk.
LenaG sibel_84 Boncuk2307