- 11 Şubat 2016
- 3.949
- 18.301
Ah çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versinKızlar ben çok kötü oldum yaa.
Gece bi anda başlayan mide bulantısı ilerleyen saatte kusma ve ishale dönüştü. Önce sıtma tuttu. Klimasız odada pike altında titreyerek sızmışım. Az önce de ateşle uyandım. Tekrar kusma seansı. Klimalı odaya geçtim. Yanıyorum resmen ve su içmeye korkuyorum çıkarcam diye . Susuzluktan da yatamıyorum.
Anlamadım ne oldu? Gün içinde çok dışardaydım. Güneş mi çarptı diye düşünmekteyim. Saatler sonra mı çıktı ortaya onu da anlamış değilim.
Menun cok guzel, adimlar çok iyi, maşallah
Bizim cocuklarda sıcak havalardan kusuyorlar, ama ishal de varmış, doktora gitsen iyi olur. Cok geçmiş olsun
Hoş geldiniz o zaman, en doğru yerdesinizGeldim geldim cnm buradayım 3 tane çocuğum var öncelikle dur kendimi tanitayim
BEN EFENIN ANNESI
28 YASINDAYIM 3 COCUK IKIZ ANNESIYIM
MESLEGIM EV HANIMI OLMAK. YAZACAGIM KILOMU ARTIK 107 KG YUM 175 CM BOYUM .YILLARDIR CEBELLESTIGIM KILOM ILA BASIM DERTTE . BUDA BENDE OZGUVEN EKSIKLIGI VE ASOSYALLİK YAPIYOR HEP EVD EOLMA ISTEGI OLUYOR.
Hosgeldin canım hiç üzülme burda motivasyon çok.iyi yasin da küçük çok kolay ve rahat verirsinGeldim geldim cnm buradayım 3 tane çocuğum var öncelikle dur kendimi tanitayim
BEN EFENIN ANNESI
MESLEGIM EV HANIMI OLMAK. YAZACAGIM KILOMU ARTIK 107 KG YUM 175 CM BOYUM .YILLARDIR CEBELLESTIGIM KILOM ILA BASIM DERTTE . BUDA BENDE OZGUVEN EKSIKLIGI VE ASOSYALLİK YAPIYOR HEP EVD EOLMA ISTEGI OLUYOR.
Aynen kiz bendede cok cıkıyo hepten gaza geldimInstagramda diyetisyen saglikli tarifler olan sayfalari takibe basladim surekli karsima tarifler diyetisyenler cikiyor bu beni motive etti acikcasi aslinda cok guzel seyler yaparak rotadan cikmamista olucaz bu sekilde hem diyetten sıkılmamista oluruz diye dusunmeye basladim
bende soyle bir durum var birseyin tadina bakinca kendimi durduramiyorum suan tadina bakmiyorum 1 haftadir cok sukur kacamaksiz gidiyorum ama kilo vermek cok istiyorum sicaklarda kilolu olmanin zor oldugunu gordum ve kendimi sevmedim
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben çok kötü oldum yaa.
Gece bi anda başlayan mide bulantısı ilerleyen saatte kusma ve ishale dönüştü. Önce sıtma tuttu. Klimasız odada pike altında titreyerek sızmışım. Az önce de ateşle uyandım. Tekrar kusma seansı. Klimalı odaya geçtim. Yanıyorum resmen ve su içmeye korkuyorum çıkarcam diye . Susuzluktan da yatamıyorum.
Anlamadım ne oldu? Gün içinde çok dışardaydım. Güneş mi çarptı diye düşünmekteyim. Saatler sonra mı çıktı ortaya onu da anlamış değilim.
Memnun oldum canım,Geldim geldim cnm buradayım 3 tane çocuğum var öncelikle dur kendimi tanitayim
BEN EFENIN ANNESI
Çok çok aminGünaydın güzel hatunlar, bebişler, çocuklar, torunlar, kediler ne güzel bir ekip oluyoruz harikayızbütün hastalarımız bugün iyileşsin çok güzel bir gün olsun
Leslie kendimi iyi hissettiğim bir gün ben de denemek istiyorumSpor en iyisi vallahi bana tek iyi gelen leslie ama cuma gunü cokguzel sonuclarla gelcem
Merkezdeyim benNeresinden acaba benim dost dedigim arkadaşım zaralı
Merkezdeyim ben
Aynen canımm sen iyi olmana bakk cok hareketli degil zaten ben leslie 4 serisinde 15 dk ediyorum bulursam atayimLeslie kendimi iyi hissettiğim bir gün ben de denemek istiyorum
Amin inşallah rabbim sağlık sıhhat versin dün diyette ilk günümdü bugün 2. Gundeyim 500gr vermisim güncel kg 106.5 bakalım ne kadar kg vereceğimMemnun oldum canım,
Ben de 3 çocuk annesi, 4 torun annannesiyim,
Ev hanımıyım, senelerdir senenin 10 ayı diyette olup, 1 ayı hunharca yiyen, bir ayını da diyette kaçama yaparak geçiren bir haylazım
Ne zaman burdan ayrılsam iyi gelmedi hep artılarla döndüm
Şimdi bir de rahatsızlığın verdiği sıkıntılar var, işte uğraşıp duruyorum.
Canlar sağolsun, kilolar azalsın, huzurumuz yerinde olsun, biz hallederiz
Hoşgeldin canım. Aynen. Ben de kiloluyken hiçbir yere gitmek istemiyorum hiçbir şey giymek istemiyorum hiçbir şey kendime yakıştıramıyorum O yüzden de çok Asosyal ve mutsuz oluyorum kesinlikle bu kilolardan kurtulmalıyız. kilolu olup mutlu olan da var ama biz onlardan değiliz Bu durumda vermek zorundayızGeldim geldim cnm buradayım 3 tane çocuğum var öncelikle dur kendimi tanitayim
BEN EFENIN ANNESI
HoşgeldinnnGeldim geldim cnm buradayım 3 tane çocuğum var öncelikle dur kendimi tanitayim
BEN EFENIN ANNESI
Hosbuldum inşallah cnmHoşgeldinnn
cok gecmis olsun canm. Umarim kisa surede iyi hissedersin kendini.Kızlar ben çok kötü oldum yaa.
teşekkür ederim. yarın tüp bebek için yumurta toplayacaklar küçük bir ameliyatla. onların kontrolleri felan oluyor. Bu yüzden bu sıralar sürekli hastanedeyim. Yumurta toplama içlemi için biraz gerginim..Geçmiş olsun canım, önemli birşey deyildir inşaAllah