- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Biraz gec geldim haftaya. İnşallah 2 gunum var. Elimden geleni yapacagımMavi takım, iyi geceler
zeyneppk
DeryaOnDiet
@asliogretmen
@Beklenen2
@Ekrl
ozlemon
Bu hafta bolca kilo verip, birinci olacağımıza eminim.
Yediklerimize dikkat edelim, karbonhidratı olabildiğince sinirlayalim, bol sıvı, sıcaklardan fırsat buldukça da hareketi eksik etmeyelim.
Bu konuda önce kendimi sonra da sizi bolca motive etmeye çalışacağım
Bugunden itibaren katılabilirim canım. Bugun işteyiö ama arada kalkar kalkar yururumH☸e☸r☸k☸e☸s☸e☸ ☸S☸e☸l☸a☸m☸
p.tesi salı çarşamba ve perşembe 4 gün sürecek adım yarışması yapalım diyorum katılmak isteyenler beni etiketleyip adim resmi ve adım sayısını bildirsin lütfen.
@Elhan
@Koalina
@Akrrep
@aypare ackerman
@Cookiie
@esra_34
@Frytiop
Jou
@TemelinSafinazi
@zumazuma
@Ozzybal
zeyneppk . (Seni ekledim bile )
DeryaOnDiet
@asliogretmen
@Beklenen2
@Ekrl
ozlemon
@s i d e l y a
Gunaydin canim. Ben bugunden itibaren katilabilirim adim yarisinaMerhaba Mavi Takım,
tartı bilgimiozlemon a gönderdim.
elimden geleni yaptım, ama bilemiyorum.
Sizin de göndermeyenlerden tartı bilgilerini bekliyorum:
zeyneppk
DeryaOnDiet
@asliogretmen
@Beklenen2
@Ekrl
ozlemon
@s i d e l y a
Bir de adım yarışı olacak 4 günlük kimler katılıyor bizden?Cordelia düzenliyor.
Ellerine saglik canim
Masterfit Yarışması 79. Etap 11.08 14.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım @Koalina KAPTAN 60.85 59.70 -1.15 @Akrrep 82.1 Jou 69.4 69.2 -0.2 @TemelinSafinazi 70.55 ??? @zumazuma 74.3 ??? @Cookiie 77.45 ??? @aypare ackerman 64.7 63.7 -1 Mavi Takim @Ozzybal KAPTAN 76.75 76.40 -0.35 ozlemon 69.8 68.9 -0.9 @Beklenen2 77.4 77.6 +0.2 @Ekrl 64.4 64.2 -0.2 DeryaOnDiet 75.6 ??? @s i d e l y a 74.25 70.90 -3.35 @Lavinia_98 70.45 69.95 -0.5 zeyneppk 80.8 80.05 -0.3 @asliogretmen 74.45 ??? HAZIRLIK BÖLÜMÜ Suskunkardelen @gezegenfeza 87.200 86.900 -0.3 Cordelia @suspushanimcim 67.9 FitVenus @MAKE UP_ 61.95
EEVEEEEETTT İŞTE MERAKLA BEKLENEN SONUÇLAAARRRR!!!!!Bu hafta pazartesi kapışmasında birinciliği kırmızı takım kaptanımız @Koalina çoook güzel bir farkla aldı
her iki takım kaptanımızı da tebrik ediyorumbell ki bu hafta eksilerle dolu çok güzel bir hafta olacak
gruplardaki tüm arkadaşlarımızı kutluyorum herkes çok azimli görünüyor
kırmızı takım kaptanımız yarışmacı değişim hakkı sende
kilo bildirimi yapmayan arkadaşlarım veya gözden kaçırdıklarım varsa bir an önce sizleri bekliyorum
Bana en iyi geken ketojenik doyet ama hangi diyeti yaparsam yapayim uzun sureli opamiyorum.Herkese iyi akşamlar,
Mavi takımın bugünkü transfer sonrası son hali:
DeryaOnDiet
@asliogretmen
@Beklenen2
@Ekrl
ozlemon
@Lavinia_98
@TemelinSafinazi
@s i d e l y a
Gayet dengeli ve güzel gidiyoruz, bu hafta en az 1 kilo vermeyi hedefleyelim muhakkak, bazı arkadaşlar çok daha fazlasını verecek
Ben de hedefimi yazayim:
Cuma: 76.75
Pazartesi: 76.40
Cuma hedefi: 75.20
Ben hep aralıklı oruç yapıyorum, ama hedefim için akşam yemeklerini olabildiğince azaltacagım.
Şuan üzülmüyorum. Çünkü bu kışı çok zor geçirdim. Açıkçası yaz da benim için kötü geçti.. diyet düşüncek bir durumda değildim. Artık önümüze bakicaz ağır ağır gitsin acelemde yokinşallah canım. hiç olmazsa verdiklerimizi geri almasaydık. yaş ilerledikçe metabolizma da yavaşlıyor daha zor oluyor kilo vermek. birşeyler yapmak lazım bir an önce
geçmişi unutalım canım. yeniden yapacağız napalım. geçmişe üzülmenin faydası yok.
İyi diyelim iyi olalımÇok şükür canın iyiyim sen nasılsın çocuklar nasil cuma mı dönüyorsun?
Canım tam duzeldi dedim busabaha karsı ateşlendi düşmek bilmedii hala öyle iburamin verdim bekliyorum vallahiiGünaydın canım, bugün nasıl bebiş?
Bizi en çok köpek dişleri zorlamıştı. İçinden şeytan çıkmıştı çocuğumun, huysuz, asabi biri olmuştu resmen
Spor en iyisi vallahi bana tek iyi gelen leslie ama cuma gunü cokguzel sonuclarla gelcemDun spor yaptim vee sonuç 70 leri gordum
Bu cok zorladı fenaGeçmiş olsun canım çok fenadır o diş çıkartma gunleri
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun güneş çarpması olabilir
Neresinden acaba benim dost dedigim arkadaşım zaralıEvet Sivas lıyım
Aynen oylee 8 dis cıkardı hic böyle olmazdı bu diş fena zorladıCok geçmiş olsun, bazı çocuklar diş çıkarırken daha hassas oluyor maalesef.
Oo hadi bakalim merakla sonucunu bekliyorumSpor en iyisi vallahi bana tek iyi gelen leslie ama cuma gunü cokguzel sonuclarla gelcem
15 dk bile yetiyo inan daha fazla edemiyorum zaten gun boyu ayaktayımOo hadi bakalim merakla sonucunu bekliyorumleslie candir
Instagramda diyetisyen saglikli tarifler olan sayfalari takibe basladim surekli karsima tarifler diyetisyenler cikiyor bu beni motive etti acikcasi aslinda cok guzel seyler yaparak rotadan cikmamista olucaz bu sekilde hem diyetten sıkılmamista oluruz diye dusunmeye basladimBana en iyi geken ketojenik doyet ama hangi diyeti yaparsam yapayim uzun sureli opamiyorum.
Guzel bir kitap olur video olur motivasyon arttirici onerisi olan varsa cok mutlu olurum. Ya da uzun sure nasil kaliyorsjnuz diyette?
ben de sevmiyorum suanda kendimi ama yine de bir turlu uzun sure diyette kalamiyorum. Diyetisyenler de fayda etmiyor.Instagramda diyetisyen saglikli tarifler olan sayfalari takibe basladim surekli karsima tarifler diyetisyenler cikiyor bu beni motive etti acikcasi aslinda cok guzel seyler yaparak rotadan cikmamista olucaz bu sekilde hem diyetten sıkılmamista oluruz diye dusunmeye basladim
bende soyle bir durum var birseyin tadina bakinca kendimi durduramiyorum suan tadina bakmiyorum 1 haftadir cok sukur kacamaksiz gidiyorum ama kilo vermek cok istiyorum sicaklarda kilolu olmanin zor oldugunu gordum ve kendimi sevmedim
Çok geçmiş olsun canım
Süper cuma başlayalım zayıflayan kadar devammmmŞuan üzülmüyorum. Çünkü bu kışı çok zor geçirdim. Açıkçası yaz da benim için kötü geçti.. diyet düşüncek bir durumda değildim. Artık önümüze bakicaz ağır ağır gitsin acelemde yok
İyi diyelim iyi olalımçocuklar canavar gibi çok şükür iyiler.
Cuma günü tartı bildirip başlarım inşallah. İki gecedir aç yatıyorum ama çok fena ödem var ayaklarım burnum balon gibi. Evi yerleştirmeye çalışıyorum. Bugünde taşınan bir arkadaşıma yardıma gidicem