Sagol canımGüzel bir menü, afiyet olsun
Afiyet olsun. Pizza harika görünüyor. Yer fıstığını ben de çok seviyorum
Ay maşallah adımlarına tü tü tüçok güzel menü, süper adımlar şahanesin
akşam öğününü makarna ve patates kızartması yediğin için mi yapmadın acaba? Arada sevdiğimiz şeyleri de böyle yiyeceğiz ki sonra yeme atakları yaşamayalım.
Sürekli ara öğün yapasın geliyor çünkü doyurucu şeyler yemiyorsun. Bu yüzden de sık sık acıkıyorsun aslında. Bence menülerinde proteini arttırmalısın. Akşamki salatanın içine köfte, tavuk atsan kendini gün içinde daha çok tok hissedersin.
Ben de emziriyorum canımgrupta yazmamıştım sanırım bunu ben de. Bebeğin küçük mü?
Afiyet olsun Canım sen diyet yapmaya devam edecek misinselamlar, bugünkü menüm:
8.00- 2 tane haşlanmış yumurta, hindi füme, krem lor 1tk, lavaş ekmeği
öğlen 12.30- kekik soslu beef salata
ara- 13.30 pumpkin spice latte soya sütlü, kurabiye
akşam- haşlanmış köy tavuğu ve basmati pirinç pilavı, salata, yayla çorbası yarım kase
10.200 adım, 2.5 lt su
sibel_84 LenaG Boncuk2307
Evet o yüzden böyle yaptım canım.Güzel bir menü, afiyet olsun
akşam öğününü makarna ve patates kızartması yediğin için mi yapmadın acaba? Arada sevdiğimiz şeyleri de böyle yiyeceğiz ki sonra yeme atakları yaşamayalım.
Sürekli ara öğün yapasın geliyor çünkü doyurucu şeyler yemiyorsun. Bu yüzden de sık sık acıkıyorsun aslında. Bence menülerinde proteini arttırmalısın. Akşamki salatanın içine köfte, tavuk atsan kendini gün içinde daha çok tok hissedersin.
Ben de emziriyorum canımgrupta yazmamıştım sanırım bunu ben de. Bebeğin küçük mü?
Diyette beni mutlu eden şey yer fıstığı. Seciciyim bir deGüzel bir menü, afiyet olsun
Ben tuzlu fıstık istiyorum ezmesiyle kullanıyorum hakkımı. Çok lezzetli meretDiyette beni mutlu eden şey yer fıstığı. Seciciyim bir dekabuklu yer fistigi olacak ve taze olacak . Tadim in yesil paketli kabuklu fistigi efsane , cok yedirebilir
eveet edebildiğim kadar etmeyi düşünüyorumAfiyet olsun Canım sen diyet yapmaya devam edecek misin
Teşekkür ederim canımÇok güzel görünüyorafiyet olsun
Afiyet olsun çok güzel menü
Afiyet olsunaz bile olmuş
Afiyet olsun karnabahar pizza çok hoş duruyor
Afiyet olsun
Afiyet olsun çiçeğim
Afiyet olsun az bile olmuş
Dolu dolu görünüyor güzel olmuş afiyet olsun
Güzel bir menü, afiyet olsun
Canm koşturmacadan yazamadım tebrik ederimeveet edebildiğim kadar etmeyi düşünüyorum
Benimki 19 aylık olacak 3-4 gün sonra. Yakında bu kuzumla da vedalaşacağız kısmetseEmziren anneler ekibine hoş geldin o zaman benimki 11 aylık oldu ama alerjik bir bebe olduğu için ek gıdaya gec başladık hala asıl doyma kismini memeyle yaptığından 5-6 aylık bebe gibi yakamdan ayrılmıyor
çokkk teşekkür ederim canım benimmCanm koşturmacadan yazamadım tebrik ederimsağlıcakla gelsin bebiş
Fırsatın varsa yaptır canım, şifa olsunBende mi yaptırsam bak aklıma düşürdün