Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım geçmiş olsun. Mikrobik bir şey olabilir vücudunda hassasiyet oluşmuş. Sıcaklar tetiklemis. Kendini iyi hissetmiyorsan doktora görün. Acil şifalar dilerim. Susuz birakma kendini.

Hoş geldin, burası kilo vermede çok etkili, düzenli takiple çok güzel kilo verirsin.

Biraz gec geldim haftaya. İnşallah 2 gunum var. Elimden geleni yapacagım

İki günde neler neler olur, umarım cuma günü güzel bir eksi görürsün.

Bana en iyi geken ketojenik doyet ama hangi diyeti yaparsam yapayim uzun sureli opamiyorum.
Guzel bir kitap olur video olur motivasyon arttirici onerisi olan varsa cok mutlu olurum. Ya da uzun sure nasil kaliyorsjnuz diyette?

Ben eşimle iddiaya girdim, ama bu platform en iyi motivasyon kaynağım

Spor en iyisi vallahi bana tek iyi gelen leslie ama cuma gunü cokguzel sonuclarla gelcem

Ben de güzel sonuçlar bekliyorum cuma, hedefime hiç de uzak değilim

evet ya istediğim kıyafetleri giymek istiyorum, sıkıldım artık bu kilolardan

bugun gunum gayet guzel, unlu gidlari kesince ben hem acikmiyorum aslinda hem de kolay kilo veriyorum ama ahh bu pisbogazim.
Bugun yeniden kesmeye basladim unlu gidalari bakalim ne kadar surecek bu sefer. Elimden geleni yaopacagim bozmamk icin. Tatil fotogralarima baktim off cok fena yaa pompayla sisirilmis gibiyim

Cok guzel bebeğim yola devamm

Bu gerçekten çok doğru, ben de unlu bir şeyler yersem kesin akşama acıkıyorum, salata, sebze yemeği, yoğurt gibi şeyler acıktırmıyor.

Ben de fotoğraf çekinmiyorum kilolu çıkıyorum diye, kendimize eziyet ediyoruz resmen

Afiyet olsun canım, negzel bi menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…