- 21 Ekim 2019
- 5.219
- 26.049
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım anladım canım merak ettim vallahiKız kilo kilo
Super menu afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim sporunda cok guzel
canım uzun zamandır soramadım. şu an nasılsın? sıkıntıların neler?Memnun oldum canım,
Ben de 3 çocuk annesi, 4 torun annannesiyim,
Ev hanımıyım, senelerdir senenin 10 ayı diyette olup, 1 ayı hunharca yiyen, bir ayını da diyette kaçama yaparak geçiren bir haylazım
Ne zaman burdan ayrılsam iyi gelmedi hep artılarla döndüm
Şimdi bir de rahatsızlığın verdiği sıkıntılar var, işte uğraşıp duruyorum.
Canlar sağolsun, kilolar azalsın, huzurumuz yerinde olsun, biz hallederiz
Son 2 gunAnladım anladım canım merak ettim vallahi
Bak gördün müAmin inşallah rabbim sağlık sıhhat versin dün diyette ilk günümdü bugün 2. Gundeyim 500gr vermisim güncel kg 106.5 bakalım ne kadar kg vereceğim
Hayırlısı olsunteşekkür ederim. yarın tüp bebek için yumurta toplayacaklar küçük bir ameliyatla. onların kontrolleri felan oluyor. Bu yüzden bu sıralar sürekli hastanedeyim. Yumurta toplama içlemi için biraz gerginim..
evet canım havalar da Eylülde az daha iyi olur. 3-4 derece bile çok fark ediyor. ben o zaman daha iyi motive oluyorum.10-15 gundur basladim insulin direncim cikti haklisin suan daha yavas gidiyor .
O donemde emziriyordum cok guzel gitmisti.
Suanlik motivem iyi insallah bozulmaz devam ettiririm yine 20 kilo veririm gep birlikte insallah gunler kisaldikca isimiz dahada kolaylasir tabi
Güzel haberlerini alalım inşallahteşekkür ederim. yarın tüp bebek için yumurta toplayacaklar küçük bir ameliyatla. onların kontrolleri felan oluyor. Bu yüzden bu sıralar sürekli hastanedeyim. Yumurta toplama içlemi için biraz gerginim..
Yarin sabahı merak ediyorum şimdidenBak gördün mü
Bil bakalım başka kim SİvaslıEvet Sivas lıyım
Hoşgeldinn. Rakamlara takılmıyoruz kilodur verilir Ben de kendimi hiç sevmediğim için hep çuval gibi şeyler giyiyorum ve daha iri durduğuma eminimGeldim geldim cnm buradayım 3 tane çocuğum var öncelikle dur kendimi tanitayim
BEN EFENIN ANNESI
28 YASINDAYIM 3 COCUK IKIZ ANNESIYIM
MESLEGIM EV HANIMI OLMAK. YAZACAGIM KILOMU ARTIK 107 KG YUM 175 CM BOYUM .YILLARDIR CEBELLESTIGIM KILOM ILA BASIM DERTTE . BUDA BENDE OZGUVEN EKSIKLIGI VE ASOSYALLİK YAPIYOR HEP EVD EOLMA ISTEGI OLUYOR.
Süper bir takım arkadaşı değilsin de nesinInstagramda diyetisyen saglikli tarifler olan sayfalari takibe basladim surekli karsima tarifler diyetisyenler cikiyor bu beni motive etti acikcasi aslinda cok guzel seyler yaparak rotadan cikmamista olucaz bu sekilde hem diyetten sıkılmamista oluruz diye dusunmeye basladim
bende soyle bir durum var birseyin tadina bakinca kendimi durduramiyorum suan tadina bakmiyorum 1 haftadir cok sukur kacamaksiz gidiyorum ama kilo vermek cok istiyorum sicaklarda kilolu olmanin zor oldugunu gordum ve kendimi sevmedim
Ben de sizdenim ama kilolu olup çok güzel giyinen de var ve yakışıyor da baktığımda. Ben giyince yakışmıyor acaba diyorum yamuk yumuk muyumHoşgeldin canım. Aynen. Ben de kiloluyken hiçbir yere gitmek istemiyorum hiçbir şey giymek istemiyorum hiçbir şey kendime yakıştıramıyorum O yüzden de çok Asosyal ve mutsuz oluyorum kesinlikle bu kilolardan kurtulmalıyız. kilolu olup mutlu olan da var ama biz onlardan değiliz Bu durumda vermek zorundayız
HarikasınKoalina 1 saat içinde 1 filtre kahvemi içerim şekersiz , onun harici mutfak kapandı
Süper bir menü. Bu hafta en çok eksi kimden gelecek meraklardayım herkes çok iyi gidiyor
Bir an bugün perşembe zannettim öyle yazınca ve aklım çıktıYarin sabahı merak ediyorum şimdiden