Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Biraz gec geldim haftaya. İnşallah 2 gunum var. Elimden geleni yapacagım

Bugunden itibaren katılabilirim canım. Bugun işteyiö ama arada kalkar kalkar yururum

Ellerine saglik canim

Bana en iyi geken ketojenik doyet ama hangi diyeti yaparsam yapayim uzun sureli opamiyorum.
Guzel bir kitap olur video olur motivasyon arttirici onerisi olan varsa cok mutlu olurum. Ya da uzun sure nasil kaliyorsjnuz diyette?

Şuan üzülmüyorum. Çünkü bu kışı çok zor geçirdim. Açıkçası yaz da benim için kötü geçti.. diyet düşüncek bir durumda değildim. Artık önümüze bakicaz ağır ağır gitsin acelemde yok
Çok şükür canın iyiyim sen nasılsın çocuklar nasil cuma mı dönüyorsun?
İyi diyelim iyi olalım çocuklar canavar gibi çok şükür iyiler.
Cuma günü tartı bildirip başlarım inşallah. İki gecedir aç yatıyorum ama çok fena ödem var ayaklarım burnum balon gibi. Evi yerleştirmeye çalışıyorum. Bugünde taşınan bir arkadaşıma yardıma gidicem

Günaydın canım, bugün nasıl bebiş?
Bizi en çok köpek dişleri zorlamıştı. İçinden şeytan çıkmıştı çocuğumun, huysuz, asabi biri olmuştu resmen
Canım tam duzeldi dedim busabaha karsı ateşlendi düşmek bilmedii hala öyle iburamin verdim bekliyorum vallahii

Bana en iyi geken ketojenik doyet ama hangi diyeti yaparsam yapayim uzun sureli opamiyorum.
Guzel bir kitap olur video olur motivasyon arttirici onerisi olan varsa cok mutlu olurum. Ya da uzun sure nasil kaliyorsjnuz diyette?
Instagramda diyetisyen saglikli tarifler olan sayfalari takibe basladim surekli karsima tarifler diyetisyenler cikiyor bu beni motive etti acikcasi aslinda cok guzel seyler yaparak rotadan cikmamista olucaz bu sekilde hem diyetten sıkılmamista oluruz diye dusunmeye basladim
bende soyle bir durum var birseyin tadina bakinca kendimi durduramiyorum suan tadina bakmiyorum 1 haftadir cok sukur kacamaksiz gidiyorum ama kilo vermek cok istiyorum sicaklarda kilolu olmanin zor oldugunu gordum ve kendimi sevmedim

ben de sevmiyorum suanda kendimi ama yine de bir turlu uzun sure diyette kalamiyorum. Diyetisyenler de fayda etmiyor.
Acaba diyorum psikolog mu denesem, yeme bozuklugu icin. Yoktu onceden boyle birsey senin de yazdigin gibi birseyi yemeye baslayinca bitiriyorum, cok fena.

Çok geçmiş olsun canım
Nasıl oldu bebiş?
Süper cuma başlayalım zayıflayan kadar devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…