- 18 Mart 2018
- 30.213
- 119.670
- 34
Geçmiş olsun canım, önemli birşey deyildir inşaAllahherkese merhaba. Yoğun günler yaşıyorum şu sıralar dün hastanedeyim yine hastanedeyim.
14.08.2023 pazartesi
16:30 bir kase çorba ve mantı
21:30 bir adet şeftali
İki şişe maden suyu
11.08.2023 cuma kilom 74.3
14.82023 pazartesi 74.5
+200 gr
@Elhan
Geçmiş olsun canımGünaydın özlemişim herkesi valla ne güzel geldi mesajlarınızı görmekCordelia adım yarışına katılamam 2 haftadır ağır hastayım hala iyileşemedim evin içinde bile yürümek yoruuo evim yokuşta mümkün değil çıkamsm zira 10 gündür evden çıkmıyorum ay artık iyileşmek istiyorum
Allah mı yaa şunun tatlılığına bakBenim kızım doğum yaptı biz tatildeyken 1 tane bebeğimiz var nasıl oldu hiç bi fikrim yok görülmüş şey değil tek yavru
Eki Görüntüle 3286901 Eki Görüntüle 3286902
Oh iyi tatillerCumartesi İzmire gidiyorum kızımda torunda gelecek geleneksel kız kıza tatilimiz bu sene böyle ,kocalar yok .
Haftaya pazarda döneceğiz,fırsat bulup gelemem zaten haber vereyim dedim.
Evet Sivas lıyımHahahah yaa sivaslımısın53 le 58 ze kaldım hehehe
07:30 gibi kalkıyorum, 12 ye doğru kahvaltı yapıyorumHmm kahvaltı 8 de bazen 9 da oluyor ama akşam yemeği erken yiyorum
Geçmiş olsun canımNabersiniz kızlarrr biz geceden beri ayaktayız uyuduk uyandık bi karmaşası oldu kızimın ateşi hiç düşmüyor bi düştü derken fırlıyo iyice diş geliyormuş meger sonuçlar temiz çıkmış azılarmı geliyor köpek dişimi bilemedim
Geçmiş olsun canım çok fenadır o diş çıkartma gunleriNabersiniz kızlarrr biz geceden beri ayaktayız uyuduk uyandık bi karmaşası oldu kızimın ateşi hiç düşmüyor bi düştü derken fırlıyo iyice diş geliyormuş meger sonuçlar temiz çıkmış azılarmı geliyor köpek dişimi bilemedim
Geçmiş olsun canım
Cok geçmiş olsun, bazı çocuklar diş çıkarırken daha hassas oluyor maalesef.
Geçmiş olsun güneş çarpması olabilirKızlar ben çok kötü oldum yaa.
Gece bi anda başlayan mide bulantısı ilerleyen saatte kusma ve ishale dönüştü. Önce sıtma tuttu. Klimasız odada pike altında titreyerek sızmışım. Az önce de ateşle uyandım. Tekrar kusma seansı. Klimalı odaya geçtim. Yanıyorum resmen ve su içmeye korkuyorum çıkarcam diye . Susuzluktan da yatamıyorum.
Anlamadım ne oldu? Gün içinde çok dışardaydım. Güneş mi çarptı diye düşünmekteyim. Saatler sonra mı çıktı ortaya onu da anlamış değilim.
15 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
12.00 1 yumurta, 1 domates, peynir, 3 zeytin, 2 avuç üzüm
15.00 1 kase yoğurt, 1 avuç badem
18.30 2 parça ızgara tavuk, 4 yk yoğurtlu köz patlıcan salatası
3 litre su
15.055 adım
@Elhan Ozzybal
Cordelia
Eki Görüntüle 3287314
Bizim cocuklarda sıcak havalardan kusuyorlar, ama ishal de varmış, doktora gitsen iyi olur. Cok geçmiş olsunKızlar ben çok kötü oldum yaa.
Gece bi anda başlayan mide bulantısı ilerleyen saatte kusma ve ishale dönüştü. Önce sıtma tuttu. Klimasız odada pike altında titreyerek sızmışım. Az önce de ateşle uyandım. Tekrar kusma seansı. Klimalı odaya geçtim. Yanıyorum resmen ve su içmeye korkuyorum çıkarcam diye . Susuzluktan da yatamıyorum.
Anlamadım ne oldu? Gün içinde çok dışardaydım. Güneş mi çarptı diye düşünmekteyim. Saatler sonra mı çıktı ortaya onu da anlamış değilim.
Peyirede bayılırım bergomata hayır diyememBir peynirci de burada
Ne işi var kocaların tatilde demi kız kıza daha süper oluyor ,çok sağol kordişimTatil dedigin böyle olur iyi tatiller
Çok sağol fezacım aynen öyle oluyor nesiller buluşmasıOh iyi tatiller
3 nesil birarada
Geldim geldim cnm buradayım 3 tane çocuğum var öncelikle dur kendimi tanitayimŞu ana kadar en kilolu benim, biraz verebilirsem ne mutlu bana.
Kilolu doğmadık ya canım, atarız fazlalıkları ( inşaAllah)
Gel ki hep birlikte daha neşeyle, ufak yarışlarla daha kolay verelim
Günaydın canım, bugün nasıl bebiş?Nabersiniz biz geceden beri ayaktayız uyuduk uyandık bi karmaşası oldu kızimın ateşi hiç düşmüyor bi düştü derken fırlıyo iyice diş geliyormuş meger sonuçlar temiz çıkmış azılarmı geliyor köpek dişimi bilemedim
Geçmiş olsun canım, rota, adeno falan olabilir mi tam anlattığın gibi belirtileriKızlar ben çok kötü oldum yaa.
Slm canım geldim ben dun akşam evime. Ama cumartesi bir haftalık tatile gidiyoruz. Ordan da dönünce evdeyiz. Bu hafta cuma tartılabilirim. Ama önümüzdeki hafta cumartesi tartılsam olur mu? Gideceğimiz yerde internetim olmayabilir.Canım sakın stres yapma tatilinin keyfini çıkargelince daha iyi motive olursun emin ol
yeni uyandım kuzum biraz açılayım tartıya çıkmaya korkuyorum 7 görürsem diye
Tamam canım sen ne zaman dersen buradayım
Olsun canım hiç değilse gidiyor hem de 700 iyi bir eksibir daha ki haftaya biraz daha fazla iner
Safiş harikasın canımo hengâmenin içinde bile eksi geldin