Popüler Konu LenaG ile MasterFit

bana neden bisi demedinnn
Ayy kusura bakma vallahi annemi bugün bıraktık otogara da benim oğlan her gidişinde depresyona giriyor herkesi alıntı yaptım gözümden kaçırmışım şimdi baktım.
Çok erken kapatmışsın günü inşallah acıkmazsın, ben dayanamadığım için herkesi kendim gibi sanıyorum güzel menü olmuş afiyet olsun

Afiyet olsun ablam güzel görünüyor sadece öğle 12 buçuktaki Öğün biraz kalabalık geldi
canım benimki diyetisyen menüsü. 4 yk yoğurt, 4 yk granola, 1 küçük muz ve 1 yk şekersiz fıstık ezmesi aslı. evde var diye ben meyveli granola götürdüm ama 2 yk da normal yoğurt ekleyecektim unutmuşum. o nedenle dışardan sade kefir alıp üstüne 1 kahve fincanı içtim.

Yarınki menüm salata bugüne çok eşyam vardı onu yarın yapayım dedim

Anladım o zamansa tamam

Sorun değil aralıklı oruç diyet yapmaya başladım ondan günü erken kapattım açlık hissi oldukça su içiyorum şu ana kadar iyi gidiyor

Canım naif kalplı mealektaşım çok teşekkğr edeirm

Ponçiğin miyim gerçektemmmm
Amin canım ben de sizleri iyi ki tanımışım

25 Kasım Pazartesi menüsü (diyetisyen menüsü)
10.30 başlangıç
Elma sirkeli su
Vanilya aromalı filtre kahve (kapsül kahve), sütsüz ve şekersiz.

12.00 kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, 1 domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber, marul, maydanoz, 1 mandalina.

14.00 ara
Detoks çayı (hazır çaylardan)

16.00 ara
3 kaşık yoğurt, 1 mandalina

19.00 akşam
Marul, maydanoz, az salatalık, 1 orta havuç, 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek, 170 gr ton balığı ile salata.

Su 2.5 litre
Spor
35 dakika pilates 350 puan
3 saat ev temizliği (koltuk falan da yıkadım) 900 puan
Toplam 1250 puan

LenaG sibel_84 Boncuk2307

Canım kaptanım geçmişten geliyorum yine. Bugün nasıldın inşallah sıkıntın hafiflemiştir hatta tamamen geçmiştir.
Daha iyiydim . Ama yarın da tatil okullar. Gerçi hastane işim var. İyi oldutatil olması rahat rahat gider gelirim
25.11.2024
Eki Görüntüle 3510175

Şu sütlü kahveyi bırakmam lazım delircem yazınca anladım ne kadar çok içtiğimi. Kendime söz yarın kahve yokkkkk.
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Ben yazacaktım . Beni de gecmissin kahve konusunda diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…