Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar ben çok kötü oldum yaa.
Gece bi anda başlayan mide bulantısı ilerleyen saatte kusma ve ishale dönüştü. Önce sıtma tuttu. Klimasız odada pike altında titreyerek sızmışım. Az önce de ateşle uyandım. Tekrar kusma seansı. Klimalı odaya geçtim. Yanıyorum resmen ve su içmeye korkuyorum çıkarcam diye . Susuzluktan da yatamıyorum.
Anlamadım ne oldu? Gün içinde çok dışardaydım. Güneş mi çarptı diye düşünmekteyim. Saatler sonra mı çıktı ortaya onu da anlamış değilim.
Canım geçmiş olsun. Mikrobik bir şey olabilir vücudunda hassasiyet oluşmuş. Sıcaklar tetiklemis. Kendini iyi hissetmiyorsan doktora görün. Acil şifalar dilerim. Susuz birakma kendini.

Geldim geldim cnm buradayım 3 tane çocuğum var öncelikle dur kendimi tanitayim🤗
BEN EFENIN ANNESI😊
28 YASINDAYIM 3 COCUK IKIZ ANNESIYIM
MESLEGIM EV HANIMI OLMAK. YAZACAGIM KILOMU ARTIK 107 KG YUM 175 CM BOYUM .YILLARDIR CEBELLESTIGIM KILOM ILA BASIM DERTTE . BUDA BENDE OZGUVEN EKSIKLIGI VE ASOSYALLİK YAPIYOR HEP EVD EOLMA ISTEGI OLUYOR.

Hoş geldin, burası kilo vermede çok etkili, düzenli takiple çok güzel kilo verirsin.

Biraz gec geldim haftaya. İnşallah 2 gunum var. Elimden geleni yapacagım 👍

İki günde neler neler olur, umarım cuma günü güzel bir eksi görürsün.

Bana en iyi geken ketojenik doyet ama hangi diyeti yaparsam yapayim uzun sureli opamiyorum.
Guzel bir kitap olur video olur motivasyon arttirici onerisi olan varsa cok mutlu olurum. Ya da uzun sure nasil kaliyorsjnuz diyette?

Ben eşimle iddiaya girdim, ama bu platform en iyi motivasyon kaynağım :KK200:

Spor en iyisi vallahi bana tek iyi gelen leslie ama cuma gunü cokguzel sonuclarla gelcem🥲

Ben de güzel sonuçlar bekliyorum cuma, hedefime hiç de uzak değilim :KK76:

Instagramda diyetisyen saglikli tarifler olan sayfalari takibe basladim surekli karsima tarifler diyetisyenler cikiyor bu beni motive etti acikcasi aslinda cok guzel seyler yaparak rotadan cikmamista olucaz bu sekilde hem diyetten sıkılmamista oluruz diye dusunmeye basladim
bende soyle bir durum var birseyin tadina bakinca kendimi durduramiyorum suan tadina bakmiyorum 1 haftadir cok sukur kacamaksiz gidiyorum ama kilo vermek cok istiyorum sicaklarda kilolu olmanin zor oldugunu gordum ve kendimi sevmedim

evet ya istediğim kıyafetleri giymek istiyorum, sıkıldım artık bu kilolardan

Hoş geldin, burası kilo vermede çok etkili, düzenli takiple çok güzel kilo verirsin.

bugun gunum gayet guzel, unlu gidlari kesince ben hem acikmiyorum aslinda hem de kolay kilo veriyorum ama ahh bu pisbogazim.
Bugun yeniden kesmeye basladim unlu gidalari bakalim ne kadar surecek bu sefer. Elimden geleni yaopacagim bozmamk icin. Tatil fotogralarima baktim off cok fena yaa pompayla sisirilmis gibiyim :KK43: :KK43:

Cok guzel bebeğim yola devamm😍😍

bugun gunum gayet guzel, unlu gidlari kesince ben hem acikmiyorum aslinda hem de kolay kilo veriyorum ama ahh bu pisbogazim.
Bugun yeniden kesmeye basladim unlu gidalari bakalim ne kadar surecek bu sefer. Elimden geleni yaopacagim bozmamk icin. Tatil fotogralarima baktim off cok fena yaa pompayla sisirilmis gibiyim :KK43: :KK43:

Bu gerçekten çok doğru, ben de unlu bir şeyler yersem kesin akşama acıkıyorum, salata, sebze yemeği, yoğurt gibi şeyler acıktırmıyor.

Ben de fotoğraf çekinmiyorum kilolu çıkıyorum diye, kendimize eziyet ediyoruz resmen

Koalina Koalina ozlemon ozlemon

aç karna;soğuk kahve
Sabah:11.00
Domates kavurması
2 küçük dilim çavdar ekmek
17.00
Fırına etli sebze
2 dilim küçük çavdar ekmek
Karpuz suyu

Hibiskus çayı 21.00
1 litre su
Afiyet olsun canım, negzel bi menü🥰

Koalina Koalina 1 saat içinde 1 filtre kahvemi içerim şekersiz , onun harici mutfak kapandı 😀

Eklentiler

• Screenshot_20230816_182849_My Diary.jpg
    Screenshot_20230816_182849_My Diary.jpg
    196 KB · Görüntüleme: 19
X