- 1 Aralık 2019
- 5.680
- 23.066
- 30
Cumaları mi kilo bildirimi yapılıyor damdan düşer gibi atladım konuya bilmiyorum k.bkmaBir an bugün perşembe zannettim öyle yazınca ve aklım çıktı
Harika görünüyor16.08.23
Sabah 9.15
Tam buğday lavaş ile pizza
Kefir
Eki Görüntüle 3287702
Ara filtre kahve 1 k hc yağlı
2 bisküvi
Akşam
2.5 şiş et ızgara
Salata
Ayran
Tam buğday lavaş
Su 2 lt den fazla
1 lt Yeşilçay
1 bardak kiraz sapı ve kayısı çayı
Elhan Koalina
Afiyet olsun canımBen bugün biraz tırtladım arkadaşlar
Sabah 09.00
1 dilim peynir
1 hindi füme
2 cherry domates
5 zeytin
1 tb ekmeği
Ara 10.30:
4 dilim karpuz
Öğlen 12.30
8 kaşık türlü
1 tb ekmeği
1 su bardağı yoğurt
Akşam 08.00
2 adet midye (ilk defa yiyorum denedim sadece
1 büyük bardak portakal+limon+havuç+zencefil karışımı meyve suyu
Adım:112 94
Su:3 litre
Elhan @ozlemon @Ozzybal
Evet evet cuma sabahları yapıyoruz bir de pazartesiCumaları mi kilo bildirimi yapılıyor damdan düşer gibi atladım konuya bilmiyorum k.bkma
Hoş geldin Efenin annesiCumaları mi kilo bildirimi yapılıyor damdan düşer gibi atladım konuya bilmiyorum k.bkma
Rezalet bir şeydi, derisi mi diyeyim neyse onun yapısı ve tadı çok kötü. Hiç mi hiç sevmedim neyse kiAfiyet olsun canımMenün çok güzel. Nasıl beğendin mi midyeyi? Tadını hiç bilmiyorum
Hakkında hiç güzel şeyler duymadığım için çok merak etsem de yiyemedim tatlım. Tavsiye etmediğin mesajını aldım buradan.Rezalet bir şeydi, derisi mi diyeyim neyse onun yapısı ve tadı çok kötü. Hiç mi hiç sevmedim neyse kiBiri acılıydı biri acısız. Sonra midem kalktı meyve suyu hariç bir şey yiyemedim akşam
Zaten görüntüsü de hoş değil ama tadı beklediğimden de kötü. Bir bu bir kokoreç aöa kokoreç asla deneyemem deHakkında hiç güzel şeyler duymadığım için çok merak etsem de yiyemedim tatlım. Tavsiye etmediğin mesajını aldım buradan.
Hahahahahah koalamm yaa
Kokoreçle tanışmam kırklı yaşlarda oldu. Belki o yaşa gelince seversin kim bilirZaten görüntüsü de hoş değil ama tadı beklediğimden de kötü. Bir bu bir kokoreç aöa kokoreç asla deneyemem de
Annem yaparsa ancak yerim gibi sankiKokoreçle tanışmam kırklı yaşlarda oldu. Belki o yaşa gelince seversin kim bilirama iyi bir yerde mesela Ankara çiftlikte yemelisin.
Ben de yemem.nerde yapılırsa yapılsınKokoreçle tanışmam kırklı yaşlarda oldu. Belki o yaşa gelince seversin kim bilirama iyi bir yerde mesela Ankara çiftlikte yemelisin.
HosbuldumHoş geldin Efenin annesi
ÖgrendimEvet evet cuma sabahları yapıyoruz bir de pazartesi
Ben bunu dün akşam yaşadım ve uzun suredir olmuyordu bugün de karşıma bu video çıktı evren bana mesaj yolladı resmen yapmaya diyeÇok güzel bi sohbet tadında
Ben biraz pis boğazım sanki midye ve kokoreç e bayılırım çok severimKokoreçle tanışmam kırklı yaşlarda oldu. Belki o yaşa gelince seversin kim bilirama iyi bir yerde mesela Ankara çiftlikte yemelisin.