Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ah çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin
Menun cok guzel, adimlar çok iyi, maşallah

Bizim cocuklarda sıcak havalardan kusuyorlar, ama ishal de varmış, doktora gitsen iyi olur. Cok geçmiş olsun

Hoş geldiniz o zaman, en doğru yerdesiniz

Hosgeldin canım hiç üzülme burda motivasyon çok.iyi yasin da küçük çok kolay ve rahat verirsin

Aynen kiz bendede cok cıkıyo hepten gaza geldim

Çok geçmiş olsun canım

Memnun oldum canım,
Ben de 3 çocuk annesi, 4 torun annannesiyim,
Ev hanımıyım, senelerdir senenin 10 ayı diyette olup, 1 ayı hunharca yiyen, bir ayını da diyette kaçama yaparak geçiren bir haylazım
Ne zaman burdan ayrılsam iyi gelmedi hep artılarla döndüm
Şimdi bir de rahatsızlığın verdiği sıkıntılar var, işte uğraşıp duruyorum.
Canlar sağolsun, kilolar azalsın, huzurumuz yerinde olsun, biz hallederiz

Amin inşallah rabbim sağlık sıhhat versin dün diyette ilk günümdü bugün 2. Gundeyim 500gr vermisim güncel kg 106.5 bakalım ne kadar kg vereceğim

Hoşgeldin canım. Aynen. Ben de kiloluyken hiçbir yere gitmek istemiyorum hiçbir şey giymek istemiyorum hiçbir şey kendime yakıştıramıyorum O yüzden de çok Asosyal ve mutsuz oluyorum kesinlikle bu kilolardan kurtulmalıyız. kilolu olup mutlu olan da var ama biz onlardan değiliz Bu durumda vermek zorundayız

Hoşgeldinnn

cok gecmis olsun canm. Umarim kisa surede iyi hissedersin kendini.
Ne kadar miden bulansa da su icmeye calis, icemezsen serum taktir canim.

Anlattiklarin rota virus gibi duruyor. Cocuklarda yaygin olan bir virus ama buyuklere de gecebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…