Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçmiş olsun canım, önemli birşey deyildir inşaAllah

Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin

Kızlar ben çok kötü oldum yaa.
Gece bi anda başlayan mide bulantısı ilerleyen saatte kusma ve ishale dönüştü. Önce sıtma tuttu. Klimasız odada pike altında titreyerek sızmışım. Az önce de ateşle uyandım. Tekrar kusma seansı. Klimalı odaya geçtim. Yanıyorum resmen ve su içmeye korkuyorum çıkarcam diye . Susuzluktan da yatamıyorum.
Anlamadım ne oldu? Gün içinde çok dışardaydım. Güneş mi çarptı diye düşünmekteyim. Saatler sonra mı çıktı ortaya onu da anlamış değilim.

Geçmiş olsun canım çok fenadır o diş çıkartma gunleri
Geçmiş olsun canım
Cok geçmiş olsun, bazı çocuklar diş çıkarırken daha hassas oluyor maalesef.

Geçmiş olsun güneş çarpması olabilir

Menun cok guzel, adimlar çok iyi, maşallah
Bizim cocuklarda sıcak havalardan kusuyorlar, ama ishal de varmış, doktora gitsen iyi olur. Cok geçmiş olsun

Şu ana kadar en kilolu benim, biraz verebilirsem ne mutlu bana.
Kilolu doğmadık ya canım, atarız fazlalıkları ( inşaAllah)
Gel ki hep birlikte daha neşeyle, ufak yarışlarla daha kolay verelim
Geldim geldim cnm buradayım 3 tane çocuğum var öncelikle dur kendimi tanitayim
BEN EFENIN ANNESI
28 YASINDAYIM 3 COCUK IKIZ ANNESIYIM
MESLEGIM EV HANIMI OLMAK. YAZACAGIM KILOMU ARTIK 107 KG YUM 175 CM BOYUM .YILLARDIR CEBELLESTIGIM KILOM ILA BASIM DERTTE . BUDA BENDE OZGUVEN EKSIKLIGI VE ASOSYALLİK YAPIYOR HEP EVD EOLMA ISTEGI OLUYOR.

Günaydın canım, bugün nasıl bebiş?
Bizi en çok köpek dişleri zorlamıştı. İçinden şeytan çıkmıştı çocuğumun, huysuz, asabi biri olmuştu resmen

Geçmiş olsun canım, rota, adeno falan olabilir mi tam anlattığın gibi belirtileri

Slm canım geldim ben dun akşam evime. Ama cumartesi bir haftalık tatile gidiyoruz. Ordan da dönünce evdeyiz. Bu hafta cuma tartılabilirim. Ama önümüzdeki hafta cumartesi tartılsam olur mu? Gideceğimiz yerde internetim olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…