Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar ben çok kötü oldum yaa.
Gece bi anda başlayan mide bulantısı ilerleyen saatte kusma ve ishale dönüştü. Önce sıtma tuttu. Klimasız odada pike altında titreyerek sızmışım. Az önce de ateşle uyandım. Tekrar kusma seansı. Klimalı odaya geçtim. Yanıyorum resmen ve su içmeye korkuyorum çıkarcam diye . Susuzluktan da yatamıyorum.
Anlamadım ne oldu? Gün içinde çok dışardaydım. Güneş mi çarptı diye düşünmekteyim. Saatler sonra mı çıktı ortaya onu da anlamış değilim.
Ah çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin 🤲🏻
Menun cok guzel, adimlar çok iyi, maşallah :nazar:

Bizim cocuklarda sıcak havalardan kusuyorlar, ama ishal de varmış, doktora gitsen iyi olur. Cok geçmiş olsun
:KK68:
Geldim geldim cnm buradayım 3 tane çocuğum var öncelikle dur kendimi tanitayim🤗
BEN EFENIN ANNESI😊
28 YASINDAYIM 3 COCUK IKIZ ANNESIYIM
MESLEGIM EV HANIMI OLMAK. YAZACAGIM KILOMU ARTIK 107 KG YUM 175 CM BOYUM .YILLARDIR CEBELLESTIGIM KILOM ILA BASIM DERTTE . BUDA BENDE OZGUVEN EKSIKLIGI VE ASOSYALLİK YAPIYOR HEP EVD EOLMA ISTEGI OLUYOR.
Hoş geldiniz o zaman, en doğru yerdesiniz💐

BEN EFENIN ANNESI😊
MESLEGIM EV HANIMI OLMAK. YAZACAGIM KILOMU ARTIK 107 KG YUM 175 CM BOYUM .YILLARDIR CEBELLESTIGIM KILOM ILA BASIM DERTTE . BUDA BENDE OZGUVEN EKSIKLIGI VE ASOSYALLİK YAPIYOR HEP EVD EOLMA ISTEGI OLUYOR.
Hosgeldin canım hiç üzülme burda motivasyon çok.iyi yasin da küçük çok kolay ve rahat verirsin

Instagramda diyetisyen saglikli tarifler olan sayfalari takibe basladim surekli karsima tarifler diyetisyenler cikiyor bu beni motive etti acikcasi aslinda cok guzel seyler yaparak rotadan cikmamista olucaz bu sekilde hem diyetten sıkılmamista oluruz diye dusunmeye basladim
bende soyle bir durum var birseyin tadina bakinca kendimi durduramiyorum suan tadina bakmiyorum 1 haftadir cok sukur kacamaksiz gidiyorum ama kilo vermek cok istiyorum sicaklarda kilolu olmanin zor oldugunu gordum ve kendimi sevmedim
Aynen kiz bendede cok cıkıyo hepten gaza geldim🤣

Gece bi anda başlayan mide bulantısı ilerleyen saatte kusma ve ishale dönüştü. Önce sıtma tuttu. Klimasız odada pike altında titreyerek sızmışım. Az önce de ateşle uyandım. Tekrar kusma seansı. Klimalı odaya geçtim. Yanıyorum resmen ve su içmeye korkuyorum çıkarcam diye . Susuzluktan da yatamıyorum.
Anlamadım ne oldu? Gün içinde çok dışardaydım. Güneş mi çarptı diye düşünmekteyim. Saatler sonra mı çıktı ortaya onu da anlamış değilim.
Çok geçmiş olsun canım 🤲🏼

BEN EFENIN ANNESI😊
Memnun oldum canım,
Ben de 3 çocuk annesi, 4 torun annannesiyim,
Ev hanımıyım, senelerdir senenin 10 ayı diyette olup, 1 ayı hunharca yiyen, bir ayını da diyette kaçama yaparak geçiren bir haylazım 🙈
Ne zaman burdan ayrılsam iyi gelmedi hep artılarla döndüm😔
Şimdi bir de rahatsızlığın verdiği sıkıntılar var, işte uğraşıp duruyorum.
Canlar sağolsun, kilolar azalsın, huzurumuz yerinde olsun, biz hallederiz 🤲🏼

Memnun oldum canım,
Ben de 3 çocuk annesi, 4 torun annannesiyim,
Ev hanımıyım, senelerdir senenin 10 ayı diyette olup, 1 ayı hunharca yiyen, bir ayını da diyette kaçama yaparak geçiren bir haylazım 🙈
Ne zaman burdan ayrılsam iyi gelmedi hep artılarla döndüm😔
Şimdi bir de rahatsızlığın verdiği sıkıntılar var, işte uğraşıp duruyorum.
Canlar sağolsun, kilolar azalsın, huzurumuz yerinde olsun, biz hallederiz 🤲🏼
Amin inşallah rabbim sağlık sıhhat versin dün diyette ilk günümdü bugün 2. Gundeyim 500gr vermisim güncel kg 106.5 bakalım ne kadar kg vereceğim

BEN EFENIN ANNESI😊
Hoşgeldin canım. Aynen. Ben de kiloluyken hiçbir yere gitmek istemiyorum hiçbir şey giymek istemiyorum hiçbir şey kendime yakıştıramıyorum O yüzden de çok Asosyal ve mutsuz oluyorum kesinlikle bu kilolardan kurtulmalıyız. kilolu olup mutlu olan da var ama biz onlardan değiliz Bu durumda vermek zorundayız

BEN EFENIN ANNESI😊
Hoşgeldinnn 🥳

cok gecmis olsun canm. Umarim kisa surede iyi hissedersin kendini.
Ne kadar miden bulansa da su icmeye calis, icemezsen serum taktir canim.

Anlattiklarin rota virus gibi duruyor. Cocuklarda yaygin olan bir virus ama buyuklere de gecebilir.

X